Rugby x2

 
Victor skulle dra iväg till Norrköping idag och spela match mot Trojan. Då Tommy plockade upp honom redan 7:25 var det lika bra att ställa klockan på 7. När han dragit var Oliver redan uppe. Vi tog det lugnt och käkade lite frulle innan vi drog iväg på hans rugbyträning som började 9:30.
 
Hemma igen blev det dusch innan vi begav oss till Ewa för att gratta henne på födelsedagen. Vi bjöds på god lunch och sen spenderade vi en timme i svampskogen. Vi hittade massor med trattisar, höstkantareller och gula STOOORA kantareller.
 
Victors lag som åkte ner med en förväntan att förlora stort mot de svenska mästarna fick sig en rejäl överaskning. Uppsala spelade skitbra och motståndarlaget gjorde inga poäng förräns efter femton minuter. Visst de loosa - men killarna var så nöjda efteråt. Laget som åkte ner var inte komplett och några av killarna hade endast spelat en match förrut. Tränarna var så impade över spelet och gissa om detta bådar gott inför SM i Vänersborg nästa helg.
 
                                                         Glada förlorare!
 
Har aldrig någonsin sett Victor så glad efter en match. När han kom hem (med fläskläpp) sprudlade han av glädje. Han var sugen på att åka ner till pitchen o träna och SM - det ville han inte vänta på i en hel vecka!


Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0