Fika

Idag har jag hunnit med massor!  Tänk om alla dagar var så här innehållsrika...

Började dagen med att bege mig till Årstakyrkan med Oliver. Det var öppnaförskolan som väntade och vi skulle träffa Susanne och Filippa där vid nio. Sofia och hennes son kom också med. Efter lek, sångstund och kyrkobesök var det dags för dagens första fika. Kaffe o semla!

Jag ringde o bjöd över mamma på eftermiddagen och hon kom efter sitt jobb. Vi pratade lite och fika!

Sen ringde Charlotte. Sonja ville till farmor så då sa jag att det skulle komma till oss istället. Ännu en fika...

På kvällen hade Victor basket mellan halv sex och sju. Jag åkte upp till Pia som bor i Sävja. Där blev det fika.

Har inte gjort något annat än att fika idag. Men vad underbart att hinna träffa så många vänner och släktingar på en och samma dag!

Kram Fredrica


Olivers blogg

Idag har Carro hjälpt mig med Olivers blogg. Jag ville ju ändra bakgrund och färger. Egentligen skulle hon ju tala om för mig hur jag skulle göra men lat som jag var fick hon göra det själv istället. Jag hade letat upp några grodor som var ok. Den jag tänkt mig har jag inte hittat ännu. Ska vara en groda med en krona på. Letar vidare....

Bloggen blev i alla fall jätte snygg! Nu ser det ut som en barnblogg. Bakgrunden är en tapet som jag hittade på nätet. Böt även namn från Oliver Forstén - busungen till Busungen Oliver! Jag är jätte nöjd och tackar Carro för hjälpen!

Kram Fredrica


Lite bilder från vår härliga dag i snön!

 


                                 Victor och Oliver åker snowracer                                    Här ska Oliver åka ner själv!                          Oliver njuter av pappas wåfflor! (morfar)              Min snögubbe som jag tyckte blev så himla rolig!

 

                                                Snygg profil!  Den här kvinnan har pälsen kvar mellan benen, haha!!! (en riktig sexsymbol)


Kram Fredrica

Börjar bli trött...

Idag har det varit full rulle från morgon till kväll. Oliver körde upp mig i ottan men jag låg på soffan under täcket och halvsov fram till halv tio.

Sen gick jag, Oliver och Victor till Stora kullen. Det var riktigt härligt vinterväder. Det vräkte ner snö!!! Vi stannade på kullen ca en timme. Efter det gick vi vidare till mamma. Jag hade fått en idé att jag skulle göra en snögubbe. Ungarna gick in ganska snabbt men jag var ute länge och fixade med min snögubbe. Det var verkligen jätte kul!!!

Pappa gräddade wåfflor och jag tryckte i mig fyra stycken med grädde och hjortronsylt. MUMS!!!

Oliver sov middag och jag satt framför datorn och grejade med Kevins och Olivers bloggar. Det är så himla kul med bloggandet och jag längtar tills jag kan avslöja för alla att jag också har en. Men jag känner att jag vill öva ett tag på den här. Ändra utseende och så utan att någon vet vad jag gör. Då behöver jag inte sabba Olivers blogg när jag fixar grejor som jag egentligen inte vet hur man gör. Jag är bara så arg på mig själv för att jag inte startat tidigare. Jag har ju sagt till Danny ända sen jag blev gravid att jag velat göra detta.

På kvällen var jag iväg till Gränby för att hämta medicin till Kevin. Dessvärre så fanns det inget recept! Jag ringde Camilla så hon får fixa det imorgon. Sprang även ner i tvättstugan och körde 2 maskiner med mörk tvätt. Räknade ut att det går åt omkring 35 par strumpor här hemma i veckan!!! På tisdag ska jag tvätta vitt.

Nu ska jag ta och borsta tänderna och hoppa i säng. En ny dag på Maxi börjar klockan sju imorgon bitti. Klockan ringer klockan sex. Då kommer jag vara jätte trött!

Kram Fredrica

Fredag den 20 februari

Lämnade Oliver och Kevin på dagis/skolan halv åtta i morse. Gick hem igen, tog bilen och åkte till Maxi. Började inte jobba förrän klockan 9 men jag tänkte att det skulle vara skönt att äta frukost och läsa tidningen i lugn och ro.

Var en jobbig natt. Kunde INTE  sova. Blir ofta så när jag stänger. Jobbade till halv elva igår och var hemma elva. Sen satt jag vid datorn till säkert ett. Kunde inte somna då en viss person snarkade som f-n. Vände på mig men det hjälpte inte. Låg ett tag, gick upp till datorn igen. Tog lite Coccilana ihopp om att somna av morfinet, men NEJ!!!  Klockan fyra gick jag och lade mig på soffan. Halv sju sms:ade jag Carro att jag inte somnat ännu....

Trots min sömnlösa natt har jag faktiskt varit väldigt pigg idag. På jobbet var det jätte kul. Barnbidrag och jackpot på travet, det är underbart!!! Gjorde 2 bolag, ett chansbolag och stora Maxi. Får väl se hur det går. Köpte en andel själv på chansbolaget. (som jag döpte till jackpot bolaget)

Bjöd in Anneli på Tacos. Hon tog med sig Joel o Jonna. Kevin och Joel fann varandra direkt och de hade jätte kul!

Danny var iväg på after work på Doctrina. Han kom hem runt halv åtta och klockan 22 somnade han på soffan. (ligger där ännu)

Jag ska också börja lägga mig.

Fredrica


Idag startar min blogg!

Jag har tjatat länge att jag vill ha en egen blogg men det har liksom inte blivit av. För några veckor startade jag upp Olivers blogg och nu är det dags att ta tag i min blogg.

Välkommen att läsa!

Fredrica


Är under uppbyggnad

Startar inom kort min egna blogg.

RSS 2.0