Vi ska bara till Mio...

Strax efter tolv knallade vi iväg hela familjen för att gå till MIO och sen till cykelaffären vid Media Markt. Vi skulle kolla hur soffan var uppbyggd på MIO för vår är lite svajjig.

På MIO fick vi rådet att flytta på soffan och se om den svajjade då också. Det kunde nämligen vara så att golvet lutade. Sen skulle vi kolla om soffan var sne. Killen var supertrevlig och sa att det var ingen panik för vi hade tre år på oss att reklamera.

Inne på cykelaffären kollade vi om Victors cykel var påväg. Den skulle ju komma i februari men vi har ju bara ett halvår på oss att lösa ut en ny. Om cykeln är försenad så var vi rädda att allt kanske går upp i rök. Det gick bra där med och han som vi pratade med sa att cykeln var påväg och att om det blev någon försening så var det inga problem. Det var bara att ringa till Folksam.

Efter att vi uträttat våra ärenden hamnade vi i massagestolarna på Media Markt. Där blev jag och Victor sittandes i säkert tjugo minuter medans de andra tre drog till Toys´r us.

Sen tog vi Hemtex, Jysk, Lekia och IKEA. På IKEA blev det budget fika - hela familjen blev nöjda för 63:- Hade vi gått på Landings hade det gått på 63:- per person. Korv+dricka kostar ju 10. Bara dricka kostar 9:- Så Danny beställde in 4 korvmål för 10:- = 4 korvar till Danny och dricka till honom och alla barnen. Kaffe och bulle kostar 5:- till mig och Danny. Sen köpte jag ett paket negerbollar i IKEA affären för trettonkronor. Sen satt vi i sofforna precis när man kommer upp på IKEA och fikade. Den här gången vann vi över Ingvar för vi handlade ingenting mer.

Den korta promenaden till MIO tog nästan fyra timmar...



Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0