Vin i öronen

 
Som vanligt ställde jag alarmet på två timmar innan jag gick till sängs. Ett ont måste för att hålla koll på tonåringen när man själv är så trött att man inte orkar hålla sig vaken.
 
02:15 väcks jag och ringer min son:
 
- (jag hör på ljudet att han är inne och hemma hos någon) Tjena, vad gör ni?
- Mamma, jag är hemma... (suck)
- Ja, haaaa - sen när då???
- EN timme sen!!!
- Ok... då vet jag. Puss puss.
 
Sen var jag tvungen att gå upp o kolla om han var på rummet eller inte och där satt han med hörlurar och spelade på datorn.
 
Blev tydligen döv av vinet...
 
 
 

Idioti

Barnledig, jobbledig och den första sovmorgonen på evigheters, evigheter...
 
OCH VAKEN KLOCKAN 06:30!!!
 
 

Ragusa

Kan ni bara föreställa er ljudnivån på mitt gapflabb när servitören kommer in och ger mig en haklapp????
 
Jag och Anneth hade beställt lax på lavasten och servitören påstod att det stänkte så mycket så att vi fick haklapp för att inte förstöra kläderna med flottstänk.
 
Hahahha - jag garvade så jag höll på att dö. Tårarna sprutade både på mig och Anneth. Helt plötsligt stod vi i blickfånget för hela Ragusa och jag lovar att vi fick många att dra på smilbandet.
 
Men vi åt vår lax som smakade kanon iförda haklapp. Till det drack vi vin.....
 
Jag tror ni fattar - så sjukt jävla kul!
 
 
    Bestick och haklapp här jävlar ska det goffas lax!

Min jobbvecka

 
Brinnande kudde, tjockis i kalsonger, bulltjuvar, smygrökare och ny pratkvarn. Lägg sen på massor med roliga timmar på Kungsan och IKEA och ni ser ungefär vad min vecka innehållit.
 
Nu har vi två till nyrenoverade´och klara rum på lilla Kungsan (endast tv:n som ej är på plats):
 
204
 
 
 
203
 
 
Och nu är jobbveckan nästan över - jour tills på söndag när direktörsfamiljen kommer åter från sportlov men det ska inte vara något större problem.
 
Trevlig helg!
 
 
 

OHLALAAAAAAH ♥

Såg en G-STAR jacka idag och blev helt såld - så jävla snygg!!!
 
 
 
Har försökt övertala Victor att vilja ha den och han gick med på att prova den trots vetskapen om att han då inte kan ha brallorna sitta under skinkorna. Enda kruxet var väl priset som han tyckte att han kunde använda till att köpa nödvändiga epa prylar för istället.
 
Finns på MQ för den som blev lika kär som jag ♥

Hjärteglada!

Men jag har juh glömt att berätta om Olivers hjärtkontroll!!!!
 
Det gick bra. Det fanns ett litet hål som läckte men läkaren bedömde att det inte skulle påverka honom. Så nu kan man andas ut - pust!
 
 
                     Glad kille efter läkarbesöket!
 
 

Ut - in...

Mamma tog Oliver över natten så att jag skulle få sova ut imorgon. Och det ska jag väl göra så småningom... - väntar bara på att stora killen ska komma in.
 
 
                    Stoppade om mamma och Oliver innan jag åkte hem
 

Vattkoppor

Gårdagens roligaste var när jag och Oliver satt i bilen och väntade på Victor, och en kille med mycket finnar passerade utanför bilen och Oliver kläckte ur sig: 
 
- Herre Gud vad med vattkoppor han har!

Mitt hjärtas dag

Känns lite märkligt att vi idag på alla hjärtansdag fått en tid hos hjärtspecialisten för Oliver. Efter två månaders funderingar om vad som kan va fel ska vi äntligen få svar. Håller mig dock fast vid tanken att om det hade varit något jättefel hade det kollats upp på stört!
 

Liten blir stor

Då är det snart dags för Oliver att lämna dagistiden och förflyttas till skolan. Jag har varit på informationsmöte i skolan ikväll och till hösten blir det Årstaskolan.
 
Känns skönt att man inte har så många funderingar om detta då man varit med två gånger innan. Jag var dock aldrig så osäker och rädd som endel föräldrar är. T.o.m rektorn sa att ibland är det inte barnen som behöver skolas in utan föräldrarna som behöver skolas ut...
 
Aja, det blir bra det där!
 
 
                                     Oliver och Victor juni 2007 ♥

Mr Grey

                                   
 
Jo, nu har även jag fått denna bok i mina händer - för övrigt den första bok jag läser sen jag minns inte när - Evigheters evigheter. Men nu går det snabbt, sida upp och sida ner i hundraåttio!!!
 
 
När Victor såg vad jag läste sa han:
 
- Men morsan det där är ingen bok - det är en porrfilm!
 
Gissa om jag blev förvånad!!!
 
- Hur vet du det?
- Det vet väl fan alla....
- Ok...
 
Ehmm... kanske det - men en jävligt bra sådan ♥
 
 
 

Och hur tänkte de här?

 
    Utanför Net on Net idag - man kan bara undra hur mellanraden ska ta sig hem?
 
 
           Syns kanske inte så bra men här är det t.o.m fyrradigt - hahahahah!

Omtanke ♥

 
Oliver var på kalas på Leos lekland idag. När fikat började märkte jag ganska snabbt att något var fel - han såg mer o mer bekymrad ut. Till slut frågade jag vad det var för fel?
 
O: - Jag har inget sugrör till min dricka....
 
Jag: - Men det blir så ibland det är ingen fara - vi hämtar ett nytt.
 
O: - Jag hade ett men jag gav det till Eddie...
 
Jag: - Ja, ha... vaför det?
 
O - Han hade inget.
 
Älskade underbara - här har vi en kille med hjärtat på rätt ställe ♥
 

Denna ständiga oro

Sen fredagnatt - tidig lördagmorgon - klockan är 02:00.
 
Ringde precis till Victor, som är med några kompisar i en kompis systers lägenhet. De tyckte att det var så skönt att få vara inne i värmen ostörda och bara ha det bra och titta på film. Jag själv såg något annat framför mig än en "tyst och stilla myskväll med chips och cocacola" när jag körde dit honom tidigare ikväll.
 
Men läget var lugnt och han skulle stanna kvar. (om inte musik skruvades ner och rösten skärptes till när han svarade...)
 
Så nu när jag inte ska hämta hem honom tänker jag gå och lägga mig och vara en stolt glad mor som har en sådan ordentlig pojke. Alla mina farhågor kastar jag iväg för några timmar och unnar mig lite underbar sömn. Genom sig själv känner man andra - jo,jo - jag visste väl att jag skulle få lida för mina ungdomssynder någon gång i livet...
 
 
 
 

RSS 2.0