En härlig skolresa söndag/måndag.

Fy fan vad jag har haft roligt. Kaonon väder  och underbara ungar!

Bussen avgick igår till Waxholm där vi fick invänta båttaxi. Sen åkte vi över till kastellet där ungarna fick köra en variant på Fångarna på fortet. Gösses vad taggad jag blev. Jag ville också vara med!

Efter fångarna så intogs en lättare måltid innan vi åkte båt en tjugominuter till campingen. Vilken härlig sådan! Sandstrand, klippor, mys...

Vi skulle sova i militärtält så vi delade upp killarna och tjejerna. Kan säga att det var ett himla liv i killarnas tält jämfört med tjejerna. Tjejerna tyckte att vi mammor skrattade för mycket. Hahah!

Efter grillningen var det många som badade. Var ca 16 grader i vattnet. En tjej var i nästan två timmar!!! Det badades ända fram till klockan halv tio. Så mysigt att sitta på klipporna och se solnedgången.

Natten var inte lika trevlig. Från tolv till sex skulle jag kunna ha ogjord. Det var kallt, hårt och jag kunde inte sova. Har väl sovit max en timme inatt. När jag frös som mest kröp jag ner i sovsäcken och andades i den. Då blev det varmt!

Måndagen tillbringades på minigolfbanan och stranden. Kan säga att jag skiftar i rosa just nu. Det bränner och jag ska snart ta en dusch.

Inga bråk, inget strul alla var vänner och jättegoa. Vi har haft en underbar klassresa!

Den enda saken som är värd att notera är väl att en flicka som inte ska äta gris frågade om hon fick ta en korv. Vi nekade inte henne och hon valde även att ta en korv till....

 

                                    Väntar på Taxibåt


 

                         Snart framme vid kastellet.


 
 
                      Ungarna letar efter rödabollar.




                  Det vinnande laget! (Victor längst till vänster)

 

                                 Härliga badbilder!



 
            En klunga ungar som badar halvtio på kvällen!


 

                                    Tälten som vi sov i.




                    Solning på förmiddagen idag.



Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0