Kan det bli lättare?

I tisdagskväll satt jag och beställde från http://www.freestylextreme.com/ till Victor. Kläder från märket DC som man knappt hittar på stan men som finns i massor på nätet.

Idag när jag kom hem från jobbet låg allting på golvet i min hall!

Lättare än så kan det fan inte bli att shoppa kläder. I alla fall inte till en kille som bara vill ha ett märke och man vet vilken storlek som passar.

I LOVE ♥

(önskar det vore lika lätt för mig...)

Riddare Pappiljott



I dag bar det av till skogarna i Almunge. Mamma frågade redan i mars om jag ville följa med dem på teater med Sonja & Charlie. Och det var väl tur att jag sa ja, för med dagens väder och den härliga naturen runt omkring kunde det inte bli något annat än succé. Mitt i skogen hade de byggt ett torn av trä som var själva skådeplatsen. Jättefint!


Ungarna var supernöjda då man efter föreställningen fick prova att skjuta pilbåge, käka korv, gå tipsrunda och klappa oraklet (hästen)


Enchiladas ♥



När det har ätits tacos dagen innan kommer mina gamla matlagningskonster från mannaminne fram. Jag tycker fortfarande att jag är en expert på att fixa till en perfekt Enchiladas!

Tack Burger Inn för det.


And the winner is...


Härlig eftermiddag



Har varit på jippot vid nya Bildemo borta i ... ja vad heter den stadsdelen? Bortre Fyrislund???

Kanonväder, glada människor, massor med bilar, gratis hamburgare,  gratis korv o dricka, gratis kaffe och bulle, uppträdande av Timoteij och Tobbe Trollkarl samt tre godisregn. Ungarna var sjukt nöjda!

En kanoneftermiddag och helt gratis ♥

Rugbymorgon!

Har varit på pitchen med Oliver. Den underbara solen o värmen från igår var spårlöst försvunnen. En fryssen mamma stod vid planen och önskade att hon hade haft en till tröja.

Oliver var superduktig och det märks att han tycker det är roligt. Tacklingarna var som vanligt höjdpunkten på träningen!

Efter träningen stannade vi till hos Robban och plockade upp Charlie och Sonja. Nu är vi storfamilj fram tills klockan åtta ikväll. Vi ska åka iväg, med antagligen samma mål som resten av Uppsala, till Bildemo där det är stor familjefest med ansiktsmålning, godisregn, Timoteij som uppträder samt Tobbe trollkarl. Tipsrunda och gratis hamburgare/korv är också utlovat.


Härlig lördag



Eftermiddagen tillbringade vi på 4H gården i Gränby där Olivers kompis hade kalas. Det var så härligt att vara ute, kika på djuren och bara umgås. Agneta hade bakat supergod tårta med blåbär - mums!

Efter kalaset stannade jag och Oliver till på Gränby för att shoppa lite födelsedagspresenter till honom. Tänk att även en mor till en kille kan få gå och köpa hårfärg och nagellack... I Love ♥

Sen tillbringade vi kvällen hos mamma o pappa där vi bjöds på mat och bara tog det lugnt.


Strålande solsken!

Underbart solsken redan nu och vi förbereder oss för att åka till pitchen. Oliver har rugbyträning.

God morgon!

Nystädat

Lyckades somna om en timme i morse men blev väckt före nio då en kille ringde o frågade efter Kevin. Sen gick jag upp käkade frulle och började städa.

Hur kan en lägenhet bli så himla dammig så snabbt? Jag fattar inte. Är det för att man har tv:apparater o datorer i varenda j-la rum? Det är skitigare nu än vad det var när jag hade hund.

Nu är det i alla fall fint och jag har hunnit med att damma av mig själv också. Satte på mig mina Bondelid jeans som jag inte haft sen i somras. Magen hängde över men det är en annan historia...

Nu ska vi åka o hämta mamma på sjukan - Tjohej!



Härliga sovmorgon...

Lägger mig halv två, stänger av alla mobiler och kissar av Oliver så han inte ska vakna tidigt då jag har min första sovmorgon på evigheter. Vad händer? Blir väckt klockan sex för att någon talar om att bussarna inte går som de ska för att det är söndag.

Vem fan sa inte detta redan i tisdags?????????

Så nu sitter man vaken klockan 6:20 och har inget att göra - SUCK!!!

Första fotbollsträningen

I måndags började Oliver att spela fotboll. Han tyckte att det var jätteskoj!

Oliver var superduktig och hade nog kunnat spelat med 06:orna istället. Det syntes att han var van från rugbyn med hur man lyder tränaren och skärper sig när det ska göras övningar. Koncentrerad som få!




Härlig dag i Viksta

Efter skurning av gravsten och lite nyplantering i jorden åt mormor o morfar på Viksta kyrkogård drog vi vidare upp till Börje.

Härligt solig dag och vi njöt i värmen. Oliver han gjorde det han gillar mest, spikade, borrade, sågade...


Busted!

När vi kom ut från Årstahallen tidigare i kväll var det någon som hade snott Olivers cykel. (Näe, vi hade inte låst den...)

Vi cyklade snabbt iväg och letade och jag begav mig neråt mot Kummingatan med Oliver medans Danny cyklade iväg längre bort. På andra gården hittade jag delar från cykeln liggandes på gatan. Ringde Danny och vi mötte upp massa små killar på tredje gården som var ute. Vi pratade med dem och de sa att de sett en kille cykla mot dagis på en liten cykel. Danny drog efter och jag o Oliver traskade vidare hemmåt.

Då ser jag på femte gården en stor kille på en liten cykel. Vi skyndar oss dit och ena killen åker snabbt in i porten medans den andra står kvar. Hej säger jag då detta är killar som Victor känner. Frågar om de har sett en silvrig liten BMX och får ett frågande svar tillbaka om det är cykeln som står i trappen. Och visst är det det!

De påstår att någon precis ställt den i cykelstället och sen dragit. Jag frågar lite om signaliment och berättar att jag ska ringa polisen sen går jag hemmåt med Olivers cykel.

Killarna trodde att jag gått på deras lögn men de förstod inte att jag observerat deras nyinköpta cocacola flaska och godispåse. Busted!!!

Tror de skämdes rejält när de insåg att de tagit Victors lillebrors cykel. Och jag var juh inte sen att berätta detta för honom. Synden straffar sig själv!

Tack för hjälpen!

Får inom kort tillbaka typ 4 500:- på skatten och har legat sömnlös i flera veckor och funderat över vad jag ska göra med pengarna. Nytt vardagsrumsbord, köpa kläder, en semesterutflykt ....

Näe, men jag tar och köper en ny diskmaskin och lägger om golvet i köket. Ibland får lyxproblemen en snabbare lösning en väntat. Tack för det jävla packning!!!


 


Men Guuu så gott!



Köpte Chokladmoussen och pannacottan på Årstahallen idag då de hade dem för 10:- st. Vi testade chokladmoussen på kvällen och den var gudomlig - så himla gooooooood!!!

Konstaterade också att den hade passat perfekt som fyllning i en tårta.

På G

Sjukt snygga skor som snart är mina!




I LOVE ♥

Bajsnödig?

Hört från barn 12 år:

- Nu ska jag gå på toa och titta om jag är bajsnödig.


Våndas

Den 15:e är det absolut sista dagen att söka till gymnasiet och min son har inte bestämmt sig ännu. Han har inte ens gjort något preliminärt val som man skulle göra i höstas då han tyckte det var onödigt. I stort sett alla han hänger med ska gå mekaniker på Boland men det vill inte han. Han har förövrigt inga större planer på vad han vill bli när han blir stor förutom att han vill tjäna pengar...

Och vem fan visste vad man ville bli när man var 15 och hur många jobbar med det som de är utbildade på genom gymnasiet?

Oh - jag blir så nervös. Det lutar nu mot ekonomisk inriktning frågan är bara vilken skola?

Vi får grubbla i några dagar till...

larma, sova, ringa...

Som ni vet så har min son fått lite senare vanor än han haft tidigare. Att komma hem före 02.00 är inte att tänka på. Som den trötta mor jag är har jag kommit på en ny taktik för att ha "koll". Jag ringer honom precis innan jag slocknar och sätter sedan alarmet på en timme framåt. Ringer, larmar, sover, ringer  - ja, ni förstår.

Igår pratade jag med honom klockan halv ett och satte sedan klockan på två. När klockan väckte mig ringde jag:

- Vad gör du?

- Jag sover...

- Var då någonstans? Jag vill att du kommer....

- I MIN SÄNG!!!

- ? Jaha..........

Jag tittade in i Victors rum och där låg han i sängen. Ooops... jag som brukar sova så lätt att jag hör en myra tassa förbi i trappen....

1 maj

Medans jag tömde ett helt hotell och fyllde på det igen hade småkusinerna roligt i solen.


RSS 2.0