Årstaparkensförskola

Förmiddagen spenderades med Annelie och de små på Årstaparkensförskola. Regnkläderna lämnade vi kvar i påsen. Solen sken från en molning himmel (?) och det var jättevarmt!

Vilken bra dagisgård att leka på. Massor med olika leksaker och det bästa av allt, staket! Annars när man är på en lekplats ska ungarna alltid dra iväg där de inte ska vara. Nu kunde vi i lugn och ro koncentrera oss på att prata med vetskapen om att  ungarna inte kunde försvinna.

Annelie var pysslig på förmiddagen och hade stekt pannkakor till ungarna. Tänk att Oliver tryckte i sig tre stycken! Till oss hade hon fixat baguetter med skagenröra, mums! Jag bidrog med en termos kaffe. Vi hade i alla fall en jättetrevlig förmiddag och sa att vi snart skulle göra om sammma sak,

Nu är det snart dags att väcka Oliver och komma på något att sysselsätta sig med under eftermiddagen. Vi funderade på Borrlövsta men det blir nog imorgon istället. Jag föreslog Ulva kvarn eller Uppsala högarna men d var inte så tänd på de ideérna. Vi får väl se vad det blir.




Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0