Föräldramatch

På lördagen var det samling klockan elva för föräldramatch. Jag hade en påse med kläder i bilen men jag behövde aldrig ta fram dem. Ett gäng spelsugna pappor (lånade, äkta och bonus) fyllde laget med hjälp av en tapper mamma och två tjejer från tjejlaget.

Kanonväder ute och jag njöt av att stå och titta på. Vilken rolig sport! Det var många tjuvnyp och tacklingar som gjorde att det blev extra roligt att titta. Många av papporna hade spelat förut och gav igen på gamla lagkamrater.

Efter matchen ställdes två banankartonger med godis ut på backen. Ungarna fick ta så mycket de ville! Snacka om succé. Oliver plockad han med och när jag sa åt honom svarade tränaren att det var ok. Han fick ta han också så han kunde ladda för att bli en blivande rugbyspelare.

Sen bar det av till klubblokalen i Luthagen. Vilken lokal - vilken pub! Jag har aldrig varit in i en klubblokal av denna sort. Bar sortimentet var nog lika stort som Flurrans. Det bjöds på mat i form av spagetti med köttfärssås. Även en vegetarisk variant fanns.
 
Roligast var när tränaren sa att vi ses nästa lördag klockan nio på engelska och fick till svar av en trött liten kille - But I´m sleeping then...  Tränaren svarade bara NOT NOW!!!





Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0