En dag på landet

Målet att åka ut till landet i någon timme för att lämna av gräsklipparen som vi köpte igår blev till hela dagen. Det var så himla skönt att gå runt där i höstvärmen och skrota. Var inte hemma i stan igen förrän vid halv åtta.

Jag började rensa mot grannens tomt - bakom vår lilla skog. Har inte tänkt på att den biten faktiskt ser fördjävlig ut om man står på grannens tomt. Ruttna, nedfallna träd, grenar, fula enar... Nu är det i alla fall rensat, pinnarna och grenarna bortplockade och Danny drog t.o.m ett varv med trimmern. Två timmars arbete enbart för våra ♥
kära grannars skull.

Gräsmattan blev kanonfin när vi klippte och jag har rensat våra träd och buskar och med sekatören. Nu finns inga torra enkvistar eller döda grenar kvar. Längtar till de enorma tallarna huggs ner så man slipper allt barr o kottar.

Danny målade det sista på huset. Nu ska bara alla knutar, vindskivor, fönster och dörrar målas svarta. Hängrännorna ska också inhandlas och sättas på. Sen har vi ett helrenoverat hus utvändigt.

Som vi sa när vi åkte hem. Hela dagen har vi slitit för att åka hem när det är som finast. Nästa gång när vi kommer ut är det bara att börja om. När ska vi åka ut och bara njuta?


Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0