Cykeltur

Oliver och jag cyklade iväg vid halv tio. Solen sken och det var ett underbart väder! Vi cyklade runt Slavsta innan vi åkte upp till mamma och pappa. De satt på altanen och åt frukost. Oliver tog en macka han med. Sen lurade vi mamma att följa med på en till cykeltur.

Vi styrde vår kos mot Skölsta. Cyklade stora vändan. Tänk vad Susanne och jag promenerade här förra våren / sommaren. Shit, en runda tog ca 2,5 timmar och gav runt 17 000 steg. Det gick ju betydligt fortare att cykla. Skölsta är ett himla härligt område. Charmiga gamla sommarstugor bland nyproduktion. Vi mötte Lennakatten som kom tuffande över åkrarna. Vilken härlig syn! Oliver vinkade som en tok när det körde förbi.

Cyklade sen över åkrarna tillbaka mot Årsta. Vi sa hej då till mamma och begav oss hem. Oliver behövde äta lunch och sova middag.

När vi kom hem hade D och svärmor bestämmt att Oliver och han skulle åka ut och sova där inatt. Roligt för Oliver att komma ut dit och busa med farmor och farfar. Bada lite i poolen kanske och titta på djuren. (Hönor, katt, kanin, papegoja = Ewas minicirkus) Äta glass i stora lass och bara ha det bra!

De åkte nästan omgående.


Skrivet av: Ewa

Jodå, Oliver har badat o badat, ätit glass i stora lass. Just nu spelar han badminton med farfar med en Fotboll!

2009-07-04 @ 17:04:16

Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0