Från djungel till trädgårdstomt

En trött Freddis ska strax hoppa i säng. Borde ha sovit för länge sen men klockan bara rusar iväg. Dygnet skulle behöva ha några fler timmar. Var dessutom uppe med Victor halva natten då han mådde jättedåligt. Idag mår han i alla fall bättre och det känns skönt. Han har kunnat äta lite även om det svider i halsen. Tycker synd om honom då han är så hungrig men inte kan svälja för att det gör ont.

Idag och igår drog vi till Borrlövsta efter jobbet. Mamma följde också med idag och det gick ju lite snabbare när vi var två som fyllde skottkärran. Tyvärr så exploderade däcket efter några rundor så  vi fick gå över och tjuvlåna grannens. Den hade dock sett sina bättre dagar och ena handtaget satt löst. Jag svor några gånger när kärran välte men den var i alla fall bättre än ingenting.

Av jordhögen är det väl ca en fjärdedel kvar. Kommer räcka bra fram till huset som det var tänkt. Sen kan vi fylla upp andra hål och skavanker som behöver rättas till. Parkeringen blir nog inte korrigerad förrän tills nästa år. När lönen kommer ska det inhandlas lite bärbuskar och jordgubbsplantor.

Det finns en framtid - även för vår tomt!!!



Första mötet sommaren 2008. Vi kommer till en skogstomt med ett hus långt in i skogen. Huset är byggt 67 och ingen har någonsin röjt på tomten. När vi började hugga ur kom det fram grannar som inte ens visste att det fanns ett hus på tomten...



Chocken!!! Sommaren 2009



2009 Röjning FRAMFÖR huset var beställt. ALLT FÖRSVANN - stenar - myrstackar - tallar!!!



Våren 2010 - Vi börjar vår jordpåfyllning och grässådd.



Markberedning pågår.



Jorden börjar plana ut alla gropar och ojämnheter.

Idag blev vi nästan klara framför huset men jag hade ingen kamera med mig. Återkommer med en bild när gräset blivit grönt och fint.

Skrivet av: Carro

så mysigt vi kommer ha i sommar!!!

2010-05-19 @ 11:35:32
URL: http://carotten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0