Gott nytt år!

-d4db1c59a9caf1aac07490508e28642.png

Kolla varifrån!

Gott nytt år!


Jobbdax

68935c509bc9901e4f843f1f4eda326f.png

Kolla varifrån!

Jobbdax


Årsta kullen!

34be8000070a9e82b36a4d8e82021311.png

Kolla varifrån!

Årsta kullen!


Oliver fixad o klar.

0-3332e4361572bc5539cf05452e8914a3.png

Kolla varifrån!

Oliver fixad o klar.


Härlig vintermorgon!

27c761dcdf526aeb535449a36c45793f.png

Kolla varifrån!

Härlig vintermorgon!


Ica har gjort det igen! :)





Söndag den 27 december

Kallt ute med massor av snö - kan inte bli bättre. Hade laddat för en förmiddag i tvättstugan då Anneli ringde och ville ha sällskap till Bauhus.

Hade turen att ingen skulle tvätta efter mig så jag flyttade på klossen och vips hade jag sex timmars tvättid.

Efter Bauhus tog vi en sväng på IKEA. Tittade på lite stolar till köksbordet. De jag föll för varnade Anneli för. Hon hade haft lika och de knarrade plus att alla ungarnas knappar på byxorna repade på stolarna. Vilken tur att hon var med och varnade mig!

Hemma igen laddade jag om tvättmaskinerna. Skulle gå vidare till Årstahallen med Anneli och D hängde på för att ungarna skulle komma ut. De skulle vidare till Storakullen för att åka pulka och snowracer.

När jag handlat gick jag vidare till backen. Jag var dock inte klädd för någon vinterlek utan frös ganska omgående. Oliver tyckte det var roligare att rulla ner från kullen än att åka snowracer. Kevin var inte på topp och grät mest hela tiden. Vi bestämde oss för att gå hem igen. Lovade Oliver att kullen skulle besökas imorgon.

När jag kom hem så fortsatte jag i tvättstugan. Nu är allt fixat och klart. Känns skönt. Ska strax lägga mig framför tv:n och slappa. Efter fem dagar ledigt är det jobb imorgon igen.


Herr och fru sexig! ;)



Långkalsonger med gylf och synlig bajjlåda - Sexigt värre!!!


Avatar



På tisdag ska vi gå med familjen och titta på Avatar. Försökte få med Börje men han var lite osäker. Tror nog inte att han orkar sitta  i 2 timmar och 40 minuter. Med mig är det ju inga problem för jag somnar ju alltid...

Har hört att den ska vara jättebra - någon som vet?


Ännu en familjemiddag!

Idag slapp vi i alla fall julmaten. Mamma och pappa bjöd på tacos och mina syskon med familjer var där samt Börje. Idag var det dags för julklappsutdelning nummer tre!!!

Kevin hade ju inte varit med på julafton och inte Tomas med familj. Oliver tyckte nog att det var lite taskigt i dag också. Meja fick massor med paket och han fick bara ett. Jag tyckte riktigt synd om honom faktiskt. Inte förstår han att han redan fått sina paket.

Till efterrätt fick vi en Heller favorit - fruktsallad med Daimgrädde.

Vi var hemma till sju. D och jag skulle ju kolla på ett av våra favvo program - Stjärnorna på slottet som började klockan åtta och då skulle allt vara klart. Tänk att det redan gått ett år sen förra omgången...

Nu har jag suttit och slappat vid datorn någon timme. Ska strax lägga mig på soffan och säkerligen så kommer jag att somna.


Haha!




Vintrig morgonpromenad

4fc4cd59668909f219637360289a2fb5.png

 

 










När jag vaknade halv åtta imorse sov alla. Jag kände för att gå ut och gå så jag smög upp och klädde på mig ordentligt. Sen klev jag ut i ett härligt vinterland. Det snöade och blåste men det var bara helt underbart.

Jag gick upp mot mamma och sa hej till dem. Sen så skottade jag utanför deras dörr. Sen promenerade jag upp mot Vaksala kyrka och vidare genom Fänkålsgatan / Kamomillgatan för att tillslut hamna på Årstahallen. Där handlade jag mjölk, bröd, ost mm.

Hemma igen så var alla utom Victor vakna.

Jätte härlig morgon promenad som gav 7000 steg. Ska nog göra om den imorgon bitti.


Ensam kvinna söker...




Hos svärmor & svärfar

Idag har vi varit på middag hemma hos Ewa och Tomas. Mamma och pappa var också dit bjudna och då de var barnvakt kom även Sonja och Charlie med.

Vi hade jättetrevligt. God mat i mängder. Jag tror jag åt 4 ägghalvor och massor med lax. Ewa hade glaserat mina falafflar med honung och de smakade underbart gott!

Tomas både hämtade och lämnade oss.

Tack för en trevlig middag och alla julklappar till ungarna!




Snögumma!


Byggde denna snögumma hemma hos svärmor idag.





Hos mamma & pappa

Julaftonskvällen tillbringades hos mamma och pappa. Min bror Robert med familj samt Börje var också där.

Vi åt gott och tomten kom som han skulle. Oliver var jätterädd första gången som tomten tittade in genom rutan. Ungen skrek rakt ut!

När tomten kom på riktigt sen så var han dock inte rädd alls. Han hjälpte tomten att dela ut paketen. Blev dock lite sur på sin kusin Sonja som han tyckte fick lite väl mycket paket jämfört med honom själv. Jag försökte förklara att Oliver fått paket hemma också men det hjälpte inte. Till slut så kastade han julklapparna på Sonja.


Testar julklapp

71c3dd9057615a8ae60f21d3c8fd54d9.png














Oliver och jag var ut tidigt på morgonen och lekte med hans nya snöskyffel. Sen gick vi vidare till lekparken vid livetsord. Jätteskönt ute och inte en människa i sikte. Roligt att det var så mycket snö att han fick användning av spaden.

Endast tomten är vaken...

Eller snarare tomtemor. D och Victor sover som två gamla utarbetade tomtar...

Oliver och jag hittade två paket under granen så Oliver har öppnat. En Eliasbåt och en snöskyffel låg det i paketet. Så nu ska vi ut och skotta lite snö. Sen kan Oliver leka med båten när han badar och gör sig julfin. Tänk att tomten tänkte så smart när han lämnade de två första paketen...

God jul alla!







Zeunerts julmust



Idag när vi var på bolaget sa jag åt D att han skulle fråga om de hade Zeunerts julmust. Vi såg på Plus härom dagen och då fick den högsta betyg. Ica har den inte så vi antog att den såldes på bolaget.

D gick fram till en som jobbade och frågade. Svaret han fick från den flinande butiksarbetaren var - Men det är ju läsk...

Hahah!


Danny agerade brandman!

0-34fb8af2235a45dfcd8a37b3687dd1ad.png














Ett klassiskt misstag som man absolut inte får göra gjorde vi ikväll. Staken tänd i köket och vi satt i vardagsrummet. Plötsligt hörde vi hur det började knastra och spraka och en eldslåga slog upp. Vi sprang snabbt in i köket. D var snabbtänktare än mig och tog tag i staken och slände den i diskhon.

Vi dök över bordet för att kolla så att det inte hade blivit förstört. Ingenting syntes på bordet - puh! Och tack Gode Gud för att inget allvarligt hände med elden. Tänk om det tagit sig...

D fick en liten brandskada på fingret men det var det väl värt. Hedan efter ska inga rum ha ljus tända om vi inte sitter i det rummet.


Dan före dan middag 1.

4f1fd569ff2a3599defacbbd0b8e1d43.png

Kolla varifrån!

Dan före dan middag.


Dan före dan middag 2.

0-7518e20803136752070bc32fcb123449.png

Kolla varifrån!

Dan före dan middag.


Porrtofflor

0-3a4b134b7c7cc9ab4bc5c12c489e8f42.png

Kolla varifrån!

Inga from Sweden


Julgranen är på plats!

Idag gick D till Coop vid IKEA och köpte en gran. Denna man bar sen granen hem på axeln. Vilken syn det måste ha varit att se honom!

Han hade varit så duktig och huggit ur stammen längst ner men det var inte tillräckligt. Eftersom vi är så välutrustade här hemma så blev det att ta fram köttyxan. Men det fungerade det också!

Oliver och Kevin skulle klä granen. Victor var inte sugen utan satt på sitt rum med Gurra och spelade. Jag försökte att inte peta för mycket. Försökte med ord istället - Tre röda kulor behöver inte sitta på samma gren...

Granen blev i alla fall jättefin!





Naglar



Jag har idag insett att det är väldigt olika hur vi behandlar våra naglar. Höll på att dö när jag såg att Simon stod och klippte sina naglar med en avbitartång! Först så hörde jag bara ljudet men kunde inte riktigt förstå vad han gjorde. Sen såg jag hur en nagel efter en annan flög iväg. När han var klar låg avklippta naglar utspridda på bänken...

Nagelhögen gjorde mig inte så mycket. Inte mer annorlunda än här hemma. D brukar ligga i soffan och tugga av sina naglar från ena kanten till den andra. När de är av blåser han iväg dem. Tror inte ens att han vet om att han gör så.

De som inte klipper eller biter kan ju också fila. Madde min kära kollega är en sådan - filoman. Finns inte ett pass man jobbar med henne utan att filen åker fram. Förstår inte att hon kan ha så långa naglar när hon ständigt filar.

Och så till slut Carro som gjorde naglar förra veckan. Såg igår att hon plockar tidningar med handskar för att skydda naglarna och idag kunde hon inte byta reklamaffisch för att då kunde naglarna gå sönder - haha!

Nej, tacka vet jag mig själv. Korta naglar som går av av sig själva. Jättebra, då behöver man varken klippa, bita eller fila. Däremot är jag väldigt stolt över mina långa välskötta tånaglar...



Älskar er alla!


 

Inte nu!!!

Vaknade med huvudvärk. Inte precis rätt dag att göra det på. Att ringa jobbet är inte att tänka på. Har laddat upp med en dubbeltreo nu och hoppas på bot.

Ska ta en tidigare buss 05:48 så jag kommer till Maxi lite tidigare. Lär väl fylla ciggskåpet till bristningsgränsen. Madde kommer redan klockan åtta idag vilket innebär att vi är två redan från start. Känns underbart skönt.

Nu ska jag ut i snön. Det började precis snöa också - kan inte bli bättre! Tre dagar till julafton och det ser ut som vi får en riktigt vit jul. Love it!

Ha en underbar dag alla - det ska jag - när huvudvärken gått bort...


Knäck

1e02ebb3031adce03b1078d155980c8d.png

Kolla varifrån!

Knäck


Väntar på bussen.

0-67d63d91c8c5a6c24bc8977b2297a089.png

Kolla varifrån!

Väntar på bussen.


Lunch på maxi!

5c7314c57f934ebfe4c0607079232215.png

Kolla varifrån!

Lunch på maxi!


Vem ska fixa?

0-6355a07f9a45396a43cdb4003b59656d.png













Usch vilken tråkig syn. För den som är riktigt skarpögd kan man även se att diskmaskinen är i full gång. Det var bara att kavla upp ärmarna och ställa sig och handdiska. Fast det är ganska rogivande att diska. Och denna disk var klar på tio minuter. Diskmaskinen hade tagit nästan två timmar på sig.


Mascara love

Köpte en ny mascara i går från Loreal. Brukar alltid ha Niveas men eftersom jag jagar bonus på Hennes så gick jag dit och handlade och se de hade inte Nivea. Stod där och valde i en djungel av mascaror. Vad fan skulle jag ta?

Den ena såg konstigare ut en den andra. Runda små boll borstar, krokiga borstar, smala borstar, gummiborstar osv. Till slut valde jag genom Ole, dole, doff!

När jag kom hem var jag tvungen att prova på engång. Shit, mina fransar ser ut som lösögonfransar. De blev säkert 2 gånger så långa!!!

Tänkte igår att nu måste jag ju komma ihåg att tvätta bort sminket, något som jag aldrig gör innan sänggående. När jag vaknade i morse och tittade mig i spegeln stod det ett nyvaket, lite skrynkligt monster där MEN ögonfransarna var fortfarande långa och fina - blink, blink!

Summan av kardemumman - köp denna mascara - den är skitbra!!!






Frukost mé Victor

507cc114329acf74febe17f1280bf8a3.png

Kolla varifrån!

Frukost mé Victor


Nya stakar!

0-690c26fa9426a7f9bc040470a2fa598d.png














Hittade dessa fina ljusstakar på Maxi idag. De är av porslin och kostade 49:90 styck. Jätte söta tycker jag.



 

Snökaos idag!

0-5a1061b469d3c6b20a76ddffbfd9a16f.png

Kolla varifrån!

Snökaos idag!


Ett sexbord utan springa

0-469ebd4e0ad33e4f40a6f0d62adc87b8.png

 














D och jag fick en tidig julklapp av svärmor och svärfar igår. "Ett sexbord utan springa". Vi var ju i stort behov av ett så det kom verkligen till pass. Stolar ska också inhandlas när ekonomin tillåter. Bordet köpte vi på IKEA.

Stort tack!




Buss idag!

0-75e906b324bb8d77e1facb6d011ed0a3.png

 














Hade bestämt mig redan igår för att jag skulle ta bussen till jobbet idag. Bussen går 06:13 och det är faktiskt riktigt smidigt. När jag kliver av sexan före viadukten är det bara att gå till Handelsbanken och vänta in femman. Bussen till Stenhagen kommer oftast inom tre minuter från det att jag går av sexan.

Har investerat i ett värdekort idag så att det blir buss imorgon också. Hörde att det är kyla och busväder på gång - Yuippi!!!


Minigolf

4dd94173f023af579986006591936978.png

Kolla varifrån!

Minigolf


Knorr på tillvaron.

4b57760aadedc8b8f8bb6e17c8b8cb1a.png

Kolla varifrån!

Knorr på tillvaron.


4H Tidigare i dag

0-245e98753f6bbbf9898a4b4ccea80696.png

Kolla varifrån!

4H Tidigare i dag


Hård eftermiddag

0-2fb764bcfab047ac5ec75b1df11310ce.png

Kolla varifrån!

Hård eftermiddag


Daimgrädde

0-5c76d6d5863e302c940077d28734ce7d.png

Kolla varifrån!

Daimgrädde


Oliver sover sött

23a84cd713dee14c93def819b082ef31.png

Kolla varifrån!

Oliver sover sött


Sådär...

Då har jag betat av hela listan som skulle fixas idag. En receptförnyelse återstår men den tar jag imorgon. Känns skönt att "alla måsten" är avklarade.

Tog en sväng till Skopunkten och lämnade tillbaka ett par stövlar som D köpte till Oliver i tisdags. Oliver hade så stora vader så han fick inte ens ner foten i dem. Pratade med tjejerna inne på Skopunkten och de sa att många klagat över detta. De var lika trånga även om jag tog en större storlek.

Sen cyklade jag över till Plantagen och lämnade tillbaka stjärnan som jag köpte härom dagen. Den var vit men när man tände den så lös den rosa. På dagis har de också likadana en lyser vitt och en lyser rosa. Måste var två olika sorters papper i dem.

Har fixat barnförsäkringen också. Äntligen!!! Fick skäll av pappa häromdagen för att det inte var gjort. Herre Gud - ungen är ju fan 2,5 år!!!

Nu ska jag ta och sova två timmar innan jag cyklar till Maxi. Nattpasset väntar.


God Morgon!

Måste säga att jag sovit riktigt bra inatt. Fick nog ihop hela sju timmars sömn. Trodde att Oliver eller Kevin skulle vakna och må dåligt efter sprutan men hittills har de inte sagt någonting.

Ska strax fixa iordning mig och ungarna och traska iväg till dagis. Börjar jobba klockan fyra idag men har en del att fixa innan jobbet kallar.


Hur dör ekologiska grisar?

 

Pratade med min mor idag om mitt järnbehov. Hon tycker att jag ska äta ekologiska grisar. Men hur är det med dem? De slaktas väl också på slakterier där de innan har fått transporterats i trånga lastbilar med hundra andra stressade rädda grisar?Och hur ser deras vardag ut innan de slaktas? Har de det bättre än vanliga grisar?

Jag sa att om man kan hitta griskött som kommer från glada grisar. Grisar som har fått leva som min mormor och morfars gjorde - då skulle jag kunna tänka mig att äta. Men var hittar man sådana?

Jag vill inte äta av en gris som levt ett liv i en stia utan att kunna lägga sig ner. Där golvet är av betong och saknar helt strö. En gris som aldrig bökat i jorden eller sett dagsljus. En gris vars kompisar har ätit upp knorren i brist på sysselsättning. En gris som stressats sista timmarna i livet på en lastbil och sen på ett löpande band. Det finns grisar som har skållats levande...

Nej, det blir järntabletter på burk för mig!


Sover framför tv:n

0-40db71c70e87aedf1e5cdf143cedd719.png

Kolla varifrån!

Sover framför tv:n


Nickis

0-2abee1cee29f773d98c1b8378e39a52d.png

Kolla varifrån!

Nickis


Tandborstning

663ce12cfe5f4e9cd693c391662cad90.png

Kolla varifrån!

Tandborstning


Svarta små bajskulor

Idag ringde då äntligen min doktor. Mina prover på njurarna var bra och jag hade inget problem med socker. Däremot så hade jag väldigt dåligt blodvärde. Långt under minimumgränsen. Därav min trötthet.

Dr Bakall sa att jag skulle äta leverpastej. Jag försökte med att avokado är ju också bra men han sa att leverpastejen var det bästa. Jag orkade inte gå in på mina matvanor så jag höll med.

Nya prover kommer att tas i februari samtidigt som jag kollar upp blodtrycket igen. Om blodtrycket då blivit bra med hjälp av medicinen så är det uteslutet att jag har något annat fel.

Jag inser att det blir dags att fuska lite. Ska gå och köpa en burk med järntabletter imorgon. Det värsta är att man blir så hård i magen. Ni som varit gravida vet vad jag pratar om. Så nu blir det att skita harbajs igen. Svarta små runda kulor...







Vill sova

Sitter här och tycker synd om mig själv. Trött som fan och mår dåligt. Vet inte vad det är egentligen men jag känner mig så trött och hängig. Har ingen feber eller ont någonstans - inte ens huvudvärk.

Cykelturen känns hemsk och jag inser att jag måste investera i ett busskort. Jag orkar inte ta mig genom stan så här tidigt på morgonen i duggregn och totalt mörker. Visst det går men jag är helt slut när jag kommer fram.

Idag är jag en stor pessimist och vill bara krypa ner i sängen igen. Känns som jag skulle kunna sova en hel dag. Ge mig styrka!



Hästen som somnar på banan



Efter målgång av travloppen slappnar stoet My Lonely Heart av så mycket så att hon lägger sig ner på banan och vilar.

Läs hela artikeln från Aftonbladet här!






Legat på soffan

När jag cyklade hem från Maxi kände jag att det inte var mycket krafter kvar. Hämtade upp Oliver på dagis där även D och Kevin var. Sen cyklade vi hem.

När vi kom hem lade jag mig på soffan och somnade. Gick upp och åt när maten var klar och återvände sen till soffan igen och somnade om. Vaknade vid halv åtta då Oliver skulle gå och lägga sig. Stoppade om honom och låg en stund med honom. Han ville somna i min säng men det slutade med att jag somnade och han gick upp.

Klockan åtta började Ullared och det kollade jag på halvsovandes. Sen kom ett program med Dogge typ "vem är jag". Intressant om släktforskning och tidigare generationer i hans liv. Vore faktiskt kul att få veta lite om mina förfäder. Speciellt Heller släkten som man inte vet så mycket om. Farfar stupade i kriget när farmor var gravid. Måste ha varit ett helvet för henne.

Nu ska jag ta en dusch och sen hoppa i säng. Känner mig så trött. Doktorn har inte ringt idag så jag lär ju inte ha något större fel. Undrar vad han ville...


Måndag morgon

Inte mycket sömn inatt. Tankar om proverna samt Olivers snarkande gjorde mig sömnlös. Lade mig på soffan men kunde inte sova ändå. Blev väl typ 2 timmars sömn.

Nu ska jag strax ta min cykel och bege mig till andra sidan stan. Önskar jag fick krypa ner i sängen istället och sova några timmar till. Ögonen svider av trötthet. Skulle jag bara blunda skulle jag somna på engång.

Måndag idag i alla fall och de brukar ju rinna iväg.


JÄRVSÖFAKS - 200 SEGRAR

Så var det då äntligen dags för Järvsöfaks att pricka in seger nr 200. Vilken bedrift - vilken häst!

Faksen är femton år och får således bara starta fram t.o.m nyårsafton. Sen lägger han skorna på hyllan. Jag trodde att han skulle göra sin sista start idag då han uppnått denna magiska gräns men han ska tydligen starta på Romme den 28 december. Loppet har blivit döpt till Järvsöfaks avskedslopp.

Läs om alla Järvsöfaks starter här! 





Snart dax att gå upp

D, Ronny och Victor satt och spelade poker när jag kom hem från jobbet vid elva. När D slocknade en halvtimme senare tog jag över.

Imponerad av Victor som var jätteduktig tills han började tröttna. Han lurade mig och framför allt Ronny massor med gånger. Men sen vände det och Ronny slog ut honom. Då var klockan ett så jag satsade allt jag hade på all in och loosade.

Vi ska spela på fredag igen och kolla på Idol finalen.

Nu är det final för ikväll/natt. Klockan ringer klockan åtta och då är det bråttom bråttom genom stan. Passet börjar halv tio.

Saknar Oliver som är hos farmor och farfar. Kolla in här vad roligt de har haft idag!


Vad är det för fel på mig?

Måtte det bli måndag morgon omgående så att jag kan ringa till Vård C. När jag skulle åka och jobba idag så berättade Victor att en utländsk doktor hade ringt och sökt mig igår. Victor hade sagt att han skulle ringa på mobilen och jag hade ett missat samtal som var skyddat. Min husläkare är av utländsk härkomst så samtalet måste ha rört mig och inte mina barn.

Grejen var att han poängterade att han bara skulle ringa om det var något galet med proverna. Om jag inget hörde var allt ok. Shit - undrar vad jag har för fel?

Har spekulerat och inbillat mig en massa hela eftermiddagen / kvällen. AnnChie på jobbet sa att det kanske bara var proverna det var fel på - att de behövde tas om.

Tänk om...

Shit vad jag är nervös.  






Mys i soffan

07a4bbded41721bba71f4664919a0e90.png

Kolla varifrån!

Mys i soffan


Julkalendern...

... är precis avklarad. Oliver och jag satt i soffan och tittade tillsammans. Oliver väckte mig klockan sju med orden "choklad". Han lärde sig omgående att man öppnar en lucka varje morgon. Oj, vad han njuter när han stoppar in den lilla chokladbiten i munnen.

Ska strax fixa mig och Oliver. Vi går väl till dagis runt nio. Victor har sovmorgon så jag hade ställt klockan på åtta men som alltid får man aldrig sova när man kan. Somnade dock vid tolv igår så jag fick ändå sova sju timmar.

Efter att jag lämnat Oliver ska jag gå till mamma och pappa och hämta min cykel som är fixad. Blir nog en cykeltur till Maxi idag. Långkalsonger på kanske?




Dagens ros

Till min pappa som åter igen har lagat en punktering.

Jag förstår inte hur jag lyckas med att få alla dessa punkteringar. Nu är det i alla fall punkteringsfria däck både i fram och i bak.

TACK SNÄLLA PAPPA!!!


Varför får man inte hoppa i sängen?

Idag har det varit mys med Oliver på hög nivå. Vi har fått vara tillsammans hela dagen. Den ungen är ett sånt envist litet charmtroll. Ena stunden är man tokig på honom och nästa stund vill man bara krama sönder honom.

Finns ingen med den energin och glädjen. Snäll, hjälpsam, busig, olydig och helt underbar!

Just nu är det ett evigt hoppande i soffa och säng trots förmaningar om att så inte är tillåtet. Men egentligen - vad gör det om han hoppar i sängen? Ibland sätter man förbud som helt saknar mening. Varför får man inte hoppa i sängen?

Vi har hunnit med mycket idag, tvättat, promenerat, tittat på julkalendern, bakat, lekt och ätit tillsammans både lunch och middag. Känns skönt att vi fått två underbara dagar tillsammans nu när jag ska jobba två kvällar på raken.

 




Pipparkaka

Grisar och julbockar i all ära, men vad säger du om dessa? Pepparkaksbak för vuxna!


Finns att köpa här!




Pannkaksfest!

0-4796c0b56231fa62754e25b5bc3338f5.png

Kolla varifrån!

 


Pepparkaksbak

646c7b6115d57260b8a7bb83f6698940.png

Kolla varifrån!

 


Middagslur

-94030ac334335112498d06092f930fa.png

Kolla varifrån!

Middagslur


Frukost

Världens sötaste Oliver äter en macka framför tv:n!

Kolla in hans egen blogg på Oliverforsten.blogg.se!





Tvättstuga!

0-22d7ce026396f918166b0910b27fd988.png

Kolla varifrån!

Första omgången är i maskinerna - vit & kulör. Sen väntar två maskiner med mörktvätt.


Mitt första mms inlägg

1f9c4a4f52036e7e033e64e643f45e79.png

Kolla varifrån!

Bilden är från en ostprovning i lunchrummet som Vera ordnade - mums!


Dagen är över...

... men oj vad jag gjort mycket idag!

När Veronica ringde imorse och frågade om jag kunde jobba stängning ikväll så tackade jag nej. Jag hade verkligen hela dagen inplanerad och så blev det också. Känns skönt att jag gjorde allt jag tänkt mig och inte struntade i något.

Efter besöket hos Kristin sov vi middag. Sen var jag iväg till affären för att handla. Skönt att Victor var hemma och kunde passa Oliver undertiden så jag slapp ta med honom till affären.

Till middag blev det pyttipanna - Findus - bara att steka.

Efter diskning och lite städ bar det iväg till Simon. Han fyllde 13 år idag och ville bjuda på lite fika. God kladdkaka med massor av grädde tryckte jag i mig. Mums! Var länge sen jag träffade Camilla så det var trevligt att träffas och snacka skit.

Vi var hemma vid kvart över åtta och då var det snabb bad och sängen som gällde för Oliver. Han ville att jag skulle fota honom i samma pose som igår så det gjorde jag.

Klockan nio var det Greys och nu sitter jag här. Har fixat lite julklappar via nätet och ordnat med lite pappersarbete. Känner mig ganska så nöjd med dagen.






Medicin

Blodtrycket var fortsatt högt så nu blir det medicin igen. Fick även lämna blodprov för en del tester - uppfattade aldrig vilka. Hoppas att jag får bukt på min huvudvärk i alla fall nu när blodtrycket ska sjunka.

Återbesök i mitten på januari för att kolla om styrkan på medicinen är bra och om den gett någon effekt.

Nu har jag precis kommit hem från Kristin och Estelle. Vi grattade Estelle i efterskott då hon fyllde ett år i söndags. Var in på H&M och köpte en Hello Kitty dress. Rosa så klart!

Huvudet dunkar och Oliver och jag ska gå och sova middag en timme. Kommer bli underbart skönt.



Hälsa

Känner ett litet dån och tryck i huvudet - kan det vara sviter från sprutan? Armen börjar bli lite öm men annars så är det bara bra.

Ska strax bege mig till vård C och träffa doktorn - blodtryckskoll mm




Översvämning

Tvättkorgen svämmar över - IGEN!!! Tvättid bokad till torsdag 7 - 10. Skönt att få undan det tidigt på dagen så kan man hitta på något roligt sen.





Min badpojke!





Första chokladkalendern!





What a day!

Började med att jag skulle hoppa på cykeln och cykla iväg. Pappa fixade ju bakhjulspunkteringen i helgen och böt till punkteringsfritt däck. Nu var framdäcket punkterat!!!

Upp och leta efter Olivers plånbok - lånade 40:- och iväg till bussen. Gick bra och jag kom med en buss så att jag var på Maxi i god tid.

Sen rullade dagen på. Allvarligt så vet jag inte var den tog vägen. Känns som om tiden bara springer ifrån mig. Hade tänkt städa i tobaksrummet men det får bli till helgen.

Stack en kvart tidigare för att hinna med bussen så att jag skulle hinna till vaccinationsbyrån. D och jag har nu fått vår spruta. Ännu känner jag inte av någonting men det kanske kommer under natten.

Ska till vård C imorgon halv tio och kolla mitt blodtryck. Lite mycket huvudvärk sista tiden och när jag var till gyn sist så sa hon att trycket var onödigt högt. Blir kanske blodtrycksmedicin igen?


RSS 2.0