Karins 40 års fest

Pappa körde oss till F16 dit vi skulle för att fira Karins 40 års dag. Vi skulle vara i mässen. Kan tippa på att vi var en 60 pers. En salig blandning av barndomsvänner, arbetskamrater, grannar, babysimvänner mm.

Vi fick välkomstdrink, snittar och roade oss med en tipspromenad. Sen var det middag med buffé från Martina. Alltid lika gott med deras mat. Till det serverades rött el vitt vin. Jag hamnade bredvid D, Alexandra och några sommarstuge grannar till Karin. Jättetrevligt!

Bordsplaceringen var lite rolig. Det stod ord som låg på tallriken och så skulle man lista ut var man skulle sitta. På min och D:s tallrik stod följande:



Det var många som ville ha min tallrik...

Middagen blandades med diverse tal och uppträdande samt allsång. Tror middagen höll på långt efter nio. Sen var det kaffe. Vi slog oss ner i de maffiga sofforna. Vilket mysigt ställe! I barnen var det kanonpriser. En flaska vin 100:-, en Mariestads öl 30:- och valfria drinkar 40:-. Lite skillnad mot när man går på krogen...

En överförfriskad dam stod för underhållningen. Jag, D och Helena och Tomas Ottosson satt vid ett bord och umgicks och kollade på henne. Hon ålade i soffan, spillde ut vin i soffan som hon sen började slicka upp. Låg på rygg i soffan med bena upp i luften och visade ALLT! Ställde sig på alla fyra och drog upp kjolen mm. Tyvärr för henne så slutade hennes kväll lite tidigare än vår.

När vi lämnade festen och skulle ringa taxi så hade vi turen att ett annat par också skulle åka. De skulle mot Norby så de erbjöd oss skjuts. Det tackade vi för!

Vi var hemma vid två. Vilken rolig kväll det blev även om vi kanske inte var de mest festande. Men vi tog oss igenom kvällen och vi hade jätteskoj. Fast med Karin som värdinna går det inte att misslyckas. Finns ingen människa som är så social och omtänksam som hon.

Undrar bara vad det skulle ha stått i det tomma sms:et som kom från Karin halv fyra i morse...





Skrivet av: Anonym

I barnen var det kanonpriser??

2009-09-06 @ 23:20:19
Skrivet av: Anonym

Vilken viktigpetter...

2009-09-08 @ 18:08:37

Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0