Inget bloggande imorgon!

Imorgon bitti drar vi iväg till Waxholm. Victors klass ska på skolresa. Vi är fem föräldrar som åker med. Kommer att bli roligt att komma iväg med barnen som inte är barn längre...

Vi ska sova i militärtält och leka typ fångarna på fortet. Vädret verkar bli helt underbart. Vi kommer att åka buss till Waxholm och den går halv tio utanför Årstaskolan. Har packat lite men fixar resten imorgon.

Så imorgon blir det inget bloggande!

Snart kommer traktorn....

Danny var och pratade med bonden som hade jord till försäljning idag. Sen kom han  över och tittade på vår tomt . De kom fram till att vi skulle skippa jorden. Han kommer med traktorn istället. Kommer att bredda så att det blir en plan väg enda fram till huset. Alla stenar kommer att grävas ner. De stora tallarna vid elstolparna kommer han att knuffa omkull. Sen gräver han upp alla stubbar som är kvar. Resultatet kommer bli en plan yta utan sten och stubbar. Fan va najs!!! Sen ska det sås gräsmatta och fixas med frukträd och fina buskar. Nästa gång vi åker ut ska jag köpa med lite jordgubbsplantor.

 

Blommorna som jag fick förra året är i full blom. Snart kommer fler....


 

                  Här ska det breddas och flyttas sten!



                Dessa bumling stenar är snart borta.


Snart börjar det roliga!


Ungarna premiärbadade i Borrlövsta idag.

Vi var på landet idag. Premiärdopp för ungarna. Oliver var inte så badsugen utan gick mest och lekte med hoven i vattnet. Temperaturen var hela 23 grader!

 

                                      Victor drar Oliver upp till poolen.


 

                                    Oliver leker med hoven.


 

             Oliver fixar och Kevin ska snart dyka efter nyklarna han har i handen.


 

                                                    Härlig pool!


 

                                         Victor påväg ner i vattnet.


 

                                               Graden i baden.


 

                                        Sötaste badkillen i världen!


 

                                           Kevin badar med Oliver.




                                         Victor duschar av Oliver.

Kram från en rosaskimmrande Freddis

Från tomten i Borrlövsta till mitt köksbord

 




Liljekonvaljer

Carro var tjurig idag!

Sa hon själv i alla fall. Jag tyckte inte att jag märkte så mycket av det. Hon var go och glad som hon alltid är! Men det var många konstiga kunder idag. Många hade vaknat på fel sida...

Dagen på Maxi bara försvann. Hela veckan har försvunnit. Det har varit så mycket och allt har gått i ett. Har inte haft många stunder att sitta ner och bara ta det lugnt. Och när jag får sova är jag så uppstressad så då går det inte.

Kvällen tillbringade vi i Skölsta hemma hos Peter & Nicole. Trevligt, trevligt! Jag är mätt ännu efter den goda grillade laxen.Kakan till kaffet var inte att leka med. Det gick åt 30 points bara av att lukta på den haha! Men Guuuud så gott!!!
Vi lyckades inte få Oliver att somna så vi åkte hem vid tio. Fast det räckte nog bra för vi var nog trötta allihopa. Jag har ju varit uppe sen halv fyra imorse.

Imorgon ska vi åka till Thuns och kolla brallor till Victor. Efter det så blir det en tur till Borrlövsta. Poolen ska tydligen vara fylld så det blir kanske ett premiär dopp!

Klockan sju imorgon är det tvätta som gäller - stugan är bokad!

Kan inte sova!

Kevin kom in och väckte oss för en timme sen. Danny gick och lade sig i Kevins säng. Sen låg Kevin och rörde på sig så jag kunde inte somna om. Tog täcket och lade mig i soffan men där är det så ljust och en fågeljävel kvittrar så man blir tokig. Så jag gav upp och nu sitter jag här. Trött som fan men kan inte somna om.

Gårdagen bara försvann. Tänk vad tiden går fort när man har roligt!

På jobbet var det roligt som vanligt. Kändes som jag inte hann med hälften av vad jag skulle göra. Kom dit på morgonen och helt plötsligt skulle jag gå hem. Jobbade med L-M och Carro. Lånade även Lena lite då och då så jag kunde fixa lite med annat. Fick 5 rätt på V64:an på onsdags andelarna, roligt! Synd att kunderna är så rädda för dyra andelar i veckorna. De betalar gärna dyrt på lördagarna men inte en vardag. Skulle vara ganska lätt att sätta V65 och V64 om man fick spela lite dyrare.

Hann med att ringa Marie på Interpress om nästa torsdag. Vi kommer få en heldag på Interpress i Årsta, Stockholm. Ska få gå där och se hur det ser ut, vad de gör och så ett möte förstås om hur vårt upplägg ska se ut resten av året. Vilka mål vi ska ha och vad vi ska uppnå. Kommer att bli så roligt!

Torsdagskvällen avlslutades med basket i Uppsävjaskolan. Det var avslutning och barnen hade match mot föräldrarna. Jag fick ta hand om resultaträkningen. Ingen basket för mig tack! Papporna var kanonduktiga och spöade ungarna med dubbla siffrorna 34 - 66 tror jag det var. Mycket skratt blev det i alla fall.

Efter matchen åkte vi hem till Morgan i Alsike. Där var det fixat och uppdukat för grillning. Pga vädret så blev det sittning inomhus med en som vaktade grillen utomhus. Korv med bröd! Sen efter maten kollade killarna på finalmatchen som de spelade i Billyscup. Vi vuxna fikade och snackade. Visade sig att väldigt många av oss gått i Årsta skolan. Mycket snack om det. Jag är den yngsta mamman i laget så de hade gått i Årsta tio - femton år före mig. Då slussades tydligen Bergsbrunna barnen till Årsta högstadium. Efter matchen gick Morgan ut med ungarna och sköt luftgevär på burkar. Victor och Felix var duktigast och träffade alla fem! Klockan blev snabbt halv tio och det var dags att åka hem.

Väl hemma var det mycket som väntade. Räkningarna, stora bolaget till på lördag mm. Blir att fixa nu under morgontimmarna. Jobbar 9:30 - 16. Blir nog mycket i helgen - lön & elitloppet. Men jag är ledig. Ska på skolresa till Waxholm med Victors klass. Kommer bli jättekul. Hoppas bara att det blir varmt & soligt!

Stegräknaren står på 22 909 steg. (utan långpromenad)

Jobbade ett extra pass idag. Hade turen att få ett tidningspass. Det var så roligt att göra dem. Älskar att plocka och greja och ställa på rad. Men vi skulle behöva några sektioner till. Då ska ni veta att vi är störst i Uppsala på tidningar förutom Pressbyrå butikerna.

Dagen gick så fort. Vet inte hur många gånger de ropade på mig i högtalarna. Därav alla steg!!! Det var grymt mycket att göra i spel idag. Tror nog att det var kö konstant nästan hela dagen. Lotto och V64 andelarna tog slut tidigt. Tänk att när man gör stora system på V64 då går de inte åt. När man gör små - ja, då får man stå och göra extra andelar.

När jag åkte hem åkte jag förbi Willys, hahah! Hade en beställning av min son på diverse saker som bara finns där. Passade på att köpa rabarber & grädd te på påse. Varför är det ingen annan än Willys som gör detta te? (på påse)

Hemma var det lite fixa och dona innan Greys. Nu har jag hjälpt mina barn med sina bloggar och tänker strax gå och lägga mig. Ska bara fixa min egen blogg först.

Imorgon är det öppningspass. Fick byta med Niclas så att jag kunde åka med Victor på basketavslutningen. Efter träning ska vi ut till Alsike och grilla hos tränare Morgan. Ska bli roligt - hoppas på bra väder!

Många tårar...

Har precis tittat på Greys Anatomy. Usch vad det var sorgligt idag. Många tårar...


Tidningarna idag!



Har tagit ett extrapass idag - ett tidningspass. LOVE IT!!!  Jag har ju inga på mitt schema längre eftersom jag inte kan jobba kväll på måndagar och på onsdagar är jag ledig. Saknar dem massor. Fast idag ska jag njuta hela dagen!


Oliver - så söt när han sover!

Hade precis tänkt gå och lägga mig. Böt blöja på Oliver som jag brukar göra innan jag hoppar i säng. Då kunde jag inte låta bli att fota honom. Vilken söt unge!!!

 




Ont i hjärtat!

När jag kom till förbutiken i morsen högg det till i hjärtat flera gånger. Gjorde så ont. Tänkte att jag skulle ringa Veronica så att hon höll koll på mig ifall det hände något. Jag fick nästan lite panik när jag stod där ute själv. När jag åkte hem från jobbet halv tolv högg det också några gånger. Sen kände jag ingenting förrän jag skulle promenera till Gränby på kvällen. Tur att jag skulle möta upp mamma - ifall....

Jag frågade henne om man kunde få hjärtinfarkt i min ålder och det kunde man väl men hon sa att då har man mer ont under armen. Hon trodde att det var stress. Antagligen har hon rätt för det är rätt mycket just nu. Har säkert bytt, tagit bort och tagit nya pass 10 ggr bara nu i slutet av maj / början av juni för att kunna vara med på allt som händer. Möten i skolan, träningsavslutningar, skolavslutningar, skolresor, sommarfest på dagis mm. Visst, det mesta är roliga saker men det tar på krafterna. Sen att det blir si och så med sömnen spelar säkert också in.

Ser fram emot mitten av juni när allt är över. Sommarlovet har börjat och man kan slappna av. Sen kommer den härliga semestern. Fem veckor!!! Hoppas på sol, sol, sol!


Stress, stress, stress

Mycket på jobbet idag, löning! Madde och jag sa att det nästan var för mycket. Fanns ingen tid att prata... hahah!

Dagens tapperhets medalj går i alla fall till Madde! Kunden hon hade med frysmaten - den tog på hennes krafter. När hon till slut sa - men du måste ju lyssna på vad jag säger! - Då log jag.... (Madde var så arg så hon skakade - men jag kan försäkra att hon var trevlig under hela samtalet med kunden) Ofta är kunderna så inne i att de har rätt att de inte lyssnar när man försöker förklara.

Efter jobbet var det snabba ryck hem. Upp och lämnade grejerna iväg till dagis och skola. Oliver hade blivit firad på dagis för sin två årsdag. På Olivers dagis firar man en födelsedag genom att man på morgonen får vara med och hissa flaggan. Under samlingen får man sitta på en stol och de andra sitter på golvet. Man får kungakrona och mantel och en medalj som har siffran man fyller. Sen får man välja sånger som man vill sjunga. De har en låda med djur/saker som hör till vissa låtar tex spindel - Imse vimse spindel. Fick med hem två papper med kort och dokumentation över hans dag. En jättebra idé tycker jag!

Vi hämtade Kevin, gick hem och fixade mat. Sen drog vi vidare till Årstaparken för fotbollsträning. Kruxet var att vi kom en timme för tidigt. Oliver som är lite vild sprang runt som en yr höna. Tur att mamma kom och hämtade honom. Jag hade inte orkat med honom där i två och en halv timme! När träningen var slut sprang vi in på Årstahallen och handlade lite mjölk, saft, hö och plättar. Victor hade ju inte fått någon middag så plättarna var snabbmiddag till honom.

Danny kom hem kvart över åtta. Han hade varit på fackmöte. Då stack jag på engång. Pappa och jag skulle åka ut med min bil till Björn så att han kunde fixa bromsarna och co halten. Får ju körförbud nästa vecka om jag inte ombesiktar. Så ut till Bälinge och lämnade bilen. Hade tänkt cykla imorgon men pappa ville att jag skulle ta deras bil. Han är så snäll!!!

När jag kom hem var det ett bad som gällde. Släckte lamporna och tände ett ljus, Underbart!!!

Trött Freddis ska snart sova...


Söndagen den 24 maj - Internationella surdagen?

Varför är så många sura idag? Det var det sista vi pratade om jag, Daniel och Niclas innan jag gick hem...




Lika som bär

 

                            Linda - Marie                                                     Johan Palm


Barnet sitter fast i tuggummiautomaten!!!

Jobbade 7 - 14:30. Kändes som det var lite halvtomt i butiken idag. Vi hade att göra men det var inte det där vanliga lördags trycket som brukar vara ute i spel.

Kom en kund fram till mig och skrek att ett barn satt fast i tuggummiautomaten. Shit tänkte jag och sprang dit. Hon satt fast!!! Barnet skrek högt, högt. Kan man ringa 112 frågade jag de andra? Brandkåren brukar komma tror jag Carro svarade. Ringde L-M och sa vad som hänt. Hon sa att hon skulle komma med olja. När jag ringde till jouren så trodde de att jag skämtade. Stackars flickans finger var alldeles vitt. När hon skulle snurra på spaken efter att hon lagt i pengen så kom fingret in under spaken. L- M var väldigt kvicktänkt och oljan fungerade!!! Carro som instruerat Christian i att ta med en bultsax var förbannad. Det fanns en annordning på maskinen som gjorde att man inte kunde använda just bultsax. Antagligen för att man inte skulle kunna råna maskinen. Får väl se vad vi får för säkerhetsrutiner på maskinen nu, haha!

Jag kom hem samtidigt som Ewa och Tomas kom och lämnade Oliver. Vi satt och pratade en stund och de berättade om vad Oliver sysselsatt sig själv och dem med. Han trivs verkligen där ute på landet där han får gå runt och fixa med saker. När de åkt gick jag, Victor och Oliver till Årstahallen med alla pantburkar. Vi sa till Oliver att vi skulle köpa glass så han sprang hela vägen från oss till affären. Han köpte sig en sandwich...

Sen gick vi förbi mamma. De är ju borta och hon ville att vi skulle gå dit och titta så att huset stod kvar. Jag skickade ner Victor i källaren för att kolla så att inget hänt där nere. Jag gillar inte att gå ner i källaren när ingen är hemma. Sen var det den vanliga proceduren att kolla plattorna fast jag visste att ingen använt dem. När vi kollat att allt stod rätt till så gick vi ner över järnvägen och förbi Guc. Oliver drog Victor i vagnen. (jo ni läste rätt hahah)

När vi kom hem var Danny hemma. Han var helt slut efter att ha huggit träd hela dagen. Nu vill jag åka till Borrlövsta och se hur det ser ut. En granne hade påpekat för Danny att han högg ju faktisikt ner nästan alla träd. Men va fan - vi vill inte ha några träd!!! Det ska bli gräsmatta och rabatter. Vi har ju sparat en liten skog där ungarna har sina kojor. Det räcker bra!

Kvällen fördrevs framför tv:n. Först Robinson och sen Henrik Schyffert. Vilken show - den var verkligen bra! Salomon ryggsäckar, Black orange, Kajagoogoo, träskor mm. Han lyckade verkligen att få en att komma ihåg saker från barndomen.

Nu är det sängen som gäller. Jobbar 11 - 19 imorgon. Tänkte gå på en långpromenad med Oliver när han vaknar. Så typ klockan halv sju imorgon är Freddan ute och går...

Kvällens gottigotti

När vi tittade på Robinson festade vi till med följande. Crostini, Pesto gjord på soltorkade tomater och Oliv tapenad. Till det ett glas rött vin. Smakade gudomligt! Man slutar inte äta förrän samvetet säger stopp...



På egen begäran!

Hon har tjatat i flera dagar att jag ska sätta in en bild på henne på min blogg. Och ni vet ju själva hur den tjejen kan prata så lika bra att få tyst på henne...

Måste säga att hon är en av de gladaste människor jag träffat. Ett riktigt charmtroll!





Emelie - kortet är så stort så jag tror rynkan syns, hahah!!!


Till alla Maxianer!

Mötte en granne i onsdags när jag var i tvättstugan. Jag kände inte igen henne men hon var jättetrevlig och pratade på. Hon hade sett att jag varit med i UNT. Hon tyckte att Maxi var så bra! Hon åkte alltid dit och handlade. Vi verkade ha så roligt på jobbet och alla var så trevliga! Hon kunde inte tänka sig att handla någon annanstans.

Roligt att vi är omtyckta!

Började dagen med migrän - avslutade med kladdkaka.

Sen i somras börjar alltid min migrän med att ögonen börjar flimra. Sen så ser jag knappt något. Efter någon timme kommer huvudvärken. Idag var jag ganska snabb med medicin så jag fick aldrig en riktig smärta. Lite molande hela dagen men det gick bra endå. Värst är att man blir så skakig.

En rolig dag på jobbet. Var less när jag åkte dit men sen gick dagen så fort! Jag har ju inte varit där på en vecka så det var lite småsaker att pula med. Men oj vad jag älskar mitt jobb! Alla underbara medarbetare och alla goa kunder. Rötäggen som kommer in gör bara att man tycker ännu mer om de snälla.

Oliver åkte med farmor och farfar hem till dem redan vid tolv. Han sover kvar där och kommer hem runt tre imorgon. Jag ska  jobba och Danny ska åka till Borrlövsta och såga ner de stora tallarna. Ska bli skönt att slippa dem! Och framför allt alla kottar som man måste plocka. Förlåt lilla ekorre för att vi hugger ner din mat...

Jag var med i UNT idag igen. Det som var kul var att annonsen bredvid mig handlade om "att äta kött är en våldsam handling". En konferens om synen på människor och djur. Passade ju bra....

När jag kom hem tryckte jag i mig kladdkaka, hallon och grädde. Mums! Nu när bloggandet är klart ska jag ta och hoppa i säng. Känner att jag behöver sova. Har inte varit så mycket av det på sista tiden.

Olivers 2 års dag

Jag vaknade klockan sex av att jag hostade. Kunde inte sluta så jag var tvungen att gå upp. Tänk att jag vaknade före Oliver. Kröp ner igen när hostan lagt sig och låg i sängen till halv sju. Sen gick Oliver och jag upp.

Vi hade mys på morgonen. Kollade på tv, satt vid datorn, blåste ballonger mm. När Danny och Victor kom upp fick Oliver sina paket. Han tyckte att det var jätteskoj!

Vi var tvungna att dra iväg en sväng till Gränby. Vi skulle ju köpa tårta och lite till. Naturligtvis var vi tvungna att tanka också. Tanka är fan en av de tråkigaste saker jag vet. Och fan man bränner 500:- på 3 minuter!!!

Hemma från Gränby igen runt halv ett. Ner med Oliver i sängen. Bakade en kladdkaka, vispade grädde, dekorerade tårtan mm. Upp med Oliver kvart i två och byte av kläder.

Ring! Ring! Först kom Anneli, Joel och Jonna. Sen kom alla i en ström. Fördelen med att bestämma en tid är ju att man slipper sitta med tårta och kaffe hela dagen. Visst det blev lite trångt men det gick!

Tomas och Camilla stannade kvar med ungarna och åt middag med oss. Innan maten gick vi ut i lekparken så ungarna fick busa av sig. De hade mycket spring i benen!

  




 


 




 


 




 








 


 


 


 


  


 


 



 



Nu ska jag knullra paketet!!!

Kevin var och handlade med farmor idag. Han slog in paketet själv och högt och tydligt säger han - Nu ska jag knullra paketet....

Det han menade var att han skulle göra krull på snöret - haha!

Min sons första dag - 070521

    

    

     

Lycklig mamma!

Dagen som gått

Idag har det varit en väldigt jobbig dag - känslomässigt.

Möte i skolan. Problem kommer och går med barn så är det. Man hoppas bara att varje gång är den sista. Vilket det naturligtvis aldrig är. Spelar ingen roll om det är stora eller små problem man måste alltid försöka lösa dem. Det tar energi. Man mår inte bra när man ser att ens barn har det jobbigt.

Efter mötet åkte jag för att hämta ut div Hammarby prylar som jag hade beställt. Jag skulle ha en jacka till Oliver och Isio skulle ha två gympapåsar. Snacka om snopen jag blev när det bara fanns en!!! Det stod att jag hade beställt två och jag fick betala för två MEN det var bara en. Har försökt ringa hela dagen men ingen JÄVEL som svarar. Grr!

Victor och jag var iväg och tittade på lite födelsedagspresenter till Oliven. Vi tyckte att allt var onödigt, haha! Slutade med att vi handlade .... och ..... och...... Ha, ni får veta imorgon!!!

Hem igen och fixade lite. Hämtade Oliver på dagis. Hem igen - iväg till Coop med Danny. Vi skulle handla mat och sånt tills imorgon.

Hem igen - bakade och städade. Danny och Victor satt och blåste upp ballonger. En pumpade med cykelpumpen och den andra fick hålla i. Kändes så skönt att höra lite skratt.

Ska strax gå och lägga mig. Imorgon blir det en lång dag. Oliver är väl uppe före tuppen.

Runt 23:00 för 2 år sedan...

Här har vi precis kommit in på BB. Sköterskorna skrattade och sa - vi ser vad som har hänt. När vattnet gick låg jag hemma i soffan och tittade på tv med Danny. Shit, sa jag när det sprack och reste mig upp. Det forsade vatten! Stackars Danny, han hade ju inte varit med om detta när han fick Kevin. Han ringde pappa och packade väskan och fixade allt på nolltid!!! 

Jag stod mest still och var farsinerad över att det rann så mycket vatten. Jag böt brallor 2 ggr och hade bindor på mig. Ändå såg jag ut så här när jag kom till sjukhuset en fyrtio minuter senare. 


God morgon!

Idag är det fullt upp!

Oliver ska vara på dagis fast jag är ledig. Har massor att fixa. Möte med rektorn klockan tio sen bär det iväg för att inhandla lite presenter till 2-åringen. Ska baka och städa. När Danny kommer ska vi åka och handla lite mat. Tänkte även försöka tvätta en maskin med våra sängkläder. Sen är allt rent och fräscht! (förutom äckel soffan då...)

God morgon!

Där hängde mina trosor och dinglade på styret...

Eftersom jag var hemma med sjukt barn idag så var jag ju tvungen att sysselsätta mig med något. Hade turen att tvättstugan var ledig så jag körde fem maskiner. Sprang upp och ner när Oliver sov. (Jo - jag lämnade honom själv när han sov men jag sprang mellan lägenheten och tvättstugan)

Det var i alla fall då någon gång som missödet skedde....

Mamma kom hit vid två och vi fikade. Sen gick  jag ner för att hämta sista tvätten. När jag kommer ut från tvättstugan ser jag ett par bekanta trosor dingla på ett cykelstyre!!!

Jag undrar om jag tappade dem redan tio i morse eller när??? Och vem är så snäll så man tar upp ett par trosor från marken och hänger upp???

Jag tittade åt höger - vänster, sen snabbt tog jag dem och lade i min IKEA kasse. 

Mina älsklingstrosor, hihi!

Minnesluckor

Grannen över ringde på nyss och frågade om hon kunde få låna lite sirap. Samtidigt frågade hon om jag hade haft kul på festen i lördags?

Hm, hur visste du det?

Jag mötte dig i dörren när du kom hem. Du skrattade och pekade ut var alla katter låg. (Hon har tre stycken och de hade tydligen legat på gräsmattan och i buskarna) Ha, ha, sa jag det kommer jag inte ihåg. - Det gör inget sa hon - du sa att du var lite rund under fötterna....

Oops!

Sjuka barn - blä!

Ja då fick man vara hemma med Oliver idag då. Har roat mig med att skura mellanrummet på klinkersen i badrummet med en tandorste. (Hur får man en sådan idé???) Ser fräscht ut i alla fall.

Sen hade jag tur att få en tvättid så Kevins sängkläder är nytvättade och fria från spyor. Nu har Oliver precis somnat så nu tänkte jag ta en snabbis till tvättstugan och hämta all tvätt.

 Varför ska det alltid borras i väggarna när jag är hemma???? Grrr!!!

Febern stiger

Nu har Oliver fått feber. Förstod att något var på gång.

Blir till att vara hemma idag också.

Tidig morgon

Oliver väckte mig strax före fyra. Han grät och ville komma upp. Jag tänkte att nu är det hans tur att vara magsjuk. Vi låg en stund i min säng men han kunde inte somna om. Nu sitter han i soffan och tittar på Teletubbies.Grinar varje gång jag lämnar soffan. Hur sugen är man på Teletubbies klockan fyra på morgonen?  Min väckarklocka ringer om en och en halv timme...






Osså tackar vi Gud för...

Måste vara en av världens bästa uppfinningar!

Vi har tarm och strup skölj den här veckan...

Usch vilken tråkig dag! Kevin och jag har legat i varsin säng och mått dåligt. Camilla kom och hämtade Kevin halv fyra. Samtidigt kom mamma hit med Oliver. Tack mamma för att du hämtade Oliver på dagis!

Klockan fem kom Danny hem - ont i magen och diarré...

Victor sover hos mormor inatt - trött, illamående....

Hoppas bara att inte Oliver sjuknar in under natten för jag har sagt att jag ska jobba imorgon. Jag känner mig bättre men magen kör fortfarande. Har inte spytt sen tidigt i morse så hade jag inte haft Kevin hemma hade jag nog fan kämpat iväg till jobbet endå. (Ni vet hur jag är...) Ska ta natter tidigt så jag får sova ordentligt.


Spyor x 2!!!

När vi gick hem från mamma och pappa igår så sa jag till Danny - Fan nu mår jag illa igen? Du kan ju inte bli bakis igen svarade han. Vaknade vid halv tolv och spydde som en gris. Sprang upp och ner. Halv ett fick jag sällskap av Kevin. Han lade en pizza i sängen.

Hela sängen, väggen, golvet - SPYOR!!!

Sen tog Danny sina sängkläder och lade sig i soffan. Kevin och jag har sprungit upp och ner hela natten. Nu ligger vi mest som i dvala. Jag kräktes senast runt sex och Kevin gjorde en liten nyss med bara slem!

Drack precis ett glas oboy och Kevin tog ett glas saft. Ska ta och sova vidare. Vill bli frisk nu, orkar inte må så här. Dessutom vill jag gå till jobbet imorgon för det är så tråkigt att vara hemma! Har inte tid heller - måste fixa med tårta, presenter mm.

Kära Gud - Gör mig frisk!!!

Söndag eftermiddag

Jag gick före Danny till mamma och pappa. Vi skulle äta middag där så jag tyckte att det var skönt att komma ut ett tag. Oliver och jag mötte upp dem vid Ångelstaskolan. Melker, Meja, Sonja och Charlie var också där men mostrarna och morbröderna lös med sin frånvaro.

Små kusinerna hade jätteroligt. Mycket bus blev det. Stackars mamma blev av med en och annan blomknopp. Både Oliver och Charlie gick och plockade...

 

                                    Oliver, Sonja & Charlie


 

                  Oliver med blommor i vattenkannan.


 

                                Meja & Oliver dricker vatten.
 

 

                        Alla småkusiner utom Melker

Bilder från personalfesten!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Söndag förmiddag - magtömning...

Vaknade klockan sex i morse. Gick upp med Oliver och satte honom framför tv:n. Sen gick jag och lade mig igen. Då vaknade Danny och satte sig upp! - Var är Oliver????????? Han tittar på tv sa jag. Då gick Danny upp och stängde dörren så jag fick sova.

Huvudet dunkade och jag kände att en spya skulle sitta ganska skönt. Gick till toaletten - stoppade in fingrarna i halsen och uhrk.... Sen gjorde jag en Treo drink och gick till sängs igen. Somnade om, sköööööönt. Vaknade igen runt halv nio och nu var huvudvärken borta. Men jag fick ta en omgång till med fingret i halsen...

Klockan halv tio gick Danny ut med Kevin och Oliver. Jag somnade om igen och det var så skönt att sova. De kom in igen när det var dags att äta lunch.

Kvällen igår var kanon. Indelade i lag var vi ute och sprang runt Skaris i två timmar. Letade tennisbollar, svarade på frågor mm. Hur tävlingen gick hörde jag aldrig... Sen var det linedance, roligt ett tag men sen blä! Vi fick buffé till middag och det var gott! När jag tänker efter så kommer jag inte ihåg en enda sak som jag åt. Har ett vagt minne om rödbetor med pinje nötter på....

Dansade massor. Hade tänkt avslöja massor av skandaler men fan jag tror inte det var några. Eller så var min dimma för tät...

Ännu en underbar Maxi fest. Fan 7 månader till nästa...


En bild säger mer än tusen ord...


På onsdag startar Beautey Class igen!

Nu är hon frisk från hovbölden och startar på Dalatravet på onsdag. Ska bli spännande och se om hon kan ta sig enda fram till vinst eller placering.

                  

Tio över sex...

Mamma, mamma!!! Efter att ha tagit upp nappen och trasan flera gånger gav jag upp. Nu är tv:n på medans Oliver drar runt med cykelhjälm, banan och Byggare Bob verktyg.

Ska göra mig en kopp te och läsa Unt. Om två timmar ska vi vara på Löten och spela fotboll. Kevins lag spelar hela dagen. Jag stannar  inte hela dagen. Vi har ju personalfest idag så jag måste hem och hitta något som jag kan ha på mig. Oliver ska ju sova middag också så då tänkte jag passa på att sova lite. Sen får jag åka tillbaka och hämta dem och kanske se sista matchen.

Efter te blir det en home make over åt Ida.

Kram!

Shimmer sun gel från The Body shop.

Förra sommaren hade jag en bruncreme med glitter i. Jag var in på Body shop idag och frågade om de hade något liknande i år. Det fanns en kvar på Gränby. Den heter "Shimmer sun gel" och kostar 179:- Jättefin!!!


Här ska renoveras...

Håller på att färga ögonbrynen. De syns ju inte längre haha!



Vad är det här för gammal kärring som hamnat på min blogg???

Först romantik - sen bombanfall!!!

Jag bjöds på en god middag - bakad potatis och skagenröra. Fick ett glas av mitt favoritvin Masi till. Vi åt och killarna käkade pizza på sina rum. Oliver åt en chokladbit med smör på. (jo ni läste rätt)

Efter maten somnade Oliver och jag och min älskling satte oss framför tv:n med tända ljus. Så ska det låta var på tv:n och vi satt där och höll varandra i handen. Då händer något...

Min älskling som har suttit och smekt mig på ryggen tar tag i mitt huvud och drar ner det mot sitt underliv. Lyfter på kalsongerna med den andra handen och släpper av världens brakare!!!

DET LUKTADE SKIT!!!

Vilken jävla romantik dödare...


Så ska det låta.

Nu blir det sjunga av i en timme framåt. Ett glas Masi står på bordet.

Love it!!!

Sommaren 1979 - Jag var 8 år och favoriten var Skate

Om vi inte var på Fyrisbadet som det hette då så var vi på Björklingebadet.  Den här sommaren köpte jag alltid Skate. Den var precis som Nogger fast med kola. Mammas favorit var 88:an och det tror jag att det är än idag. Lyckan var när vi fick köpa Storstrut, men det hände inte så ofta. Den var alldeles för dyr...





Päronsplit 1:85 - vilket plockande med tioöringar och tjugofemöringar!

På lördag är det personalfest på Skaris!

                       


Pling, pling - va fan klockan är tjugo i tolv...

Vaknade av att bommarna gick ner. Kollade klockan - tjugo i tolv...

Pling, pling, va fan!!! En kvart senare kom tåget... sakta...sakta. De stod på tåget och lös med ficklampor och så såg det ut som de sprutade något på rälsen. Ogräsbekämpning kanske? De har inte åkt tillbaka ännu från stan så snart börjas det väl igen?

  

Lennakatten stör nattsömnen...


Commander Crowe är klar för Elitloppet!


Trötter, kväller...

Det kändes så skönt när jag stämplade ut klockan 19 istället för 22:30. Så skönt att få komma hem och bara slappa med familjen. Ska blogga lite nu sen ska Danny och jag titta på en film. Victor har varit på basket med pappa så han sover kvar hos dem.

Var med om en rolig sak idag. När jag ätit klart sa jag till Ingela - Tänk om det endå fanns tårta här uppe. Jag är så himla sugen! Då kommer en kille från Rydells med en tårtbit. Gud va gott säger jag! Du kan få den säger han för jag tänkte endå slänga den. Jag fick den av tjejerna på Skuttis men jag vill inte ha. Gissa om jag blev glad!!! Fan läskigt! Jag delade tårtbiten med Ingela och den var så gooooood.
 
               


Princesstårta, mums!


 


Jag svarade - Ja, ja!!!

Carro ringde imorse och frågade om jag ville byta pass idag. Jag skulle jobba 16 - 22.30 och hon hade 11 - 19. Det var som att vinna på Lotto!!!

Super Glad!

Onsdag den senare delen

Var iväg och besiktade bilen med pappa. Rutan klarade sig igen! (Den har varit spräckt i 7 eller 8 år nu) Lampan under nummerplåten i bak var trasig, bromsen på vänster framdäck låg i och Co halten var dålig. (vad nu det är?) Pappa ringde Björn genast och fick en tid den 26:e.

Var i Årstaparken mellan fem och halv sju och tittade på när Kevin hade fotbollsträning. Vi hade missat att den började halv sex så vi blev lite tidiga. Det var kanon väder men oj vad det blåste!

Hemma igen fixades det med kvällmackor, läggning av barn mm. Nu har Danny och jag precis tittat på Greys.

Commander Crowe - Nu är han inbjuden till Elitloppet!

Nu är han inbjuden till Elitloppet. Tränaren Petri Puro ska prata med ägarna och hästen ska undersökas av veterinär. Besked kommer under torsdagen.
  
                  

www.commandercrowe.se

JÄVLA KÄRRINGAR!!!

När jag skulle gå till dagis med Kevin och Oliver cyklade Kevin lite före med Oliver springades efter sig. När vi kom ner mot viadukten han jag inte ifatt dem och Oliver hamnade på cykelbanan. Då kommer det en cyklist och börjar gnälla för att Oliver står på cykelbanan. - Det här är en cykelbana!!! - Ja, ursäkta - han är bara 2 år så han förstår inte det! - Men det är ditt ansvar!!!  - Jo, visst men nu är det så att han är ganska snabb och jag han inte med! - Då får du vara snabbare och mer uppmärksam!!! - JÄVLA KÄRRINGJÄVEL, har du aldrig haft ungar med spring i benen?????

Att man orkar gnälla??? Jag tog upp Oliver för att sätta honom i vagnen och alla vet ju hur svårt det är. Han gapa och skrek och stretade emot. Jag gick så en stund och tryckte ner honom i vagnen gång på gång. Jag sa åt honom att sitta ner och vara tyst. Då kommer det två tanter med stavar. Jag hör hur de säger stackars barn....

Jag kunde  inte hålla mig och vände mig om. - Är det mitt barn det är synd om? - Ja, svarar ena tanten. Hur kan du låta honom sitta och vara ledsen så tidigt på morgonen? - Han höll precis på att bli ÖVERKÖRD av en cykel!!!  Va fan hade de för rätt att gå där bakom min rygg och snacka skit, de hade ingen aning om vad som hade hänt.

JÄVLA KÄRRINGAR!!!

Ledig onsdag = Tvättstuga!

Oliver den lilla busungen väckte mig kvart i sex. Ville först ha nappen, sen välling, sen ... jag var klarvaken!!!

Ska ner i tvättstugan snart som jag bokat mellan 7 och 10. Tänkte springa ner medans Danny är hemma så behöver jag inte ta med Oliver. Var kommer all tvätt ifrån? Men tvättar och två dagar senare är tunnan full...

Sen blir det att gå till dagis med Oliver och skolan med Kevin. Jo, Oliver får gå endå fast jag är ledig. Har en del ärenden  att göra. Ska  besikta bilen i eftermiddag. Vi får väl se hur det går?








Tisdag på Maxi

Idag började jag jobba klockan sju. Morgonen bara försvann och vips var Madde där. Shit hon är tokig den bruden.  Hon förvånar mig varje dag. Vilka grodor som kan hoppa i den munnen, haha! Det enda jag inte förstår är hur hon kan ha några naglar kvar när hon filar på dem jämt? Jag filar aldrig mina naglar men jag har inga naglar kvar endå, haha!

Vi busade runt och vips var klockan elva och Lena kom. Tänk att hon och jag är inne på tolfte året tillsammans... (Förut sa Lena  att hon aldrig skulle stanna på en arbetsplats längre än tio år... dags att byta åsikt)

Till lunch provade jag en av de nya mackorna från Sibylla som jag tagit hem. Blev en med räkor och ägg. Smakade jättegott! Imorgon kommer det hem wraps med lax och färskost - ett förslag från Madde. Det lät väldigt gott det med...

På efterfiddagen fixade jag med fakturor, bolag, smörgåsbeställningar mm. Klockan bara drog iväg och vips var hon tre. Innan jag åkte hem köpte jag två par byxor till Oliver. Vi säljer massor med kläder för halva reapriset eftersom det är en stor ombyggnad pågång. Nu fyndade jag två par sommarbyxor med korta ben, ett par röda och ett par gröna.

Maxis förbutik - stans gladaste!!!



Start i Elitloppet för Commander Crowe?

Commander Crowe vann ikväll på Halmstad med Peter Ingves. Han kommer förmodligen bli inbjuden till Elitloppet. Vi får väl se...


                     

                                            Commander Crowe - världens finaste travhäst!

Besiktning på onsdag - Blä!!!

På onsdag eftermiddag är det dags för den årliga besiktningen.  Fy vad tråkigt!!!

                                                    

Grattade Charlotte & Sonja!

Fest hos Charlotte igår men jag jobbade ju så jag bokade om till idag. Hade missat Kevins fotbollsträning så vi fick dela på oss. Danny gick på fotboll med Kevin och vi andra åkte till Charlotte.

Köpte ljusstakar till henne på Chilli. (samma som Camilla fick igår) De är så himla fina och jag tänker köpa likadana till mig också.

Vi bjöds på hembakt pizza (börjar bli standard - men ack så gott!). Oliver var helt tagen av Sonjas dockvagn. Han drog den fram och tillbaka. Något till födelsedagen kanske?

När vi kom hem skurade jag golvet i hallen för hand. Dammsugaren är värdelös så det blir renare med trasa. Fast det tar lång tid. Ska köpa en ny dammsugare nästa lön. Gick även och slängde glasflaskor i glasigloona vid Chilli. Ska ta en promenad till Kupan någon dag och köpa en ny duk och en matta till balkongen. Billigt & bra!

Känner mig lite off och ska ta natter tidigt idag.

Från i lördags - runt kvart över tre

Kund hos Pia:

- Kan man spela på V75?

- Nej, det är stängt men vi har andelar kvar...

- Ja, ha?

- Det har gått två lopp redan och vi är med i båda.

- Då vill jag INTE ha!

HALLÅ!!! Vad hade han tänkt sig?  Man kan fan inte köpa en bättre andel!


Osså var det årets kalsonger....


Till er som vill se mer - Klarry 2

Jag lyckas fortfarande inte lägga in så det blir en länkning igen...

http://www.youtube.com/watch?v=dXsus3kgZvA

Min son visade mig detta - Klarry, vilken dåre!!!

Bara för det så lyckas jag inte lägga in det. Blir att länka istället...

Så jävla roligt!!!

http://www.youtube.com/watch?v=dnCyQqcBPt4


Dobermann - Världens finaste hundras!

Rita har varit död i fem år nu. Varje gång jag går förbi stället där hon segnade ihop och dog tänker jag på henne. Hon var min bebis i tio år. Vilken underbar hund. Stor och tjock och skulle sitta i knä i soffan. Hon förstod aldrig att hon var en hund och att hon var stor. På nätterna när hon låg i soffan och snarkade kunde man ju bli galen!!!

Hennes urna står kvar i skåpet med "Pigge" ovanpå.

Har inga kort på henne här i datorn men jag hittade två fina kort på internet. Rita hade kvar sina öron men  de med  kuperade öron är så ståtliga. Skulle inte vilja ha en dobermann igen för jag kan aldrig få någon som Rita men nog är det världens finaste hundras. Elegantare hundar finns inte.

 


    


Grattade Camilla

Efter jobbet var vi bjudna hem till Camilla och Niclas. Vi hade mycket att fira. De har flyttat till en fyra, Camilla har fyllt 40 år och framför allt - Camilla är klar med sin cancerbehandling. Nu väntar 5 år med medicin. Hon ska på mamografi imorgon och jag håller tummarna på att allt ser bra ut.

Anneth var och handlade ljusstakar idag på Chilli medans jag jobbade. Jättefina och jag tänker köpa likadana!

Vilken fin lägenhet. Fina lister i alla rum och nya tapeter. Så jävla fint! Man blir ju bra avundsjuk. Här är alla lister avnötta och fula. Våra gula tapeter är så himla off!!!

Vi bjöds på kladdkaka, kaffe och gott vin. Camilla hade varit på kryssning och handlat massor av gott vin. Hade t.o.m unnat sig en ny handväska för 1 500:- Där ligger jag i lä. För snål för det...

Niclas gick ut och spelade baseboll med ungarna. Oliver stormtrivdes. Vi tittade från balkongen när han sprang runt med stora handsken i ena handen och bollen i den andra. Han funderade nog varför killarna sprang så mycket och fort. Oliver plockade bort konerna och gick och staplade dem. Såg kul ut!

Tiden gick fort och vi bestämde att vi snart skulle ses igen.

Tidig morgon...

Kvart i sex var det en liten pojke som stod och ropade på mamma. Vi gick upp och satte på Bolibompa. Jag har hunnit med att skura lite golv och bytit på Ida, vårat marsvin. Om man aktiverar sig så känner man inte att man är trött. Skulle jag sätta mig i soffan somnar jag direkt.

Nu ska jag fixa ordning mig och Oliver och äta lite frulle. Börjar jobba halv tio. Ska jobba med Carro så det blir kanon!

 

                                                  Ida i sin nystädade bur.




                                      Oliver äter Risifrutti och njuter!


Morgonstund har guld i mun! (haha, vem kom på det?)


Imorgon...

Så ska vi hem till Niclas och Camilla och titta på deras nya lägenhet. Roger och Anette ska också följa med. Sen blir det väl till att gratta gammel tanta också som har hunnit fylla 40 år!

Men först blir det jobb mellan tio och sexton.

Nu tar jag natter!


De utlovade bilderna från förmiddagen.

 

                                            Oliver tittar på blommor.


 

                                  Oliver klättrar i klätterställningen.

 

                                              Närporträtt av Oliver.

  

            Oliver har askul i vattenpölen - och ingen mamma som skäller...

Jobbat 15-22:30.

Blev en lååååååååång dag idag men nu är jag hemma sen en timme tillbaka. Har hjälpt Oliver med hans bloggande och nu ska jag fixa mitt. Fick se fina kort på datorn som Danny tagit på Oliver medans jag jobbade. Här kommer ett urval.

 

                          Oliver och hans nya favoritlek - pang - pang!!!

 

                                    Oliver har plockat en Maskros.


 

                                            Oliver bredvid Lennakattens spår.




                                             Oliver på Mc donalds


Singoalla Lakrits

När jag skulle gå på rast idag så gick jag förbi kakhyllan. Då fick jag se att det hade kommit en ny Singoalla. Den här är med lakritsfyllning. Måste prova nästa gång det ska inhandlas kakor. Fast det låter faktiskt inte så gott.


                                             

                                                                         Goda eller inte?


Någon som smakat?


Mer bilder sen

Lägger ut mer bilder från vår förmiddag sen. Nu har Oliver somnat och jag ska också ta och sova. Victor åkte med Joel till landet och jag tror att Danny sitter och pular med Pias dator.

Återkommer!

Att bo vid en järnväg

I början av sommaren blir man jätteglad när man hör att bommarna går ner och det signalerar för tåg. Hela familjen springer ut på balkongen och tittar. Riktigt mysigt att bo bredvid en järnväg. Lennakatten = sommar!!!


 

                                               Här fotar jag från balkongen.



 

                                             Många vagnar var det idag.





                                            Oliver tittar på tåget med förtjusning!


I slutet av sommaren är man ganska less på "pling, pling, pling"....


Lördag kl. 07:05

Nu sitter vi tillsammans här inne vid datorn. Föröker få Oliver att titta på tv men han vill inte. Om det inte hade regnat  kunde vi klä på oss och gå ut. Nu har jag ingen större lust med det. Ska ta och plocka ur diskmaskinen nu. Det värsta när man går upp så tidigt, förutom tröttheten, är att det inte finns något att göra...

Victor skulle eventuellt åka med Joel till landet idag. Vet inte vad vi andra ska hitta på. Jag börjar jobba klockan fyra. Har ett av mina hatpass. Det är drygt att jobba till halv elva när man går upp runt fem- sex. Dagen blir liksom suuuuuuper låååååång!




                                                                Oliver busar med pappas snusburkar.


Till och med tuppen sover!

Klockan är kvart i fem och min son är vaken! T.o.m tuppen sover nu...

Jag vill soooooooooova!!!

Oliver - mitt hjärta!!!


Det finns mångs sorters modeller...

Fotomodeller, Supermodeller, Mulligamodeller & MAXImodeller!!!

 

UNT i dag 8 maj

Därför äter jag kakor...

Inom  mig lever en mager kvinna som desperat vill komma ut.  Jag brukar tysta ner henne med kakor. 
(Okänd)


Mysig promenad med Oliver

Oliver och jag gick till dagis idag. Vi hade vagnen med men han ville gå. Han gick och plockade maskrosor och blad från buskarna. - Blommor, mamma blommor! sa han

Vi hade jättemysigt när vi gick där i solen. Jag stannade på dagis en stund och var med honom. Vilken underbar unge!!!



                            Maskrosor - Oliver älskar dem!

Uppe med tuppen!!!

Klockan fem vaknade min lilla solstråle idag. Han är redan i full gång med att röja istället för att sitta still och kolla på tv. Vilket innebär att det är inte är läge att lägga sig på soffan och sova. Har precis tejpat igen städgarderoben där han annars hittar massor med farliga saker.

Blir en lång dag...


 


Ledig torsdag

Efter öppnaförskolan tog jag och Susanne en promenad ner på stan med våra barn. Det var riktigt skönt att promenera och bara snacka massa skit. Vi har ju inte setts på evigheter. Filippa somnade i vagnen men Oliver höll sig vaken. Vi gick väl på stan en två timmar innan vi gick hem igen. Oliver var vaken hela tiden och på hemvägen var han riktigt otålig. Stackarn, han som har så mycket spring i benen!

Väl hemma trodde jag han skulle somna en stund men så blev det inte. Kvart i tre gick vi ut igen och mötte Danny. Vi skulle på möte på dagis. Oliver ville inte vara ute på gården utan följde med in. Vi hade möte med Amelie och Ulrica. De hade bara possitiva saker att säja om vår son. Han är en bra kompis, en fixare och alltid hjälpsam. Han ligger långt fram i sin utveckling och kräver lite svårare uppgifter för att han inte ska bli understimulerad vid samlingar. Han har koll på alla föräldrar och vilka som är deras barn. Har ett barn tappat en mössa el dyl så leter Oliver upp barnet och lämnar över mössan. Go och glad och mycket energi. Han var också duktig på att vänta på sin tur, något som vi ej märker av här hemma.

När vi var hemma igen så fixade jag ett bad åt honom. Han var så trött och gnällig och orkade inte bada särskilt länge. Han fick välling och satte sig i soffan och tittade på Karlsson på taket. Han ville att jag skulle sitta bredvid och gosa med honom. Då hände något som aldrig hänt förut. Han somnade i min famn! Får väl se när mitt hjärta tänker vakna imorgon för han somnade för natten.

Har försökt att få min stora son att titta på en film med mig men när jag inte hittade någon komedi så avstod han. Nu ska jag gå in och lägga mig på hans säng och titta på när han spelar.

Idag sover jag före tio!!! 

Öppnaförskolan.

Oliver väckte mig kvart över sex. Sen ville han ligga i min säng så vi låg i sängen till halv sju och mös. Nu sitter han i soffan och dricker välling och kollar på Teletubbies. Jag ska ta och fixa till mig och mina små & stora hjärtan.

Blir öppna förskolan klockan nio. Ska träffa Susanne och Filippa där. Har inte träffat Susanne på evigheter så det blir kul. Annat var det förra våren. Då gick vi 13 000 stegs promenader varje dag!


Jag har ätit en skinkmacka!!!

Var hemma hos Tomas och Karin på kvällen för att fira Frida som fyllde år. Tomas hade gjort varma mackor med tonfisk och skinka till alla. Till mig hade han gjort en special och det låg två smörgåsar på en egen tallrik som var avsedda för mig. När vi åt så pratade Karin om de rökta musslorna som också låg på mackan. Hon tyckte att de var så goda. Jag tänkte att shit de smakar verkligen rökt som bacon...

När jag ätit upp den ena och högg in på den andra såg jag något som såg ut som SKINKA!!!  Jag skrapade lite och visst var det det. Jag frågade Karin om det inte var det???  -OJ, TOMAS!!!!!!!  Han ursäktade sig och sa att han nog inte riktigt visste vad han hade gjort. Jag skrattade och sa att det gjorde inget. Berättade att jag trodde att det var de rökta musslorna, hahah!

Miss Piggy

Stekt gröt

Idag blir det stekt havregrynsgröt till lunch. Det är så himla gott! Först så kokar man gröt i micron och sen steker man den. Serveras med äppelmos. (när ingen ser så tar jag lite vispad grädde också)

Hos mormor och morfar när jag var liten fick man ofta äta det som mellanmål. Mormor stekte upp av gröten som blev över till frukost. Nu förtiden är det väl ingen som spar överbliven gröt...


05:53 - HÄÄÄÄÄÄÄRLIGT!!!

Mitt underbara lilla hjärta är väldigt morgonpigg som ni vet. Idag var det 05:53 som jag blev väckt av de ljuvliga ropen mamma - mamma!

Ska hoppa in i duschen medans han är någorlunda lugn. Har satt på Teletubbies på dvd:n men just nu springer han runt med mina nycklar och leker att han låser upp dörrarna.

Tvätten ska i maskinen om tre kvart...

Vilken HÄÄÄÄÄÄÄRLIG dag! :)


Fan vad bra det var idag!

Var länge sen ett avsnitt med husfruarna var så bra. Jag skratta fan hela tiden!

 

Kan det inte vara tisdag imorgon oxå...


Ingen långis - men en kortis :)

Tog en promenad till Årstahallen och inhandlade glass och halstabletter till Danny. Stackarn, han har ont i halsen och alla vet ju hur synd det är om vuxna män som känner sig lite sjuka....

Housewifes på G.

Imorgon är jag ledig. Tvättstugan är bokad mellan 7 och 10.

Vart tog dagen på Maxi vägen?

Idag gick klockan extremt snabbt. Började jobba klockan sju. Normalt brukar man stå och vänta på att nästa ska komma men idag kändes det som Marie kom på engång. (fast klockan var halv tio) Veronica och jag har beställt hem smörgåsar och sallad från Sibylla. Vi ska börja sälja redan på torsdag.

Efter frukosten väntade jag in Madde som började elva. Sen fixade jag med tidningarna som var kvar från igår. Käkade lunch klockan tolv. Blev en macka, kaffe och en mandarin. Efter lunch så sysselsatte jag mig med att plocka om i våra tre Cocacola kylar. En skulle fixas i ordning till torsdagen och beredas plats för mackor och sallad. Fixade lite skyltar osv. Jag är ledig på torsdag så Veronica tar tag i resten. När jag var klar hade jag jobbat över en timme. (Sa till Vera att jag skulle jobba över 20 minuter men fan - klockan ökade takten...)

Fick hämta Oliver på dagis med bil istället för att gå men det gjorde inte så mycket för regnet duggade på ordentligt när jag kom till dagis.

Blir  en långpromenad ikväll när Oliver sover!

Tiden går fort när man har roligt! :)


Carro = väckarklocka...

Klockan sex i morse kom det ett sms. Jag trodde det var väckarklockan och försökte stänga av. Sen märkte jag att det var ett sms. Var är du någonstans??? - Carro. Jag fatta ingenting - sen - shit, inventering!!!

Sprang upp fixade mig snabbt som attan och iväg. Var på Maxi fem över halv sju. Fick inventera i förbutiken med Rebecca. Vilken huvudvärk jag hade - aj, aj, aj!!!

Vid tio gick jag på rast och tog 2 Treo - en halvtimme senare mådde jag betydligt bättre. Plockade med tidningarna efter elva. Det är så himla roligt att plocka med dem och oj vad med steg man får. Idag har jag lyckats komma upp i 24 569 steg och då har jag inte varit på någon långpromenad.

Gjorde Taco gratäng till middag. Fick det hos Karin någon gång för länge sen och försökte minnas hur det kunde ha gått till när hon gjorde den. Tog nachochips i botten sen köttfärs med tacokrydda. På med tomatsås lite cremefraiche och så massor av ost över. Smakade kanon med sallad och gräddfil till!

Kommer sakna dig!

Idag blev jag uppringd av Maxi Växjö. De ville höra lite om vår flyttfågel i spelhörnan. 

Jag sa som det var. Han luktar svett, kommer alltid försent och ibland är han full på jobbet. Har hänt att han snor pengar och han är anledningen till alla våra diffar.....

Vi kommer sakna dig i spelbutiken.  Alltid glad och sprallig och full av upptåg. En riktig tok!!!

Gainomax och Redbull - en allsidig frukost!

Eskilstuna - Billys cup

Åkte med mamma och pappa till Eskilstuna. Victor har varit där sen i fredags och spelat basket. Idag var det bara finalerna kvar. Då de vann semifinalen fick de spela final också. Glädjen var stor hos pojkarna när de vann. Heja Sävja 96! 

Det blev en lång men spännande dag. Sista matchen var ruggig. Ett tag låg de under med 12 poäng. Men sen tog de tag i spelet och började plocka poäng. 

Oliver hade spring i benen och levde rövare. Morfar gick ut med honom ur hallen och gick till en lekplats i närheten. Mormor var också ute och vallade pojken...

Men han är en riktig charmör. Fick många skratt och leenden.

När vi åkte hem stannade vi i Enköping och åt mat. Jag åt rödspätta, koktpotatis och Rhodeislandsås. Gott!

 

          Cykelhjälm är bra att ha när man åker bil med morfar...


 

                                      Oliver älskar banan!


 

                                     Morfar gungar på Oliver.


 

                 Oliver hoppar upp till Victor efter finalen!


Trött mamma ska snart sova!

Uppe med tuppen!

Klockan 06:15 gal tuppen!

Nu sitter Oliver och tittar på tv och äter vindruvor och dricker välling.  

Vad ska man säga mer klockan sju en söndagmorgon?

 Kaffe - piggar upp!


Vilken härlig dag!

Efter träningen var det käk och sova som gällde. Både jag och Oliver sov. Danny väckte mig klockan ett. Då hade farmor och farfar varit här och hämtat Kevin och jag hörde det inte ens.

Vi åkte upp till Gränby och jag sprang in och letade efter en present till Eleni. Gick in på Polarn & Pyret. Där kan man inte misslyckas. Hittade en jättemysig sommartunika som jag handlade.

Vi styrde vår kos mot Skölsta. (jag vill också bo där!!!) Vilket mysigt hus och härlig tomt. Oliver stormtrivdes när han fick gå där och pula med Elenis saker. Eleni och Oliver går på samma avdelning på dagis och Elenis pappa och Danny jobbar på samma jobb. Vi fick tårta och kakor. Åt en jättegod kaka som hette Potatiskaka, eller var det Potatisbakelse? Ska leta på nätet om jag hittar ett recept. Smakade kanon!!!

Vi hade jättetrevligt och åkte inte hem förrän klockan kvart i sex. Vilken härlig dag och vilket väder! Imorgon blir det Borrlövsta för Danny. Kevin är hos farmor och jag och Oliver sticker till Eskilstuna med min mamma och pappa.

Här kommer lite bilder från 2 års kalaset!

 

                         Oliver på Elenis elmotorcykel.

 

                Oliver och Eleni grejar på var sitt håll.

 

                               Eleni och Oliver ska fika!


 

             Elenis nya rutschkana - provas innan montering!


 

                                         Elenis ena tårta.


 

                                          Och den andra....



Underbar förmiddag - Årstaparken blommar!!!

Har varit på Kevins fotbollsträning. Vädret är underbart och man känner att sommaren är på väg...

Här kommer lite bilder från Årstaparken som jag tog när vi promenerade till och från Ångelstaskolan.


 

                                                 Så vackert!

 

                                                Vitsippor


 

                                                      Vårlök


 

                  Underbart blommande träd. (vet ej vad?)


 

                                                     Tulpaner


 

                                                            Scilla ?


The summer is comming....


Lördag morgon.

Tuppen Oliver väckte mig halv sju. Det var bara att palla sig upp. Att detta lilla gosiga monster måste vakna så tidigt varje morgon? Lite sömnpiller i vällingen kanske?

Har hunnit med en hel del i alla fall nu på morgonen. Plocka ur diskmaskinen, städat i badrummet och plockat. Detta eviga plockande av prylar. Det finns inget stop. Man kanske skulle köpa några tuber med superlim....

Nu blir det dusch, frulle och sen en promenad till Ångelstaskolan. Kevin har fotbollsträning klockan tio.

Ha en underbar lördag!

Dagen som var.

Tidig morgon och sen jobb. Ganska lugnt idag. Var mer som en avslagen söndag en fredag. Travet gick på dagen så klockan tre var det spelstopp. Carro gick hem lite före tre och jag drog kvart över tre. Skulle ha jobbat till fyra men jag hade sån hemlängtan...

Danny, Kevin, Joel och Oliver kom ut och så drog vi till Gränby. Danny köpte en Fred Perry jacka på Mq. Så jävla snygg!!! Sen handlade vi lite mat till kvällen. Annelie och ungarna skulle äta med oss. Det blev potatisgratäng, beasås och fläskfilé. Gott!

Annelie hade tårta med sig så den var vi ju också tvungna att trycka i oss. Nu sitter jag här och är så mätt. Danny tittar på så ska det låta, Oliver sover och Kevin ligger på sitt rum och kollar tv. Ska ringa till Victor snart som är på basketcup i Eskilstuna. Hoppas det går bra för honom. Antar dock han har skitkul!!!

Imorgon är man ledig - underbart!!!

 

                       Fredags mys med nära & kära!



Vad är det som flyger över stan?

 

               Tog detta kort från balkongen nu på kvällen!                         

Första maj - dags att demonstrera!

Usch vad jag har sovit dåligt i natt. Danny låg och snacka och snarkade så jag blev TOKIG! Vände på mig och låg med huvudet mot hans fötter istället så jag skulle slippa höra. Fick även lägga en kudde mot örat. Ja, då börjar han o sparka i stället. Till slut blev jag förbannad och slog tillbaka. Då sätter han sig upp och frågar vad jag håller på med??????

Sen somnade han om och jag försökte sova. klockan var väl halv två då. Ja, då kommer Kevin och grinar. Han vågar inte sova på sitt rum för han tror att någon ska skjuta fyrverkerier därinne. Jag går med honom tillbaka och förklarar att så inte kommer ske. 10 minuter senare kommer han igen av samma orsak och gråter. Jag säger åt honom att ligga hos oss då istället. Helt plötsligt har jag tre pojkar som snusar och snarkar. Jag är KLARVAKEN och SKITTRÖTT!!!

Klockan tre går jag och lägger mig i Kevins rum och somnar på engång. Halv sju hör man  Oliver - mamma, mamma! Att Danny sagt innan han lade sig igår att han skulle gå upp hade slutat att existera. Han hörde inte ens honom. Jag gick in och tog upp Oliver. Ingen reaktion på varken Danny eller Kevin.

Nu sitter jag här och skriver. Klockan är halv åtta. Börjar jobba halv tio. Ska duscha nu och tvätta håret.

Idag ska jag demonstrera för SOVMORGON TILL TRÖTTA MAMMOR!!! ;)

RSS 2.0