Nickis - idag mé!

Planen var att gå till Stora kullen med Anneli och ungarna idag. Vädrets gudar hade dock andra planer och vi valde att utföra en inomhusaktivitet istället. Nickis kändes som ett bra val och passade alla ungarna. Victor valde dock att ligga kvar hemma i sängen.

Efter Nickis följde Joel med hem. Han och Kevin leker jättebra. Jag och Oliver skulle kolla på Pippi men det dröjde inte länge förrän vi sov i soffan.

Victor hängde med sin kompis Joel och de har suttit och spelat x-box sen tolv på dagen. Idag är nog första dagen på väldigt länge som vi inte klagat över att de spelar. Femton grader minus ute, snö och blåst - vad ska man hitta på då?

På kvällen åkte vi över och tog en fika hos mamma och pappa. Sonja och Charlie var där så Oliver fick busa lite med dem. De lyssnade på Mora träsk och dansade.

Kvällen avslutade vi sen framför tv:n och det vi tittade på var Melodifestivalen. Alcazaar var en stor besvikelse - de brukar alltid vara bra. Kvällens favorit blev Timotej och de gick ju bums vidare till finalen.

Måste bara poängtera vilket underbart mysväder vi har. Snö i massor, blåst och kyla. Underbart att sitta inne med tända ljus och bara mysa.


Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0