Påskaftons förmiddag

Oliver blir superglad när han får Yohios cd i påskpresent. Blir även dubbel lycka när det visar sig att han är med på TV 4:s morgon tv.
 
 
Själv får jag en jättefin blomgrupp av Tomas och Ewa när de kommer förbi med påskägg till grabbarna. En  kombinerad grattis/påsk present. Tack så mycket!
 
 
Nu blir det en långpromenad i det härliga vädret med Oliver cyklandes vid min sida. Sen nyinbjuden påsklunch ute hos svärmor. Lax utlovat - mums!
 
 
 
 

Sushi innan äggen

Lunchen intogs på Gränbys foodcourt där Oliver och jag mumsade sushi medans middagen serverades hemma hos mor och far med sedvanlig påskmat. Lyckades även få i mig ett halvt kg godis samt fruktsallad med daimgrädde.
 
Imorgon är pointsen tillbaka igen...
 
 

Sötaste söta!

Igår hade Meja & Oliver en heldag tillsammans med mamma och pappa. På eftermiddagen när de kom tillbaka efter påskäggsorienteringen hjälpte mamma dem att klä ut sig till påskkärring o påskgubbe. Sen sprang de runt och hovade in godis!
 
 
                                                      Oliver & Meja ♥

Lediiiiiiiig!!!

 
Stämplade ut kvart i ett igår torsdag och är åter på jobbet tisdag morgon. (Lite annat än livet på Maxi) Vädret ser ut att bli strålande hela påsken, gratis middagar är inplanderade och lönen sitter på kontot - kan inte bli bättre!
 
Och på måndag - då jävlar ska jag göra något som jag inte gjort på väldigt länge men det berättar jag om då - whoooohooooooooo!!!
 
Glad påsk!
 
 
 
 

Ledsen

Blev så sjukt besviken i morse när jag såg att ett foto på väggen helt plötsligt var borta. Blev så jävla ledsen så tårarna sprutade. Det finaste kortet jag hade på Oliver & Victor tillsammans - puts väck - kvar var bara spiken som det suttit på... 
 
Alla i familjen är oskyldiga så jag undrar vem den skyldiga är? Nu har jag plockat bort alla andra kort också. Vill inte ha ett fotocollage på väggen där alla ungar utom en inte finns med. IDIOT!!!!
 
Och ännu en klåfingrig jävel hade varit i mitt blomarragemang som jag gjort på jobbet och stulit kycklingen som var nedstucken bland blommorna. Suck!!!

Mustaschbullar

Var på Coop i Boländerna idag med Oliver och precis när vi kommer in på brödavdelningen utbrister han:
 
- Mamma titta! Det är mögel på bullarna
 
- Det är inte mögel - det är pistage....
 
- Mustasch????

Styling på Kungsan

 
Idag hade några elever från Ekebygymnasiet en liten skoluppgift att fixa på vårt lilla Kungsängstorg. Skoluppgiften var att handla pynt, sätta upp pyntet och sedan fotografera.
 
Eleverna var själva på hotellet så när jag gick dit vid fyra var jag otroligt nyfiken på hur det såg ut. (Läraren hade sagt innan att vi kunde slänga det som vi inte ville ha kvar om vi tyckte att det blev fult) Jag blev i alla fall possitivt överraskad - det var jättefint!
 
 
               Underbart pynt på receptionsdisken ♥

Andra dagen som 43

Min födelsedag kom och passerade innan jag knappt han märke att jag fyllde år. Full fart på jobbet, lite tidigare hemgång, fika fix och sen mottagning. Tack alla ni som var här och gratulerade och alla ni som ringde. Och tack för alla fina presenter!!!
 
Numera blir man även sjukt uppmärksammad på Facebook när man fyller år. Enbart ordet Grattis känns dock så sjukt tråkig då man vet att det är någon som bara sett att man fyller år och sen känner sig tvungen att skicka iväg ett grattis. Näe, lite mer än så tycker jag nog att man kan kosta på sig - eller så skiter man i det...
 
Tack o hej!
 
(och 42 var det...)
 

God morgon!

Strålande solsken och en väldigt tidig morgon. Oliver väckte mig klockan sju men jag var faktiskt rätt pigg så det gjorde inget. Strax promenad till fotbollsträningen.
 
 

Dagens middag

Idag gjorde jag som jag brukar när vi käkat tacos dagen innan - Enchiladas!!!
 
Den första maträtten jag lärde mig att göra själv - 16 år gammal jobbandes på Burger Inn i Gottsunda Centrum. Det var min favorit då och jag åt det till lunch varje gång som jag jobbade. Victor är lika tokigt i det han och idag fick jag Oliver också att smaka.
 
 
Tacoköttfärs lägges i soft tortillas och rullas ihop. Ovanpå hälls tomatsås och massor med ost. In i micron så allt blir varmt och osten smälter. Tillsätt grönsaker och gräddfil - Yammi!!!
 
 
Min middag var inte så tokig den heller...
 
 
                                   Hallon, lite socker och Keso ♥

Lite ris...

 
                                            och massor av ros!!!
 
Var förbi på Plantagen och köpte lite påskris o fjädrar innan jag och Oliver drog till Hammarskog för lite mys i solen med Karin och barn.
 
Underbar eftermiddag med tjejsnack, kaffe och promenad. Ungarna hade jätteskoj i backen som till stor del bestod av is - fort gick det!
 
 
 
 

Svälj snoret!

Idag var jag och Victor till nässpecialisten för att kolla upp Victors näsa efter sparken han fick på rugbyn för några veckor sedan. Problemet är att han inte kan andas eller fräsa ut snor ur ena näsborren.
 
Doktorn tittade snabbt in i näsan och sa sen:
- Du är född så här...
 
Victor svarade men jag har ju jätteont i tänderna när jag trycker på näsan och innan sparken kunde jag andas.
 
- Det är bara en nerv som ligger i kläm - det går över...
 
Sen visade hon en stor pump som man kunde trycka in saltvatten med i näsan och skölja samt berättade om att man kunde smörja näsborren med vaselin.
 
- Men jag kan inte snyta mig sa Victor igen.
 
- Det gör inget. Man sväljer 1 - 2 liter saliv på ett dygn så kroppsvätskor är inget farligt. Dra det bakåt och svälj.
 
- ????!!!!!!
 
Så tio minuter senare åkte vi hem med ett recept på en spray som skulle verka avsvällande till vänster borre. Om det inte blev bättre skulle vi höra av oss efter sommaren...
 
Jag sa till Victor att vi ger det en vecka sen ringer vi någon annan!

Jag har M E N S!

Ibland så kommer det in gäster som inte är på riktigt samma våglängd som oss andra. Gäster som inte riktigt har alla indianer i kanoten, gäster där hissen inte går ända upp och gäster där hjulet snurrar men hamstern har dött.
 
Tjejen: - Har ni några rum lediga?
Daniel: Hm, ja 2 hotellrum...
T: Jag vill bara ha en säng, har ni sovsal?
D: Jo men det bor tre killar där - inga tjejer...
T: Jag tar det jag är inte rädd.
 
Sen slänger bruden upp en blöja på receptionsdisken och säger till Daniel att hon har mens och att det kan bli problem...
 
Daniel som inte riktit hänger med (eller vill hänga med) frågar vad hon menar? Problem???
 
Då svarar tjejen - Jag tar dubbla lakan
 
Jag som stod bredvid och hörde allt ihopa kunde inte låta bli att lägga mig i. Är du säker på att du vill dela en sovsal med sex bäddar med tre killar? (när du dessutom blöder som en gris - men det sa jag inte...)
 
T: Ja, va fan - va spelar det för roll? Jag är inte rädd - tror du att jag blir våldtagen?
Näe svarar jag men jag skulle nog föredra att inte sova med tre främmande killar...
T: Va fan jag ska inte in dit o K N U L L A!!!
 
Jag: Asså du ska nog inte bo här. Jag tror inte att det är så bra med din attidyd o allt....
T: Vad menar du?
Jag: Du kommer in här och vevar med en blöja framför Daniel 22 år och säger att du har mens, att du vill ha dubbla lakan och att du inte är här för att K N U L L A - din attidyd passar liksom inte in...
 
Hon ber lite om ursäkt till Daniel, betalar sitt rum och knallar iväg. När allt är över cyklar jag hem. Fem minuter senare får jag höra att hon lämnat hotellet.
 
Killarna ville inte ha henne på rummet....
 
 

Traktorkort!

Tjohoooo - idag fixade Victor sitt traktorkort!
 
Nu kan man gå på krogen och bli hemskjutsad med epa - inte illa...

Kungens mamma har dött!

Fick höra idag av en arbetskamrat att kungens mamma dött - Kungens mamma? Herre Gud hon har juh varit död i fyrtio år.
 
Jag trodde hon skämtade så när nästa arbetskamrat kom förbi frågade jag om hon visste vem Lilian var? Näe, jag har aldrig hört talats om henne...
 
 
 
                     Prinsessan Lilian

40 års fest

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Susanne som fyllde 40 år. Och jag som inte tål något började gala redan innan jag kom till festen. 1 dl vin i samband med putsningen av det yttre gjorde sitt.
 
                  
 
Man bjöds som så vanligt när det gäller Susanne av en perfekt buffé beståendes av bla tre olika sorters smörgåstårtor, mini pajer, smördegsinbakade oliver mm mm. Och jag tror fan att hon hade tömt halva systembolagets lager av bag in box vin. Vet inte hur många lådor det fanns...
 
 
                          men de gick åt...
 
 
 

R I T A ♥

♥ 9 år av saknad
För alltid i mitt hjärta ♥
 
 
                      Vila i frid Älskade ♥
 

Blocket

Ringer en turk på vår hemtelefon och frågar efter Fredrik... Jag säger att jag heter Fredrica och då ursäktar han sig med att han inte har glasögonen på sig. Frågan är bara hur han hittade vårt hemnummer för det visar sig att han ringer på Victors annons på Blocket och där har han bara angivit sitt mobilnummer.
 
Jag räcker över luren till Victor efter att informerat mannen om att det är min son som säljer bilen.
 
Mannen: Hej, är din King Cab till salu?
Victor: Ja, joo - det är därför den ligger på Blocket...
Mannen: Får jag köpa?
Victor: Ja
Mannen:Vad kostar den?
Victor: 13 000 som det står i annonsen.
Mannen: Klick.
Victor: Hallå????
 
Jo men visst!
 
 

Äntligen en tjejgrej!!!

Så fick jag då äntligen känna på hur det är att vara mamma till en flicka. I onsdags var det shopping på Gränby med Oliver då han skulle inhandla material för att göra en egen "Yohio tischa". Han valde en vit tröja på H&M och sen var vi inne på Panduro där han kollade igenom hela sortimentet innan han valde två textilpennor och en påse nitar.
 
Igår satt han och pysslade och vips hade han fixat finaste tischan alldeles själv!
 
 
 

RSS 2.0