Rugbylördag

Vaknade till ett underbart höstväder i morse där solen sken från en klarblå himmel. Ringde o frågade mamma om hon ville hänga på och kolla rugby i Stockholm och det ville hon.
 
Efter taktiksnack på klubben drog vi mot Stockholm. För att säkra att inte köra fel tog jag rygg på Dan - Victors tränare. Shit - trodde jag skulle loosa körkortet!!!
 
 
Första halvlek gick åt helvete - spelet låg hela tiden på Exiles målsida och efter första halvlek ledde de med 15 - 0. (man får 5 poäng för varje försök - mål)
 
En ursinnig, förbannad tränare talade om för killarna att om de inte tänkte spela rugby kunde de lika gärna ta av sig tröjorna, lämna planen och börja promenera tillbaka till Uppsala. Något hände...
 
 
Vips var krigarna tillbaka. Boll efter boll vanns och det blev som i föregående halvlek fast tvärt om - Uppsala låg och pressade nere vid sista linjen hela tiden. När dommaren blåste av stod det 15 - 15.
 
Kändes som en seger för Uppsala och hade inte domaren felaktigt dömt bort ett mål hade Uppsala stått som vinnare. Eventuelllt blir det ett vänskapsmöte redan nästa helg mot samma klubb. Kul!
 
 
Mindre kul var det för en kille i laget som bröt armen och fick åka till sjukan. Visade sig att armen var av på två ställen och operation skulle ske i natt. Victor stod bredvid när det hände och han sa att han hörde när den gick av - aj, aj, aj!!!
 


Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0