Stress, stress, stress

Mycket på jobbet idag, löning! Madde och jag sa att det nästan var för mycket. Fanns ingen tid att prata... hahah!

Dagens tapperhets medalj går i alla fall till Madde! Kunden hon hade med frysmaten - den tog på hennes krafter. När hon till slut sa - men du måste ju lyssna på vad jag säger! - Då log jag.... (Madde var så arg så hon skakade - men jag kan försäkra att hon var trevlig under hela samtalet med kunden) Ofta är kunderna så inne i att de har rätt att de inte lyssnar när man försöker förklara.

Efter jobbet var det snabba ryck hem. Upp och lämnade grejerna iväg till dagis och skola. Oliver hade blivit firad på dagis för sin två årsdag. På Olivers dagis firar man en födelsedag genom att man på morgonen får vara med och hissa flaggan. Under samlingen får man sitta på en stol och de andra sitter på golvet. Man får kungakrona och mantel och en medalj som har siffran man fyller. Sen får man välja sånger som man vill sjunga. De har en låda med djur/saker som hör till vissa låtar tex spindel - Imse vimse spindel. Fick med hem två papper med kort och dokumentation över hans dag. En jättebra idé tycker jag!

Vi hämtade Kevin, gick hem och fixade mat. Sen drog vi vidare till Årstaparken för fotbollsträning. Kruxet var att vi kom en timme för tidigt. Oliver som är lite vild sprang runt som en yr höna. Tur att mamma kom och hämtade honom. Jag hade inte orkat med honom där i två och en halv timme! När träningen var slut sprang vi in på Årstahallen och handlade lite mjölk, saft, hö och plättar. Victor hade ju inte fått någon middag så plättarna var snabbmiddag till honom.

Danny kom hem kvart över åtta. Han hade varit på fackmöte. Då stack jag på engång. Pappa och jag skulle åka ut med min bil till Björn så att han kunde fixa bromsarna och co halten. Får ju körförbud nästa vecka om jag inte ombesiktar. Så ut till Bälinge och lämnade bilen. Hade tänkt cykla imorgon men pappa ville att jag skulle ta deras bil. Han är så snäll!!!

När jag kom hem var det ett bad som gällde. Släckte lamporna och tände ett ljus, Underbart!!!

Trött Freddis ska snart sova...


Skrivet av: Camilla

Mysigt tvåårsfirande på dagis! Så hade Melker också det på hans första dagis, nu vet jag inte hur de gör, de gör ingen stor grej av det. Lite tråkigt faktiskt, det är ju ändå födelsedagen - borde ju kunna firas även där - att de finns till ;=).

2009-05-27 @ 12:14:14

Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0