Upphittat

 
Började dagen med en joggingrunda på 6 km. Sen blev det lite frulle på en solig balkong innan jag och Oliver gick över till mamma och pappa. En timme senare åkte vi till skogen med Robban och ungarna för att leta kantareller och rasta ungar. Pappa, Charlie och Oliver hittade en halv liter - själv så hitta jag inte en enda.
 
 

Men...
 
 
 
 
Man kan hitta annat!!!
 
På löprundan i morse hittade jag ett par Carrera glasögon - kostar typ 8 - 9 hundra och när vi cyklade hem från mamma hittade Olver ett sprillans nytt häfte från Klubbrabatten som gäller för i höst. En riktig lyckodag!

Poolhäng i Nåntuna

Efter morgonens rugbyträning för Oliver så drog vi hem och duschade och åt tidig lunch innan vi åkte ut till Tompa i Nåntuna. Solen gassade och vi låg i solstolarna och jäste - HELA DAGEN!!! Det som från början skulle bli en eller två timmars besök med kaffe slutade med vin, middag, kaffe igen och hemgång i mörker halv tio.
 
En ruggigt bra lördag!
 
 
 
 

Förskoleklass

 
Då var det slut på dagistiden och en ny era börjar på skolan. Första dagen för Oliver i förskoleklass idag och det gick jättebra!
 
Han satt tyst och fint och gjorde som fröken sa. Kändes skönt att det fanns andra barn som var så som jag trodde att han skulle vara. Men, men imorgon är en annan dag och det kommer komma både bra o dåliga dagar.
 
Knäppast idag var de föräldrar som på rasten klagade över att fröknarna bjöd på glass - och klockan nio på morgonen dessutom!!! Hallå - det var inskolning och ett bra sätt att få barnen o slappna av - vem fan har dött av att äta en Piggelin på förmiddagen?
 
Imorgon blir det 8:20 - 11:30 utan föräldrar - spännande!
 

RSS 2.0