Kan inte sova!

Kevin kom in och väckte oss för en timme sen. Danny gick och lade sig i Kevins säng. Sen låg Kevin och rörde på sig så jag kunde inte somna om. Tog täcket och lade mig i soffan men där är det så ljust och en fågeljävel kvittrar så man blir tokig. Så jag gav upp och nu sitter jag här. Trött som fan men kan inte somna om.

Gårdagen bara försvann. Tänk vad tiden går fort när man har roligt!

På jobbet var det roligt som vanligt. Kändes som jag inte hann med hälften av vad jag skulle göra. Kom dit på morgonen och helt plötsligt skulle jag gå hem. Jobbade med L-M och Carro. Lånade även Lena lite då och då så jag kunde fixa lite med annat. Fick 5 rätt på V64:an på onsdags andelarna, roligt! Synd att kunderna är så rädda för dyra andelar i veckorna. De betalar gärna dyrt på lördagarna men inte en vardag. Skulle vara ganska lätt att sätta V65 och V64 om man fick spela lite dyrare.

Hann med att ringa Marie på Interpress om nästa torsdag. Vi kommer få en heldag på Interpress i Årsta, Stockholm. Ska få gå där och se hur det ser ut, vad de gör och så ett möte förstås om hur vårt upplägg ska se ut resten av året. Vilka mål vi ska ha och vad vi ska uppnå. Kommer att bli så roligt!

Torsdagskvällen avlslutades med basket i Uppsävjaskolan. Det var avslutning och barnen hade match mot föräldrarna. Jag fick ta hand om resultaträkningen. Ingen basket för mig tack! Papporna var kanonduktiga och spöade ungarna med dubbla siffrorna 34 - 66 tror jag det var. Mycket skratt blev det i alla fall.

Efter matchen åkte vi hem till Morgan i Alsike. Där var det fixat och uppdukat för grillning. Pga vädret så blev det sittning inomhus med en som vaktade grillen utomhus. Korv med bröd! Sen efter maten kollade killarna på finalmatchen som de spelade i Billyscup. Vi vuxna fikade och snackade. Visade sig att väldigt många av oss gått i Årsta skolan. Mycket snack om det. Jag är den yngsta mamman i laget så de hade gått i Årsta tio - femton år före mig. Då slussades tydligen Bergsbrunna barnen till Årsta högstadium. Efter matchen gick Morgan ut med ungarna och sköt luftgevär på burkar. Victor och Felix var duktigast och träffade alla fem! Klockan blev snabbt halv tio och det var dags att åka hem.

Väl hemma var det mycket som väntade. Räkningarna, stora bolaget till på lördag mm. Blir att fixa nu under morgontimmarna. Jobbar 9:30 - 16. Blir nog mycket i helgen - lön & elitloppet. Men jag är ledig. Ska på skolresa till Waxholm med Victors klass. Kommer bli jättekul. Hoppas bara att det blir varmt & soligt!

Skrivet av: Carro

sorry tt ja va så extremt grinig igår>!! <3<3

2009-05-29 @ 06:44:24
URL: http://carotten.blogg.se/
Skrivet av: Freddis

Var du grinig igår? Det märkte inte jag haha!!! :)

2009-05-29 @ 07:36:20

Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0