Oj - idag hände det massor!

Började dagen med att knalla upp klockan sju. Ni kan ju gissa vem det var som väckte mig...

Städade lite i köket, satt vid datorn och gick sen vidare in i vårt sovrum där jag började möblera om. Jag tog bort skötbordet för Oliver är ändå för lång för att ligga där. Sen flyttade jag på sängen. Nu är det förberett för att plocka hem Kevins gamla säng så att Oliver slipper ligga i spjälsängen. Vi får väl se hur det går med det. Pojken har ju en hel del bus för sig...

Tog en promenad till Ica och köpte lunch. Vilket härligt väder - snö och sol!

Hemma igen tog jag med resten av familjen ut på en liten promenad. Vi gick mot Livetsord och ungarna lekte av sig. Vi hittade en snögrotta som Oliver älskade.

Vid halv tre kom Lisa med familj. Vi fikade och snackade och hade det jättetrevligt. Oliver och Ossian lekte med varandra för första gången. Förut har de alltid suttit på varsitt håll och grejat med sitt. Lisa hade en julklapp med till Victor. En jättefin blårutig PocoLoco tröja. Han gillade den skarpt. Tror inte att Gudmor Lisa någonsin misslyckats med en present till Victor.

Lisa berättade att barnet, som är beräknat till 12 mars, är en pojke. Han ska heta Loar. Fanns tydligen bara en i Sverige som heter så i första namn. Ganska fint namn måste jag säga.

När Lisa åkte sprang jag ner i tvättstugan och körde mörktvätt. Samtidigt kom mamma och pappa. Pappa och D skulle åka till IKEA och byta två av stolarna. Mamma stannade och lekte med Oliver.

Bjöd pappa på middag (mamma hade redan ätit) spagetti och köttfärssås med vitlöksbröd. Till mig själv serverade jag morotssås istället för köttfärs och det var riktigt gott. Räckte till en matlåda imorgon också.

Nu har jag städat lite här hemma och vikt tvätt. Kvar i påsen ligger de tråkiga strumporna. Jag HATAR att para strumpor. Egentligen skulle man sätta ihop dem när man slänger dem i tvättkorgen. En säkerhetsnål skulle säkert funka riktigt bra.

Nu är stolarna bytta och det blev jättefint i köket. Kvar att fixa är vita gardiner och en bänkbelysning till diskbänken. Ska även ta och byta ut de fula krokarna på sidan om skåpet till något snyggare. Kommer bli kanon snyggt! Sen är det dags att ta tag i nästa projekt. D ska måla väggarna vita i vardagsrummet, hallen och lilla hallen. Ut med det fula gula. Sen ska inhandlas garderober till hall och sovrum. En ny högre byrå till hallen och en ny tv bänk. I lilla hallen ska det upp någon form att krokar/hatthylla. Ja ni ser - visioner finns - det är bara pengar som fattas.


Skrivet av: Ewa

Varför fick ni byta 2 stolar?

Är det bara fel på allt från IKEA?

Sov Gott

2010-01-10 @ 21:59:01
Skrivet av: Freddis

De var rangliga - den ena diffa på en cm. Men nu är de i tipptopp. Köket blev så fint! :)

2010-01-11 @ 05:31:03
Skrivet av: rosi

Du ska se att du får vita väggar snart annars får jag komma och hjälpa dej:)

2010-01-11 @ 13:08:06
Skrivet av: Freddis

Jag tror också på vita väggar snart för D orkar inte höra mig tjata... ;)

2010-01-11 @ 19:51:30

Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0