Underbar Valborgsmässoafton

Vi var bjudna till Roger och Anette klockan halv sex. Lite sena ringde vi på dörren. Oliver överräckte blommor och vin. Vi fick en supergod middag med sallad och plock mat. Givetvis var det Masi i mitt glas. En jätte trevlig middag och så gott! Kvart över nio gick vi till Årsta brasan.

Mycket folk där. Träffade mamma och pappa som hade fått i sig både en och två groggar. (eller vad det nu var de hade innanför västen?) Mammas skratt kändes bekant från någon annan...  Klockan tio tände Kenth på fyrverkerierna och vi stod där och njöt. Kenth bor i Årsta och är pappa till en pojke i Victors klass. Han har varit ansvarig för fyrverkerierna i många år. Han komponerar i hop fyrverkeriet och tänder även av. Lika fint i år som vanligt! Oliver var vaken hela tiden och kollade han med. Kvart över tio gick vi hem. Lagom berusade och lagom trötta.

En kanon kväll som vanligt med Roger och Anette.

 

                                              Den goda maten!


 


                                                       Oliver äter!

 

          Anette lär Oliver och ta ur blommorna ur krukan.


 

           Oliver springer och gör om i Anettes blomlådor.


 

                                          2 hotta brudar!


 

                         Oliver kollar på fyrverkerierna.


 

                        Roger "The hood" och Anette.


 

                     Våra tonårspojkar och deras Gällivarehäng!


Tack för en underbar kväll! - ses snart igen.

Jag heter Margareta!

- Hej, jag vill ladda mitt busskort. Jag åker mycket buss.

- Hej!

- Jag vill ladda mitt busskort ordentligt, jag åker mycket buss...

- Hur mycket vill du ladda med?

- Jag vill ladda ordentligt. Jag har den här (100:-)

- Då laddar jag för 100, så där.

- Har du laddat ordentligt?

- Jag har laddat för 100.

- Ladda en gång till så det blir ordentligt.

- Men jag har laddat för 100.

- Ladda ordentligt. Jag åker mycket buss.

- Men Margareta, du har ju bara 100?

- Ja, men ladda ordentligt.

- Jag har laddat för de pengarna du har.

- Men jag åker mycket buss....

- Jag har laddat för 100 och det är ordentligt.

- Okej.

- Bra.

- Jag heter Margareta!

- Jag vet.

- Jag åker mycket buss har du laddat ordentligt?

- Ja, Margareta, jag har laddat ordentligt.

- Ok, hej då!

- Hej då!

Vad ska man säga? Hon är så himla rolig! Roligast var innan vi byggde om. Då kunde hon komma och låsa in sig på toaletten i spelhörnan och sitta där i flera timmar. När hon kom ut så frågade hon hur länge hon varit här? Ibland när det var kö fick man knacka på och säga - Margareta du måste komma ut!

Margareta - du är underbar!


Hur ska man tolka det?

Mer än tusen kronor fattigare och tre timmars jobb... 

Bara Carro såg!

Hur tolkar man det? Bu eller Bä?

Freddis the natural... ;)


Ge mig styrka!

Klockan ringde sex. Är så trött, huvudet spränger och ögonen kliar. Självklart är Oliver vaken också. Han bara grinar och gnäller. Hoppas bara att han inte blir sjuk nu. Har sprungit lite tunnt klädd på dagis sista dagarna. Låter förkyld och hes.

Ska i väg till Maxi. Börjar jobba klockan sju.

Ge mig styrka!!!

Nu drar jag ner på stan!

Victor behöver kläder. Shit vad den killen har växt! Men som alla vet, det är inte lätt att handla till en tonåring när han inte är med. Och hur många tonåringar vill gå på stan med mamma?

Tar cykeln om det inte regnar. Har en date klockan ett. Berättar mer sen och lägger kanske ut någon bild....

Puss alla!

Onsdag & ledig!

Oliver väckte mig strax efter sex. Vi hade glömt att stänga fönstret annars hade man kanske, kanske, kanske fått sova till kvart ÖVER sex. Oliver ropade mamma,mamma och visade upp snutten. Han tappade ju den igår och fick somna utan. Jag hittade den borta vid skolan och lade den i hans famn när jag kom hem. Han var överlycklig!

Nu har Oliver fått frukost, en limpmacka tjatade han till sig. Kevin sitter och väntar på Obyo och macka. Victor och Danny sover som stockar. Ska fixa frulle till Kevin sen ska jag springa ner i tvättstugan. Har tvättid mellan 7 och 10.

Ha en underbar dag!

Min söta lilla busunge.

När jag jobbade i söndags åkte Danny till farmor med Kevin och Oliver. Där lektes det krig. Min söta lilla Oliver sitter här och håller vakt på brorsan...

 

                                   Ser ni pickan i handen?


Billy the kids morsa

Tisdagen på Maxi

Jobbade förmiddagen med Marie och sen klockan halv tolv kom Anders. Det var massor att göra. Förstår inte var alla människor kommer i från. Så många nya ansikten i dag också.

Fick krupp när jag kom i morse och såg nya glassdisken. Shit - den var STOOOOOOOR!!! Placeringen var dock lite tokig (precis framför infodisken) och jag ringde snabbt ett samtal till Ludde och beklagade mig. Ludde - Maxis pärla tog tag i saken direkt! Nu står glassboxarna bredvid varandra och vi blev av med Red Bull kylen och det fula batteristället.

Verkar ordana sig med alla passbyten som jag behöver göra. Skäms nästan över att komma och lämna in. Men va fan ska man göra? Har man tre barn så vill man ju göra saker med alla och vara med på deras aktiviteter. Skolresa med Victors klass, brännboll med Kevin, sommarfest med Oliver och så skolavslutning. Sen har vi 6e juni, tre födelsedagar på samma dag.(Pappa, Robert och Meja) Hoppas ni inte blir tokiga på mig inne på KK!!! ;)

Imorgon är jag ledig!

Räkna med räkningar

Räkningarna är klara och betalada. Skönt!!!  Varför får man alltid ångest över att sitta med de där jävla rektangulära vita inbetalningskorten??? Kan de inte komma i rosa eller blått i alla fall?  Man ser hur det sinar på sitt konto för varje räkning som dras. Både Danny o jag trodde att vi skulle bli rika när vi slog i hop våra hushåll. Men va fan händer??? Större lägenhet - större hyra. Elräkningen - 1700 i kvartalet, VANSINNIGT!!! Oliver börjar på dagis - 1200!!!  De tråkigaste räkningarna måste endå vara fack avgifterna. Varför betalar man????????? Vi lägger nästan 1200 bara på dem i månaden.

Jag o Danny - rika på räkningar ;)

Hämnden är ljuv...

Kolla in Carros blogg!  ( carotten.blogg.se )

 

                              Två gröngölingar!!!


http://www.icamaxiuppsala.se/item__59.php

God morgon!

Då var det dags att fixa till sig och dra till jobbet. Hoppas på lite lugnare tempo än igår. Det var folk hela tiden! Behöver fixa lite med annat mellan kunderna...

Höres ikväll - Freddan!

Måste erkänna en sak...

Räkningarna är fortfarande obetalda och deklarationen ligger kvar där jag lade den igår... Blir att ta tag i detta imorgon.

- Suck!

Finn ett fel!

 


Och plötslig...

.... blev bloggen något sorts ekonomiprogram!

Nu ska här brännas pengar!!!

Oliver ligger i sängen och håller på att somna in. Kevin har precis badat klart och grejar på sitt rum nu. Victor sitter och spelar på X-boxen och Danny är på möte. Själv så ska jag roa mig med att knappa in räkningar och även kolla min deklaration.  FY   V A D   T R Å K I G T !!!

Återkommer senare med något  R O L I G T!

Dags att byta ppm - fonder!

Min kära pappa hjälper mig att kolla mina ppm - fonder. Han är insatt och följer noga. En annan borde kanske vara mer insatt...

Hur som helst, han skickar ett mail till mig varje måndad så jag kan byta om det finns nya fonder som går bättre. Lite överkurs kanske att byta så ofta (jag har inte orkat göra ändringar efter varje mail) men det lönar sig i längden. För er som inte har ändrat på länge, här kommer pappa Wolfgangs tips:

780007   Morgan stanley inv. Indian Eq     19%
433862   Nordea Russlandfond                 16%
449090   SEB Östeuropafond                   14%
832899    Danske Invest Sverige Fokus     25%
291906    Didner&Gerge Aktiefond            26% 


Tråkigt - men nödvändigt!

Till middag...

... blir det kycklinggryta med curry & cocos och ris. Undrar hur det blir??? Ja, jag tänker inte smaka!  (men det blir  en vegetarisk variant till mig)

Mamma är här och underhåller tre ungar medans jag kockar i köket. Mästerkocken är på fackmöte på stan. Stackars mig som MÅSTE laga mat.

Freddis - tycker om att baka men INTE laga mat!


Beauty Class struken 27 april 2009‏

Beauty Class har tyvärr fått en hovböld och kommer inte till start idag.

 

                 Beauty Class - sjukskriven...

Tack Pia & Lena

Ett stort TACK till Er som hjälper mig med att slippa jobba stängning på sista april. Pia för att du tar min kväll och Lena för att du kunde komma en timme tidigare på fredag så att Pia fick sina 11 timmars sömn.

TACK!!! :)


Söndag på Maxi

En trött Freddis sitter här och ska blogga. Har haft en rolig dag på Maxi men den kändes otroligt låååååång. Jobbade första halvan med Pia och Carro och den andra halvan med L-M och Anders.

Mycket nya kunder idag. Man märker det på att man får göra många scanningavtal, många som frågar var vagnarna finns (står inte de alltid utanför?), finns det toalett? mm

Jag har haft typ 3 000 kunder som talat om för mig att  uttagsautomaten är trasig. TACK , JAG VET!!! (vår automat måste vara Uppsalas mest stängda)

Kom in en kund och frågade om jag hade General portion - extra stark. Javisst sa jag och sålde en. Han lade sina bilnycklar på disken och stoppade in en på en gång. - Du vet väl om att du inte får köra bil när du tar dom där sa jag...
Tyst... .....VA????   Jag skojade bara svarade jag och skratta. - Fan vad du skrämde mig svarade kunden. :)

Nu ska det borstas tänder och sovas!


Lite senare

Nu är klockan snart halv nio. Oliver sitter och mumsar pä en limpmacka. Jag ska också ta och göra lite frukost och läsa UNT. Sen blir det duschen. Börjar jobba klockan elva.

Danny ska iväg till Borrlövsta med Tomas och Oliver ska tillbringa dagen med farmor. Victor är så stor så han klarar sig själv bara man fixar mat åt honom.

Höres!

Som vanligt...

Oliver väckte mig tio i sex. Vi gick upp klockan sex. Nu tittar han på Thomas & vännerna på tv.

Ska jobba klockan elva till sju. Hade varit skönt att sova ett tag till.

TRÖTT!

Kiddoz - härliga leksaker på nätet!

Satt och kollade runt lite på google här om kvällen. Kom då i kontakt med denna sida. Vilka härligt underbara saker! Jag vill köpa massor. Allting är jättefint. Kommer ni i håg hoppbollarna? Den rosa kon är en hoppko! Princess prylarna går väl kanske inte hem här hemma. Pappa gillar inte Olivers rosa blommiga nappar...

                                 
                     
  

                                    
www.kiddoz.se

Borrlövsta

När jag slutade jobba så åkte jag och Victor ut till Borrlövsta. Danny fick köpa tomten av sin morbror förra våren. Huset är litet och tomten stoooooooor. Ska bli ett hus till så småningom när pengar finns. 

Danny och Tomas har lagt tak idag. Tomas trodde att det skulle ta två timmar men när jag kom ut hade de hållit på i 5 -6 timmar och då var de bara halvklara. Blir en till dag imorgon.

Farmor har tagit hand om Oliver idag. Hon hämtade honom här hemma efter att Victor hade varit barnvakt i en timme.(skönt med vuxna barn) Hos farmor hade de grävt i landet, lekt i kojan i trädet, jagat katten mm. Oliver var helt slut när han kom hem och somnade på direkten.

Här kommer lite bilder från Borrlövsta.

 

                            Farfar sticker upp i bakgrunden!

 

                                Farfar Tomas jobbar på...


 

                                          Danny mäter.

 

                                           Framsidan klar!


 

         Min blivande rabatt. Några enstaka blommor letar sig upp!


 

Här ska fyllas på med jord och handlas blommor, blommor, blommor!Alla som vill får komma ut i sommar och bada i poolen!


Seger!!!

Åtvidabergs FF - Bajen 2 - 3.

Rami tillbaka!!!Underbar dag på Maxi.

Oj, det var kul att vara tillbaka på jobbet! Har inte jobbat ett helt pass med Pia sen innan jag var mammaledig. Kändes konstig men jätteskoj! Sen kom neger Anders (har varit i Thailand) och jag såg plötsligt väldigt skär ut... Carro började klockan 11 så sen var vi fullt gäng. Ett kanongäng!!!

Lotto andelarna var ju slut när jag kom så garanterat vinner de massor idag. Jag köpte en andel av miljonärsbolaget istället. Jag hoppas att .... gör mig till miljonär!!!

Nu väntar en kväll i Borrlövsta - ska köra ris till majkasen

God morgon!

Nyvaken och pigg!!! Oliver vaknade fem i sex men vad gjorde det när jag endå skulle gå upp? Nu ligger han i sängen och äter välling. Får väl se om han somnar om. Annars är det bara för Danny att knalla upp!

Ska fixa i ordning mig nu. Känner mig ganska kry. Enda kruxet är att det sticker och känns konstigt i öronen. Bara jag inte åker på öroninflammation igen.

Maxi väntar! :)


Allvarligt...

 

                                     Henrik Larsson - utvikt

Imorgon blir det jobb igen.

Härlig lördag imorgon. Finns ingen roligare dag att jobba på än lördagar. V75 går på Umåker, det är löningshelg och vädret blir kanon = mycket att göra i spel. Och alla dårar jag jobbar med på lördagar - I love u!!!

Har varit hemma sen i tisdags så det ska bli kul att träffa folk och prata av sig lite. Blir mycket hästsnack imorgon. Hoppas det finns andelar på stora Lotto kvar. Känner på mig att jag kommer vinna. (fast det gjorde jag förra veckan också och då blev det bara 2 rätt) Vi gör ett system där det är 12 nummer istället för 7. Men får man typ 4 rätt så blir det en 300 per andel endå. Tänk då 7 rätt!!! (och den här veckan är det dubbel vinst också...)

Freddis - snart rik - not!


Sängen väntar...

Nu ska jag gå och vila ett tag. Mår bättre idag men huvudvärken vill inte ge med sig. Ska ta 2 Treo och sova lite. Börjar bli rastlös här hemma efter att ha suttit inne sen i tisdags eftermiddag. Imorgon går jag till jobbet antingen jag mår bra eller inte. Snoret får rinna och huvudet värka - Jag K O M M E R  endå!!!

Uttråkad som fan!

Vem fan har skitit på min blogg????

Blomma till mig själv!

Oliver hade slut med blöjor på dagis så vi fick gå in på Årstahallen och handla imorse. Då såg jag dessa vackra Liljor. Tänkte att de skulle passa perfekt i vasen som påskriset hade stått i.

Införde en ny tradition. Löningsdag = blommor till mig själv!

 

        Liljorna passade perfekt i den höga vasen från Plantagen


Skat ägg?

Igår när jag gick hem från dagis hittade jag det här ägget. Det hade ramlat ner från tallarna borta vid Årstagården. Tyvärr var det någon som hade ätit upp innanmätet. (antagligen en hungrig fågel) Det var 2 hål i ägget. Jag tog hem det och undrade vad det var för ägg? Antagligen Skata. Någon som vet säkert?                          Det vita ägget är ett vanligt ägg...Beauty Class startar på måndag.

Jag är ju delägare i en häst, Beauty Class. Hon tränas och körs av Jörgen Westholm. (samma som Super Light) På måndag är det dags för start. Kommer tävla på Romme lopp 1.

 

                                Beauty Class 


http://www.rixallsvenskan.se/

Rami Shaaban tillbaka på lördag?!

0 - 1 hemma mot IFK Göteborg igår är redan glömt!

På lördag mot Åtvidaberg (Svenska cupen) gör han antagligen comeback.


 

                           Rami Shaaban - tillbaka efter knäskada.


What a man !!! 


Sex - som vanligt...Mitt lilla hjärta väckte mig klockan sex. - Mamma, mamma! 

Har sovit så dåligt inatt. Jag har alltid svårt att sova när jag har ont i huvudet. Treon tog inte ordentligt och jag har fortfarande ont i huvudet. Måste ta tag i det här med huvudet och ringa till doktorn. Jag kanske behöver min blodtrycksmedicin igen? Slutade ju med den när jag väntade Oliver. Och när ska jag sluta snora???

Verkar bli ett underbart väder i dag! Solen skiner och det är vindstilla. Får väl njuta av det när jag går med Oliver till dagis. Sen blir det hem och sängen. Kanske en kopp kaffe på balkongen i alla fall på förmiddagen? Hade jag haft ork (och varit ledig) hade jag åkt till Plantagen och köpt lite blommor. Balkongen är så tråkig!

Nu ska jag byta blöja på Oliven och fixa välling.

                                                                  

Fred Perry - tatuering!

  

                     Hade dock varit snyggare på en arm!

Huvudvärk!!!

Eftersom det är min lediga torsdag var det jag som fick skjutsa Victor till basketen i Sävja. (pappa hade säkert skjutsat om jag bett honom men jag tyckte han kunde få göra något annat) Oftast brukar jag passa på att åka över till Pia och fika. Idag satt jag o sov i bilen. Ställde klockan på fem i sju så att jag skulle vakna innan alla föräldrar kom ut igen och skulle ta sina bilar. (ville inte att de skulle se mig sitta och sova, haha!)

Väl hemma var det 2 treo och ett bad som gällde. Det blev inte så bra så nu sitter jag med ett glas Treo till. Ska försöka sova sen. Blir hemma imorgon också. Oliver får vara på dagis så att jag kan sova. Siktar in mig på att ta mig igenom passet på lördag.

Sov gott!

Varför filar man efter lerinpackningen???

Är jag snål eller??? Att betala 600:- för att få fotbad, fötterna filade och sen lite massage, VANSINNIGT ! Visst det var skönt och fötterna blev jättemjuka. Det jag inte förstår är lerinpackningen. Om det är så bra för fötterna borde man väl göra den efter man filat fötterna? Huden som hade fått lerinpackning (från Bulgarien?) på sig filades ju bort...

Nu ska jag ta och ställa klockan på tre och sova. Huvudet spränger och jag är allmänt sänkt. Får se hur det blir imorgon om jag orkar jobba...

Tack för presentkortet i alla fall! :)


Borde avboka

Det tar verkligen emot att klä på sig och åka ner på stan. Fan att inte presentkortet räckte längre. (Ett år - hur ska man hinna hitta en tid som passar då???) Tur att jag inte valde ansiktsbehandling i alla fall. Jag kan inte ligga på rygg för då blir det stopp i näsan...

Ska pallra mig iväg nu. Längtar hem igen


Vill bli frisk!!!

Min näsa orkar inte med mer snor. Det svider när jag snyter mig och snoret är fullt med blod. Hostar en hel del också. Ledig idag också så jag behöver inte förlora någon inkomst. Fast det hade ju varit skönt att va sjuk när man jobbade istället. På lediga dagar vill man ju göra något kul!!!

Oliver är också hängig. Han får va en stund på dagis för jag ska ner på stan. Fick ju presentkort på skönhetssalong förut och det kortet går ut idag. Bokade en fotvård och det ska bli riktigt skönt. Hade jag mått bra hade jag tagit en promenad dit men nu får gamla Forden köra mig.

Återkommer


Till mina goa vänner - Ni vet vilka Ni är... ;)


Usch nu orkar jag inte mer - soffan väntar!

Det blev fyra maskiner tvättat idag. Skönt att det är fixat även om det var jobbigt. Nu ska jag bara orka plocka tillbaka det i skåpen. Får bli morgondagens göra.

Har börjat rensa i Kevins garderob också. Kan bara säga att det finns M A S S O R  av kläder där. Har plockat bort sådant som är förlitet och sådant som aldrig används. Liam kan vänta sig mycke kläder! I garderoben bredvid är det proppat med kläder som Victor växt ur eller snarare aldrig använt. Shit han drog iväg från storlek 150 till vuxen på nolltid!!!

Men det blir också morgondagens göra om kroppen orkar...

Snart - Greys ...

Hittade den här snubben på nätet!

Shit han är verkligen en kopia av vår kund Tord! Treo på mitt vis

 2 tabletter Treo (orginal)  blandas med max 4 cm vatten.

Allt för att det ska gå fort att svälja utan att man får kväljningar och spyr...


Serveras i Martiniglas med en grön oliv
 

Tvätt, tvätt , tvätt !!!

Trots att  jag mår piss och knappt orkar vara uppe är jag tvungen att tvätta. Vår tvätthög består av en tvättkorg och tre överfulla IKEA kassar. Att vara fem i familjen märks tydligt när det kommer till tvätten. Tänk bara alla strumpor - 35 par i veckan!!! 

 

 Undrar om 6 maskiner räcker idag?

Noice - Gyllenetider

Visst jag har alltid gillat Gyllenetider men Noice var snäppet bättre. Rosis brorsa Micke var den som introducerade oss till detta underbara band. Blott tio år gammal var jag ohyggligt kär i Hasse Carlsson. Och jag var inte den enda...

I vår klass var man antingen fan av Noice eller Gyllenetider. Det var inte många som föredrog Noice. Vi rymmer bara du och jag - Romance för timmen - Bedårande barn av sin tid - En kväll i tunnelbanan - Ut i natten. Listan kan göras lång på låtar som man bara älskade. Numera är det mest på förfester som Noice åker fram.

Tyvärr så är två av orginalmedlemmarna döda idag. Freddie Hansson dog i december 2001 och åtta månader senare dog även Hasse Carlsson.

Noice finns än idag med Marcus Öhrn som sångare. Han passar perfekt till den uppgiften. Tyvärr kan man väl kanske konstatera att i det långa loppet så var det nog Gyllenetider som höll den högsta klassen. 

 

 

                          Ut i natten - Låten som alltid avslutade konserterna!

 

Kenta - Just idag är jag stark


Kocken jobbar i köket!

Sitter här o hänger (uppriktigt sagt) framför datorn. Orkar inte göra någonting. Kommer att krypa ner i sängen / framför soffan så fort Oliver tar natter. (om 2 timmar)

Danny står i köket och lagar mat. Jag är inte hungrig och det kommer inte smaka något men jag äter i hopp om att bli frisk fortare. Blir pasta med ädelostsås och bacon. Vegetariska bacon till mig. Jo - sen en tid finns det faktiskt vegetariska bacon och de har precis samma smak som gris.

Gör mig frisk - jag har inte ro att vara sjuk


Världens bästa mamma & pappa!

Jag måste bara berätta att mina föräldrar är de bästa!

De ställer  A L L T I D  upp. Vad man än vill ha hjälp med så finns de där. Pappa skjutsar Victor på basket varannan torsdag. Har blivit många basketmatcher i vinter då jag jobbat.  Mamma ställer alltid upp att vara barnvakt om hon kan. (händer ju att de andra 4 barnbarnen hinner boka före ibland men oftast tar hon hela skaran då...)

De är aldrig omöjliga. Tack för att ni finns!

Vad hade jag gjort utan er alla år när jag var ensam med Victor?

   Älskar Er - Fredrica

Mår inte bra.

Gick hem från jobbet klockan kvart i elva. Då orkade jag inte mer. Dunderförkyld, hosta och feber. Tog två alvedon när jag kom hem och har sovit till nu. (ställde klockan) Måste palla mig till dagis och hämta Oliver.

Tror att jag mår sämre nu än när jag gick och lade mig. Det är så  V A R M T !!!

Längtar efter Oliver som fan. Fick ju inte träffa honom igår eftersom mamma hämtade på dagis. Sen så sov han över där eftersom vi far på fotboll.

Sjuk - Blä!!!

Just idag mår jag bra!

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

Jag ser måsarnas flykt
Jag ser solglittrets dans
Jag ser fram emot härliga tider
Jag ser kvinnornas ben
Jag ser ögonens glans
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

Jag hör skrattande barn
Jag hör slussarnas brus
Jag hör till de få som kan leva
Jag hör inre musik
Jag hör vindarnas sus
Jag har tron på mig själv på min sida
 
Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida
Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

nanana....

Hammarby, Hammarby, Hammarby!!!

                Hammarby - Djurgården  3 - 1  på  Råsunda


 

                                        Hammarby klacken

 

Vilken underbar kväll!Så jävla klar!

Gick en timme tidigare idag (tack Rebecca för att du fixade och tack Emelie för att du ställde upp) Skyndade mig hem. Har duschat och fixat mig.

Treo i glaset och en alvedon är redan svald. Jävla skit att man ska bli dålig just idag. Men inget stoppar mig jag ska gå på matchen. Sa till Emma att jag var dålig och hon sa att jag skulle ringa ikväll om jag var sjuk. Ha ha sa jag. Jag kan ju inte ringa från Råsunda och säga att jag är sjuk imorgon! Emma skratta oxå... Nej, det blir allt att pina sig till jobbet ändå.

Nu väntar jag på Danny sen ska vi cykla ner till tågstationen.

Hammarby - Djurgården - fan va roligt!!!

Febrig och ont i halsen - vila kan man göra i himlen!

Sådär...

Nyduschad och klar. Fan va snabb jag var! Sitter med en viktväktar drickyoghurt och kollar läget. Ska väcka Victor så han hinner somna om igen innan Danny väcker honom. Han tycker det är så skönt att få somna om...

Om 5 minuter drar jag till Uppsalas bästa stormarknad

Ont i halsen och förkyld

Började få ont i  halsen i går kväll. Nu när jag vaknade är jag dunder förkyld. Har sovit så himla dåligt inatt. Typiskt att man ska må så här när man ska iväg på något kul ikväll. Ska ta en dusch nu så känns det kanske bättre i näsan i alla fall. Huvudvärk påväg också...

Oliver är också förkyld. Har gråtit mycket inatt. Blir han sämre blir det till att stanna hemma ikväll.

Jobb väntar!

Hammarby - Djurgården på Råsunda!

Hammarby spelar mot Djurgården i morgon på Råsunda. Danny och jag ska åka och titta. Kommer att bli kanon kul! Mamma ska hämta Oliver på dagis och han kommer även att sova kvar. Har aldrig varit på derby så det kommer att bli en upplevelse!

Bajen - bärs och rakade pojkar!!!


Jag får fan skylla mig själv!!!

 Jag ska inte gnälla över mina kilon idag. Jag vet att jag har ätit massor med gott och att det faktiskt har smakat riktigt gott också!

För er som undrar vad jag har ätit då kan jag berätta följande:

Frukost - en påse Haribo nappar

Lunch - kaffe och Princesstårta

Mellanmål - kaffe och Princesstårta

Kvällsmat - Korv & pommes

Imorgon ska jag skärpa mig!!! (men jag har en massa steg på stegräknaren i alla fall)


Nu har det fikats igen...

Vi åkte ut till Borrlövsta på eftermiddagen. Oliver fick sova middag i bilen. (var nära att jag också gjorde det) Vi var till en bonde först och kollade på jord. Vi ska köpa massor!!! Han gräver upp från sjön i närheten så det är ingen kvalitetsjord men vi ska ju bara fylla upp tomten!

Svärmor och svärfar kom med fikakorg. Vi satt vid poolen (som var tom) och myste. Kaffe och princesstårta!!! Ja, det var andra gången i dag som jag åt princesstårta... Mysigt var det. Solen sken och det var ganska vindstilla just där.

Vi var ute en två - tre timmar. Danny tänkte lägga tak till helgen. Själv så tänker jag spendera många timmar på växthus och handla blommor!

skriver mer sen - maten är klar!

Nu ska det fikas!

Kaffe och Princesstårta! Kaffe strax klart. Ska bli gott då jag inte har hunnit äta frukost ännu. (en påse nappar räknas väl inte? haha)

Sen ska det promeneras hem och stoppa Oliven i sängen. Ska försöka sova lite jag med. Borrlövsta på em!

Höres!


Vad ska man hitta på?

Håller på att göra bakeoff bröd i ugnen. Victor blir så glad över nybakat bröd! Han älskar "goda mackor" Min lilla älskling är inte liten längre. Humörsvängningar i massor!  Tänk att han blir tretton i sommar...

Ska klä på Oliver nu och sen blir det nog en liten prommenad. Tvätten svämmar över i badrummet. Full tvättkorg och 3 fulla IKEA kassar!!! Ledig på onsdag = tvätta! Måste dock plocka ur lite och ta en sväng till mamma. Oliver har inga rena byxor och vår maskin är ju trasig.

När alla har vaknat så ska vi åka till Borrlövsta. Blir nog inte förrän på em för Oliver ska ju sova runt tolv...

När man går upp tidigt blir morgonen LÅNG - uttråkad!


TRITON SUND

 

                    Triton Sund - vann Olympiatravet - tangerade världsrekordet!


Ännu en tidig morgon

Klockan sex var jag upp och fixade välling till min lilla älskling. Tänkte prova med att försöka få honom att somna om men det gick inte så bra. Världens goaste unge satt och sjöng - Var é tummen och Bä Bä vita lamm (jag hörde att det var den han försökte sig på)

Jag låg i sängen och förökte sova men det gick ju som ni förstår inte...


Roffes påse och Miljonärsbolaget!

Roffe kliver in i gamet och sätter 13 rätt första veckan!!!  Vilken snilleblixt, vilken lirare! För er som vill vinna nästa vecka är Roffes påse ett måste... (asg)

.... sen så har vi Miljonärsbolaget. 1 rätt på ca 7500 rader. Vad ska man säga? - Det kan bara bli bättre!!!
(Vi vet att du K A N N !!!)

Själv så fick jag 2 rätt på min Lotto andel...


Vårkänslor...

V A D  Ä R   D E T  S O M  H Ä N D E R ? ? ?

Jag hänger inte med i svängarna längre... Har hela M blivit galna???

Tokar!!!  ;)

För de som bloggar är kamera i mitten av maj ett måste!

Oliver och mina syskonbarn!

 

                   M E L K E R    O L I V E R    O C H   M E J A !!!


Tack för titten! Det var kul att ni kom förbi. Och tack för den roliga boken! Jag kommer att fylla den med massor av tokigheter. Alla vet ju hur bra Oliver är på sånt! Kevin har ju också en och annan idé om saker och ting. Hans fantasier kan sväva iväg långt i det blå. Han kan konsten att fantisera!!! Ska bli kul att skriva!

Kram syster och svägerska

Middag i ugnen

Vi är ute hos svärmor. As kallt ute så vi sitter inne och myser. Middagen är på gång. Kevin och Oliver härjar runt med farfar och farmor. Oliver var ute en stund och hjälpte farfar att gräva i potatislandet. De matade även farmors hönor. Oliver älskar livet på landet!

Berättar mer sen!


T R Ö T T !!!

Blev väckt kvart över sex (som vanligt) av min underbara son som satt och ropade - mamma! mamma!!!

Var bara att kliva upp, fixa välling, bädda ner honom framför tv:n och på med Teletubbies. När vällingen var slut så flög pojken upp. Nu är det lek som gäller och en vacker sång...

3 1/2 timmes sömn - kan man vara annat än T R Ö T T ?


Nu har jag klätt av mig!

Efter en underbar kväll med Camilla & Niclas är det nu dags för sängen. (Ursäkta att jag somnade på soffan en stund) Nu ligger Danny i Kevins säng tillsammans med honom. Jag ska bre ut mig i dubbelsängen. Guuud så skönt att sova! Oliver flyger väl upp klockan kvart i sex....

God natt alla!

Fredag - Ett glas Masi :)

Härlig fredag väntas.

Snart kommer Camilla & Niclas. Oliver ligger i badet och ska snart sova. Bredvid mig står ett glas MASI. Ska bli skönt att sitta i soffan och bara snacka skit.
                                          
    

   Godaste vinet!!!


Möte & möte

Idag känns det som man satt i möte hela dagen. Först klockan tolv var det infomöte och precis efter tidningsmöte. Klockan halv fyra drog jag fast mötet inte var klart. (förlåt)

Möten är något man borde ha oftare. Känns skönt att prata av sig och bolla olika saker med varandra. Bäst idag var Issas min när hon fick sin påse med alla kläder. Förlåt för alla lögner!!!

Vårt gäng är ett underbart gäng. Visst man retar sig ibland men det gör man väl på alla? Känns tråkigt att vi snart kommer splittras. Niclas, Issa och så småning om Anders tänker lämna oss. Vi kommer sakna er!

Maxis spelbutik - Uppsalas bästa!!!

Efter år av skitsnack...

Jag ska aldrig..... Japp, nu har Danny gjort det!!!

Ha, ha!!!

(Gissa vad? Jag avslöjar i morgon bitti
....)

Kommer ni ihåg?

Jag köpte en bok häromdagen - Nostalgi boken om godis & glass. Kommer ni ihåg?

 

                              Päron bugg - shit va gott!!!


 

                    Kapsylen som man skar sig på...


 

                      Glasspåse att ta hem glassen i.

 

                 Tablettask utan socker - smakade skit!

 

                                       Oboy i plåtkonserv.


 

Hur många utflykter med skolan har man inte haft Sunkist & Mariekex?


 

                                     Den aktuella boken! 

Den perfekta presenten eller köp den & bara njut av underbara minnen!
Dags att sova!

Säger god natt och kryper ner i min underbara säng!

  Ska bli sköööööööönt att sova.

På lördag är det Olympia final på Åby!

Åke Svanstedt hade tre hästar till start i finalen förra året och de kom etta, två och trea!!! Samma hästar  Torvald Palema, Adams Hall och Finders Keepers är i final i år igen. Vilken prestation!!! 

 

  Torvald Palema             LÁmiral Mauzun             Oiseau De Feux         Finders Keepers


V E M   V I N N E R   I  Å R ?So happy!!!

Igår skulle jag hämta mina byxor på Mq. Samtidigt passade jag på att gå runt och kolla lite i butiken. Shit - va mycket snyggt det finns. Är sugen på två stycken olika halterneck klännigar från Bondelid men de kostar 799:- Hittade ett halterneck linne från 365 Sunshine. Kostade bara 129:- . Orkade inte prova så jag gjorde det nyss. Satt perfekt!  So happy!!!

 

 

Önskar jag var lika duktig som Carro!

Människan har bantat bort 50 kg och jag klarar inte av 3!!!

Pratade nyss med Carro och hon hade varit på gymmet idag. (och igår) Du är så duktig Carro!

Själv har jag nyss varit och nallat i Kevins påskägg. (Olivers & Victors hjälpte jag till med i helgen så de är slut) Men jag ska försöka hinna med en promenad till kvällen när Danny kommer hem. (Blev i alla fall lite över 25 000 steg igår)

Ge mig styrka och tid att gå till gymmet!

Hemma idag

Oliver var febrig igår kväll och inatt så idag är vi hemma från dagis. Gissa vem som kryper på väggarna. Har städat Kevins och Victors rum. Sen dammsugit och svabbat golvet. Ska städa upp i min garderob nu. Orkar jag ska jag ta Kevins också medans Oliver sover middag. Det tråkiga med att städa är att i kväll ser det ut som ett bombnedslag igen!!!

Höres!

Har man ingen dragkrok...
 ..... får man stoppa dem i munnen!

    

Om munnen äter får benen lida...

När man inte kan låta bli att äta får man gå istället. Har bestämmt att jag ska gå 25 000 steg om dagen när jag är ledig och 20 000 när jag jobbar. Så nu fattas det 6 000 steg!!!

Höres senare

Rattlås eller autopilot???

 

Ledig idag.

Har lämnat ungarna i skolan respektive dagis.

Ska strax ta en promenad till Gränby centrum. Ska hämta mina byxor som jag lämnade in för att få dem uppsydda. Sen ska jag väl ta en liten runda och kolla in om det kommit något nytt. 10 dagar till lön!!!

Höres


Omständig

Har en kund som kommer varje morgon och handlar flera gånger. Köper en dricka - går och pantar den. Löser ut pantkvittot. Köper en Dagens Industri och vill ha frimärken .Varje gång han kommer frågar han om vi har frimärken så igår svarade jag att det vet du ju att vi har. Då log han...

Idag när han kom ville han köpa en dagens Industri och lämna ett pantkvitto värt en krona. Han skulle först ha pantkvittot utbetalt för sig. Sen ville han växla två femtioöringar till en krona. När det var klart ville han betala Dagens Industri med kronor....

Snacka om omständigt!

Hammarby + Djurgården = Mindre än AIK

Att Camilla (Kevins mamma) skickade denna länk till Olivers blogg är väl inte så konsigt då hon är AIK:are...

Kunde inte låta bli att länka den för den är sjukt rolig. Låten och videon till "Tillsamman kan vi" är en hit!  Jag skrattade så tårarna kom!

Heja HAMMARBY!


http://www.hifdif.se/ Housewifes - 2 avsnitt!!!

Gör ett nytt försök i kväll  igen då!  Nu ska ingen j-vla hockey förstöra...
Trött

Ska hoppa in i sängen strax. Borde duscha men jag gör det imorgon klockan halv sex!!! Omtagning av mina foton imorgon så man lär väl spackla på lite extra...

Har suttit lite vid datorn och kollat facebook. Ärligt - det är ROLIGT!!!  (men kan man ta bort alla mail som kommer?) T.o.m Danny ville låna min sida ikväll och kolla upp gamla brudar... eller??? :)

Nu ska jag packa Victors gympapåse och sen borsta tänderna.

Imorgon ska bli en underbar dag!


atg - LIVE!!!

För att vi ska bli en fullvärdig live butik måste alla medarbetare i förbutiken göra ett prov. Att vara livebutik innebär att man kan spela på ett lopp enda till starten går. Nu måste man sluta en minut innan. Kan låta löjligt men för vissa är det viktig. Jag har gjort detta prov 4 ggr idag!!! Man skulle ha minst 21 rätt av 25 för att lyckas och för att få ut ett diplom. Jag fick 22 rätt alla 4 ggr. Det som irriterade mig mest var att jag inte fick veta vad det var som jag inte kunde...

Harry Boy


Kan inte somna - blev dyrt...

Gick i säng halv elva. Somnade nästan...

Oliver störde min sömn två gånger när han skrek rakt ut. Sen var Danny på toaletten och då vaknade jag till för att toaletten stod och rann. Man hör ledningarna så himla bra från badrummet och in till sovrummet.

Jag gav upp och har nu suttit och kollat på nätet ett tag. Gjorde bla en beställning på Hammarby tröja, nappar och t-shirt till Oliver. Tröjan är dösnygg!!!
Nu ska jag försöka sova igen - klockan ringer 05:45, suck!!!

http://www.e-shop.hammarbyfotboll.se/

  

Carro - Det här är ju också ett alternativ!

                                                                       

Men som sagt. I morgon...

Jag missbrukar...

.... TREO!!!

Idag har jag stoppat i mig 7 stycken! Vaknade med huvudvärk. Snål som man är åker man till jobbet ändå och vägrar att gå hem. Ett tag mådde jag så illa att jag sa till Carro att när Martina kommer ska jag gå och stoppa fingrarna i halsen. Jag gjorde så också...

När det var en timme kvar orkade jag inte mer. Väl hemma tog jag en Tradolan och en 1mg Alvedon. UNDERBART!!!

Måste ta tag i det här. Ska ringa min husläkare. Ont i huvudet alldeles för ofta. Kanske dax att börja med blodtrycksmedicinen igen?

 

Jag ska - jag lovar - någon dag....

Oliver sover hos svärmor

Idag har vi varit hos svärmor och ätit påsklunch. Oj - det var gott! (Kan säga att jag var mätt enda till middagen så den hoppade jag över)

Vi hade en underbar dag ute på landet. Vilket väder! Sol, sol ,sol och massor med Värme!!!

Att Oliver skulle stanna hade vi redan bestämmt. Jag tyckte att han skulle få umgås lite med farmor och farfar. Dessutom så var det skönt för mig och Danny att få lite barnledigt. Osså kommer jag att få sova 2 timmar längre imorgon. Det ni - det är guld värt!!!

Men jag kan säga att jag LÄNGTAR SOM FAN EFTER MIN LILLA BUSPOJKE!!!

Här kommer lite bilder från dagen.

 

                                   Oliver med påskägg!


 

                     Finns gott om leksaker i sandlådan.


 

             Min son och hans farfar tillsammans i sandlådan.


 

                     Cykling med farmor och farfar.


 

                              Oliver har plockat Blåsippor!


 

                       Oliver och hans farmor pratar på trappen.


 

                         Oliver äter ur sitt påskägg.
Påskgodis kan användas till mycket!


Här har Victor stoppat ägg i ögonen och löständer i munnen!

Tokiga barn man har - Kram från mig.

Victor tycker att jag är äcklig!

Sitter och väntar på att Oliver ska somna. Undertiden tog jag en skål med havrekuddar, grädde och hallon. (och en liten, liten, liten,liten bit kladdkaka) Victor frågade vad jag åt???

MAMMA, DU ÄR JU JÄTTE ÄCKLIG!!!

När jag är godissugen finns det inga gränser för min uppfinighet!

Tidig morgon

Gick upp kvart i sex!!!

Fyra timmar senare ligger de stora pojkarna här hemma fortfarande och sover....

Jag har fixat med påskägg, städat undan från igår och suttit här vid datorn. Ögonen börjar bli väldigt, väldigt TRÖTTA!!!  Ska hoppa in i duschen nu och fixa mig. Sen blir det en promenad till Årsta hallen. Måste köpa Blöjor, välling och hö. När vi kommer hem hoppas jag på att Oliver somnar så att jag kan få sova lite också.

Klockan två ska vi vara hos svärmor. Oliver ska sova kvar en natt och så ska vi äta lite mat. Svärmor är farligt duktig på mat. Inga points i världen räcker när man är där och äter... Ska bli gott! (Carro - jag börjar med det där imorgon!!!)

Höres!

The party is over!

Roger, Anette och Joel gick precis. Danny ligger och sover som vanligt.... (men ikväll höll han ut förutom sista 45 minuterna)

Sista 3 timmarna var det Singstar och vin som gällde. Thin Lizzys - Boys are back in town var en av Rogers favoriter. Jag ÄLSKAR Come as you are med Nirvana. . En underbar låt. Fast Roger var helt emot schlager skivan så var det han som nynnade på La Dolce Vita när de skulle gå hem. Roger - Erkänn att schlager skivan är bra!

Nu ska jag ta och plocka undan lite här innan jag hoppar i säng. Det står en halväten kladdkaka i kylskåpet men jag ska inte äta. Tänker slänga in den i frysen sen. Tyvärr är ju fryst kladdkaka och kaffe ganska så gott....

Puss Alla och sov gott!

Masi Valpolicella Bonacosta

Alldeles snart ska jag öppna och njuta en flaska Masi Valpolicella. Det godaste vinet som finns!

Anette, Roger och Joel kommer hit. Vi ska äta Tacos, dricka vin (Roger dricker BARA ÖL!!!) och sjunga singstar. Kommer bli en kanonkväll som vanligt. Det är alltid roligt när vi är med dem.
Let the party begin!

Tonårsmorsa

Snart är Victor tonåring. Jag har ett barn som är på väg att bli vuxet. Fick mig en tankeställare när jag serverade honom och Joel mackor klockan nio!

Känns skönt  att de trivs hemma i alla fall och inte är ute och hänger i Årsta parken. Dagtid är det underbart att de är ute men på kvällen känns det tryggt att ha dem hemma.

Tänk att barnen blir äldre men mamma förblir 25!

Påskkärring på vift.


När Oliver vaknade efter sitt äventyr hos Philip var det påskkärring som stod på menyn. Jag målade honom till en läcker kärring. Ögonskuggan och röda kinderna gick bra men när vi kom till fräknarna så var han inte lika medgörlig. Och jag som vill att det skulle bli perfekt blev lite irriterad... kan säga att en del fräknar blev randiga!

Sen bar det av till farmor och farfar. Oliver var utrustad med två påskägg till dem. Farmor jobbade så farfar var ensam hemma. Han blev nog lite paff när Oliver kom. Dock jätte glad! Farmor skulle inte sluta förrän fem så vi insåg att en timmes väntan var lite väl långt. Vi bestämde oss för att åka till hennes jobb istället.

När vi ligger där på E4:an, ja vem tror du vi möter då? Farmor har stuckit tidigare.... Danny fick ringa och säga att hon skulle stanna och vänta på oss. Vi pratade lite och Oliver ville inte lämna ifrån sig farmors ägg. Det slutade med att vi fick ge henne mormors ägg.

Sen bar det av hem till mormor. Hon blev jätteglad över ägget och öppnade det på engång. Vem var det som inte kunde låta bli att äta då? (innan hade jag ätit upp allt godis som låg i godis hönan hm....) Varför är godis så gott?

Mamma bjöd på middag. Ägg och pyttipanna till henne och Danny. Jag fick räkpaj, underbart gott! När mamma och Danny tog var sitt glas vin fick jag dricka saft. Dags för körlektioner hjärtat!!!

Hemma igen var det sängrutiner med Oliver, lite dammsugning och vikning av tvätten från i morse. Sen slog jag mig ner här vid datorn och lär väl sitta här ett bra tag till. Stackars Danny han får inte ha sin dator ifred längre.

Här kommer lite bilder från dagen.

 

                      Nymålad med en himla massa fräknar.


 

                    I bilen på väg till farmor och farfar.


 

                    Kan man ta snöskyffeln till Blåkulla?


 

                           Redo att lämna över påskägg.
Här sover mitt hjärta efter en lång innehållsrik dag!

Oliver - mamma Älskar dig!


Han har gjort det igen - Svartenbrandt!


Sitter anhållen för grovt rån. 63 år gammal still going strong...

                              

                             Svartenbrandt - pank igen....


Min älsklings drömbil...Det är S A N T !!! Om någon har en permobil till salu, ring oss!!!

Förlåt Carro... jag har syndat!


Har varit hemma och hälsat på min kompis Catrine. När hon hade bakat denna underbara kaka kunde jag ju inte låta bli att ta. Att jag sen tog två bitar till gjorde väl varken till eller ifrån? Shit det var gott!!!                        Catrines underbara kaka!!!

Tack för fika vännen. Vilket underbart hus! Jag är A V I S !!!

Kram Freddis

 

Nu drar jag till Blåkulla!
                                                                                                                        

Onsdag eftermiddag/kväll

När Oliver sov middag passade jag på att duscha, äta och läsa UNT. Skönt att få göra sådana saker i lugn och ro utan att någon springer runt och härjar och ska vara med.

På eftermiddagen kollade jag om det fanns en tvättid. Hade tur och kunde tvätta sängkläderna. Känns skönt att kunna krypa ner i en renbäddad säng i natt. Imorgon bitti ska jag tvätta en vit och en svart tvätt. Har bokat 7 - 10 men måste gå ner redan halv sju om jag ska hinna med. Vi ska åka till Catrine och Philip imorgon och kolla på deras nya hus. Tänkte vara där redan till tio och de bor i Rasbo.

Var till Gränby på kvällen och handlade. Lämnade upp mina byxor på Mq. Får hämta dem på måndag. När man är medlem kostar det bara 50:- att sy upp dem. Det tycker jag är billigt!!!

Nu ska jag ta och fixa till sängen med lakanen så man kan sova skööööööööönt!

Puss och Godnatt / Freddis

Facebook

Jag har fått en del förfrågningar om Facebook genom åren. Jag har aldrig skaffat själv och har heller inte varit så nyfiken på och titta vad det är. Numera pratar ALLA om Facebook. Så idag har jag gjort slag i saken och gått med!

Jag vet inte vad jag gjorde och hur men helt plötsligt skickade jag ut ett meddelande till alla som jag har mailadresser till. Meddelandet löd typ - Gör som jag - gå med i Facebook!   PINSAMT! (Borde funnits en knapp där det stod - Är du säker på att du vill göra detta? Kanske ett sätt för dem att få fler användare...)

Förövrig så tycker jag att det inte var särskilt kul på Facebook. Jag kommer inte att gå in där speciellt ofta. Bara för att tjuvkika lite på vad alla andra skriver. (och jag är ju inte så nyfiken så det blir ju inte så ofta...) Jag nöjer mig med att skriva på min blogg.

Facebook - näe!!!


Så där...

Nu har man städat sen man vaknade klockan åtta. 4 timmars städ! Kevins och Victors rum är städade och fina. Har slängt Kevins rangliga blommor och ska ut och titta efter några nya. Förstår inte varför det blir så mycket dammråttor i just dessa två rum. Är det pga alla el apparater eller vad? Har hunnit med att putsa deras fönster också. I Kevins rum såg man knappt ut!

Ikväll ska jag rensa i Victors och Kevins garderober. Kusinerna kan räkna med mycket kläder kan jag säga!!!

Halv tolv ville Oliver gå och sova så han har legat och myst i sängen. Nu har han somnat. Jag ska läsa UNT äta lite och sen hoppa in i duschen. Victor stack precis iväg med sin nya cykel. Vilken glädje att veta att han kommer vara ute nu och leka och inte bara sitte inne. Kul att så många killar i klassen gillar det här med cykel. Killen på Team Sportia sa att det är på g med en ny bmx bana i Årsta. Vore ju kanon!

På eftermiddagen blir det långpromenad. Ska gå till Sun vision och hämta ett paket. Sen upp till Gränby och lämna in mina nya Bondelid byxor som jag köpte på MQ. De var för långa och killen sa att det bara var att komma upp och lämna in dem. Sen ska jag gå till Hemtex. Är det tag 2 betala för 1 som det ofta är blir det nya sängkläder till mig och Danny.

Höres!

Underbar sovmorgon!

Vaknade nyss av Olivers underbara stämma. Klockan var kvart i åtta!!!

Tänk att man kan bli så glad över att få sova två timmar extra.

Idag blir det en underbar dag!


Om man skulle ta och hotta upp sig lite innan sängdags?

God natt alla!

Ett citat:

Om flickor vore blommor, vore det bra konstigt. Vilket fniss och flams det skulle bli i rabatterna.

 Tage Danielsson

Hockey helvete!!!

Slår man på tv:n och sätter sig till rätta. Vad får man se? HOCKEY!!!

Vad är det som säger att en match mellan Färjestad och HV71 är viktigare än Housewifes???


                                   Jag blir tokig!!!


Desperata hemmafruar!


Klockan nio är det dags. Numera får jag bara se varannat avsnitt. Men när Kevin är hos sin mamma får Danny titta på House på Kevins tv. Då är tv:n min!!!
Me & I party (Meandi)


Igår var jag på klädparty hos min svägerska Camilla. Hon hade bakat jättegod kladdkaka som serverades med grädde.(där brast min första bantardag, även om jag bara tog en bit, annars hade det blivit två) Vi var väl en tio stycken som satt där och lyssnade när försäljerskan pratade. Hon tyckte att alla kläder var Underbara!!!

Och jag håller med!!! Var svårare att välja vad man inte skulle köpa en vad man skulle köpa. Jag insåg att det inte skulle bli billigt...

Det här är vad jag beställde:
För er som blev sugna kan jag berätta att jag bokade in ett eget Me & I party i höst. Återkommer med datum när det börjar närma sig. Så lägg undan pengar redan nu! ;)

Glad - men mycket fattigare!

www.meandi.se

Tisdag morgon

Klockan ringde klockan sex. Idag var det motigt att gå upp. Måste börja lägga mig lite tidigare. Men det är så skönt att sitta uppe på kvällarna när Oliver sover och allt är tyst.

Påväg till Maxi nu. Börjar jobba klockan sju. Börjar dagen med att fylla upp i ciggskåpen. Känns skönt att veta att det är nästan fullt då jag fyllde på igår också. Kommer inte mötas av samma syn som igår. Igår när jag kom till jobbet möttes jag av K A O S !!! Men som vi lärde oss på kursen, det som är kaos för mig är inte det för en annan. Tycker dock att kuponger ska finnas till alla spel, travtidningar från lördagen ska inte stå kvar på måndag morgon och bänkarna ska vara tomma och rena. Ingen rolig syn att mötas av gamla chokladpapper och läskflaskor som man inte vet vem som äger. Men jag klagar inte. När tidningsskåpet är fullt av gamla tidningar är det väl helt ok att lägga dem på golvet utanför skåpet istället? Det är lättare än att tömma skåpet. Och varför ta bort gamla stryktips och måltipskuponger. Man måste tänka på miljön! De kan man ju använda veckan efter också. Har man tur läser inte kunden vilka matcher han spelar på. Och varför byta kampanj? Vi kan väl köra Keno en vecka till fast resten av landet kör Triss. Men jag klagar inte...

En kund sa till mig : Det finns inga jobbiga människor, de tänker bara annorlunda!!!

Nu ska jag pussa Oliven och dra. Ska skaka liv i Danny också!

Höres!


Blir så less!

Idag lade datorn av igen!!!

A L L T I N G  Ä R  B O R T A ! ! !

Bara att sätta sig och lägga in allt igen, S K I T ! ! !

Dags att gå och lägga sig!

Om sex och en halv timme ringer klockan...

Undrar om jag får sova till dess eller om min älskade son vaknar innan dess och vill ha välling.

                                        

                                                          Oliver - vill ha välling!


Jag kan!!!


Carro! - Jag kan byta bakgrunder nu!!! (så jävla stolt)

Har suttit här i två timmar snart och grejat. När jag var klar kom jag på att jag skulle byta mall, haha. Det är så roligt att sitta och pröva sig fram. Lyckan var total när jag lyckades!!!

  Många kramar Freddis!


Ooops!                                

                   Vad får man inte göra här då?  


Riktig kärlek!


En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?
 Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans.

 En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?"
och pappan svarar igen "ja, min son".

 En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?"
(4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

 Och pappan svarar igen "Ja"...

 Och här kommer videon till denna historia:

http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY 

 

VårblommaTog ett kort igår på en blomma som letat sig upp ovan mark.

 

                                             Härligt med vår!

Mamma bakar pizza!

Danny ringde och bjöd över mamma på middag. Det slutade med att hon kom hit med ingredienser till pizza. Hon fixade pizzan medans vi låg och vilade på soffan. Pizzan smakade underbart gott! 

 

                                      Mamma fixar pizza.


 

Pizzan före ugnen...                                     ..... och efter!

Tack för en trevlig kväll!

Kram från mig!


Underbar dag i vårsolen

Vi cyklade ner till stadsparken med mamma på förmiddagen. Solen sken och det var ett underbart vårväder. Vi mötte upp Tomas och ungarna i parken. De hade jättekul när de sprang omkring där och lekte bland rutschkanor, sandlådor och gungor. Vi njöt av att solen sken och värmde oss!

 

                          Oliver åker om och om igen!


 

             Min mamma med Oliver och mitt syskonbarn Meja.


 

           Mina syskonbarn Melker och Meja, mamma och Oliver


 

                Oliver och Meja gungar och äter Marie kex.


 

          När vi åker hem somnar Oliver bakom sin pappa.

Sämsta restaurangen i Uppsala!


Idag när jag var på stan med mina nära och kära skulle vi gå och äta. Tomas föreslog att vi skulle gå och äta på Kungsgrillens efterträdare, en ny kinarestaurang.

När vi kom in tyckte vi det såg litet ut. Vi kollade runt på maten ingen tyckte att det såg speciellt inbjudande ut men endå var det ingen som sa något. När Danny ville beställa en öl visade det sig att de inte hade några rättigheter. Förklaringen var att ägaren inte kunde svenska och därför inte kunde ansöka om utskänkningstillstånd.

Vi beställde in läsk allihopa och det kom ut glas och burk(!) Servitören öppnade burkarna åt oss. Danny höll på att smälla av när servitören stoppade sina fingrar i våra drickor. Den andra som jobbade i restaurangen, en kvinna, stod med ansiktet lutat i händerna och stirrade på oss. Och då menar jag stirrar!!! Under hela måltiden.

Ungarna vägrade att äta förutom Meja som åt en köttbulle. Oliver fick glass som jag hittade på en isplatta. Den var nog smällt och fryst om vart annat i flera omgångar.

Mamma sa att de borde ha skyltar vid maten så man visste vad man åt. Svaret blev att det hade de haft men någon hade slängt dem. Danny sa till henne att det kanske var friterad råtta, haha!

Vi lämnade restaurangen väldigt besvikna och med halvätna tallrikar. Vi kommer ALDRIG att gå dit igen och vi kommer snacka så mycket skit om denna restaurang för det var verkligen bedrövligt!

 

                                      Äckligt! (mamma lämnar detta)


 

                                Äckligt 2! (Tomas lämnar)


 

                           Sämsta restaurangen i Uppsala!!! 

När vi kom ut gick vi till Mc Donalds och köpte kaffe. Jag sprang sen vidare in på Åhlens och köpte festis till barnen och lite kakor. Sen gick vi till Stadsparken och fikade och mös i solen!

 

                               Fika i vårsolen, underbart!!!

 

JärvsöfaksVilken  H Ä S T!!!

Tyvärr fick han se sig slagen idag men vad gör det? Ingen kommer någonsin bli bättre än honom och radda upp fler vinster. Han kommer alltid vara nummer ett!!!


 
                Järvsöfaks 


 

Första grillningen i BorrlövstaDanny och jag hämtade Oliver på dagis tillsammans. Efter  att ha inhandlat lite mat tog vi bilen till Borrlövsta. Det var ett underbart vårväder och solen sken och det var jättevarmt!

Medans vi väntade på grillen tog jag fram krattan och krattade lite. Plockade massor av nedfallna grenar som jag lade i en hög mitt på tomten. Vi tänkte att vi kanske skulle ta och elda lite på söndag för att få bort all bråte. Oliver mös och gick runt  och grejade med pinnar och skottkärra. Han trivs verkligen jättebra när han får vara ute och leka.

Vi grillade kött, lök och Halomi ost (hur nu det stavas) Till det åt vi potatissallad. Eftersom stugan är helt igenproppad med saker så kom vi knappt in i stugan för att ta fram saker vi behövde. Vi insåg snart att alla bestick låg hemma i stan. Men vi tog vad vi hade! (tur att inte livsmedelsverket var där och kollade in hur vi åt och med vad)

Halv åtta var vi hemma igen och då höll solen på att gå ner. En underbar eftermiddag/kväll. Hoppas hela helgen får samma väder som idag!

 

                           Oliver bär fram stekspaden.


 

             Vår lilla lilla stuga på vår stora stora tomt!


 

                                     Kaos inne i huset.


 

                                            Sommarstugan


 

                   Vår middag och våra fina bestick...


 

                     Oliver äter potatissallad med slev!
       Blöjbyte! Blä tyckte Oliver när han såg innehållet....

  


Casino CosmopolSom ni vet har jag varit på Maxi träff med Veronica och Carro. 2 intensiva dagar med Maxifolk från hela Stockholm, Visby och alla butiker Norr om Uppsala. Lärorikt och oerhört roligt att lära känna nya Maximedarbetare.

Igår var det först utbildning i Sundbyberg. Vi pratade mycket om Lotto i kassan och vad vi kan göra för att sälja mer? Hur man ska påverka kunder att köpa fler Trisslotter då alla vi Maxibutiker tappat massor i försäljning på just Triss mm.

Lunchen serverades upp i restaurangen. Tänk om vi hade något liknande på Maxi. 7 olika maträtter att välja på och ett jättebord med sallad och bröd. Underbart!!! Jag åt pasta med chili och någon ost. Smakade jättebra!

Vid halv fem tog vi taxi till hotellet. Det låg 30 m gångväg från casinot. Det blev snabbvila, telefonsamtal och en snabbsminkning. (hade varit skönt att få sova en timme och sen tagit en dusch)

På casinot fick vi champagen och tilltugg medans vi fick gå spelskola. Vi fick lära oss spela Black Jack, roulette och något annat kortspel som jag inte kommer ihåg vad det heter. Efter spelskolan var det dags för middag. Klockan var då runt halv nio och alla tyckte att det var väldigt sent med middag. Men shit vilken middag!!! Laxterrin till förrätt, potatisgratäng och quornfileer till middag med en underbar sås (de andra åt hjort). Efterrätten var en chokladmousse av något slag. Det serverades vitt vin till förrätten och rött till middagen.

Efter middagen gick Veronica tillbaka till hotellet. Stackarn, hon hade ont i halsen och hade tappat rösten. Carro köpte en öl och jag en redbull och vodka. Sen intog vi varsin spelmaskin. Vi hade ingen aning om hur man gjorde eller varför. Men shit, det gick bra!!! Jag gick 1200 plus och Carro 2700 plus!!!  2 tjejer satt på casinot och det hördes nog vilka som hade roligast.... 

Idag fredag var det samling i lobbyn kvart över åtta för taxi till Sumpan. Vi fick lyssna på ett föredrag om färger. Alla människor är olika färger beroende på hur de är som personer. Jag orkar inte gå in på det hela men jag var i alla fall en röd-gul människa. Veronica var grön - blå och Carro  - hon var ALLA färger, haha!

Vi avslutade träffen klockan tolv med lunch. Längtar redan till nästa träff i oktober!

 

                               Carros och mitt rum!


 

                     Ser ni min säng? Sitter på väggen som en tavla....


 

 Efterrätten, fick be en vakt titta medans jag fotade. (fotoförbud där inne)


 

                                 Min första och största vinst!
                            Carros jobbiga finne! (haha)


Ny skål till Olivers nappar!Hittade den här skålen på Mique. Kunde inte ha hittat en bättre skål att ha Olivers nappar i. Den var perfekt!!!

 

                                    Oliver eller oliver???


 

                               Perfekt till nappförvaring!

Ibland överträffar man sig själv!

 

ang IKEA...

så var Pia och jag där imorse. Huset var ENORMT!!!

Vi sa att där kommer vi nog tillbringa våra dagar många gånger. Vilken succé!!!

Man blev så sugen på att handla. Men först måste det fixas till här hemma. Nya tapeter eller ommålat är ett måste! De gula väggarna är så FULA!!!  Men jag har faktiskt blivit lovat att så ska ske. :)

Nu måste jag hoppa i säng!
(Pia, har du ångrat att du inte köpte blomman ???)


Onsdag kväll/natt!

Imorgon bär det av till Stockholm med Veronica och Carro. Vi ska på Maxi möte med Svenska spel / ATG. Vi har det två gånger om året när vi träffar alla Maxihus i Stockholm. Den här gången blir det lite speciellt. Vi ska träffa alla Maxi i Stockholm och uppåt.  Det är jättekul att träffa alla och sitta och spåna ut nya kampanjer o dyl.

På kvällen ska vi äta middag på Cosmopol  (kasinot) och även vara där under kvällen. Det kommer bli jätteroligt! Sen blir det hotelövernattning och möte även under fredagen.

Vi ska vara i Sundbyberg klockan halv tio imorgon. Jag ska möta upp tjejerna på tågstationen tio i åtta!!! Lite PANIK här då jag inte vet vad jag ska ha på mig. Orkar inte leta nu för jag är så trött så då kommer bara tårarna... Har ställt klockan på halv sex!

Berättar mer sen!

RSS 2.0