Monsterpass på Maxi

Imorgon blir det årets näst jobbigaste dag. Storhandling inför midsommar!

Maxi kommer fyllas av arga, stressade, elaka, jobbiga kunder. Tyvärr så är det så att många klarar inte av att gå och handla med butiken full av likasinnade köpglada individer. De blir stressade och sura när de inte kommer fram eller om de får stå i kö tio minuter extra.

Sen finns det naturligtvis undantag. Glada goa kunder som man bara vill krama om. Som våra pensionärer från Johannesbäck. De åker upp dagligen till oss. (ibland både två och tre gånger) De tycker att vi är den bästa butiken i stan. Kvinnan sa härom dagen när vi pratade om ombyggnaden. - Ni får gärna bygga om hur mycket ni vill - bara ni inte byter ut personalen. Ni har bästa personalen i stan! Jag skämtade med dem som jag brukar och sa - det är väl tur att vi bygger om så ni har något nytt att titta på när ni kommer hit. De är helt underbara!

Dagen kommer i alla fall rusa iväg som den alltid gör när man har fullt upp. Ska kränga andelar för fullamuggar så att vi utökar vår ledning i "bäst på att sälja andelar" av alla Maxi butiker.

Puss och godnatt


Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0