Övningskörning

Efter en lång dag med rugbymatch och lunch på rugbyklubben bestämde vi oss för att åka ut och övningsköra lite med Victor. Mamma och pappa var också med och vi startade med att åka ut till Bälinge för att lämna min bil som behöver plåstras om efter gropkörningen jag gjorde för en månad sedan.
 
Vi åkte mot Skuttungen och sen vidare ut på vägar vi aldrig åkt förut för att till slut hamna i Viksta hos Börje. Där bjöds vi på fika i kvällsolen. En trött chaufför drog ner luvan och somnade...
 
 
                                

Shopping i Västerås

 
Drog till Västerås med mamma, Oliver och Robbans hela familj. "King of the road" drog på mot det nya affärscentrumet med några få korta inbromsningar varje gång vi passerade en fartkamera. Noterade för mig själv att han samtidigt varje gång drog ner solskyddet och rättade till glasögonen.
 
Vi startade med att käka och medans ungarna valde tacobuffé (tur att de inte kan läsa ännu så att man kan neka till att det finns pannkakor) så åt jag bakad potatis med skagenröra.
 
Sen intog vi ett antal affärer innan ungarna var så fulla med bus att vi kände att vi bara måste åka därifrån. Blev en tripp in till centrala Västerås istället där vi snålfikade på Donken innan vi han med några affärer till. Tyvärr så var galleriorna nästan tomma o öde - verkade som de flesta affärerna hade flyttat till det stora shoppingcentret vi var på innan. Jag lyckades i alla fall få tag på min kavaj från MQ som är slut i hela Uppsala och på shoppingcentret - Tjohooo!!!
 
 
När jag endock hade flyt gled det ner en skjorta också att ha under kavajen...
 
 
 
Och nu när jag äntligen har min kavaj vill jag ha massor med snygga blusar/skjortor som man kan ha under. Har suttit o dreglat på hemsidan på MQ ett tag nu. Tur att det inte är så långt kvar till sommarrean börjar! (Det är faktiskt bara två månader kvar tills det blir mörkare igen...)
 
 
 

Fredagkväll på Thuns

 
Stämde träff med Karin och hennes ungar på Thuns strax efter fem. Med morsan i bagaget drog vi iväg i regnet med Kent på högsta volym. Finns ingen bättre bilmusik än just KENT ♥
 
Vi började med att käka middag tillsammans inne på fiket innan vi började spana efter något snyggt att köpa. Alice och Frida hade aldrig varit på Thuns förut så man kan väl kort säga att de kom till paradiset...
 
När vi lämnade affären tio minuter efter stängningstid hade jag en Didrikson jacka i kassen. Nu är jag utrustad från topp till tå inför kommande rugbysäsong. Let it rain!!!
 
 
 

Sirius avslutning

 
Stressade hem på cykeln, hämtade Oliver på dagis, tryckte i oss mat och blev sen upphämtade för att åka på innebandyavslutning i Allianshallen.
 
Olivers lag spelade match för första gången och motståndet var ett annat Sirius lag i samma årsklass. Tyvärr blev det förlust med 4-2 men shit vad det var spännande!
 
Och tur som vi hade så han vi med att spela matchen, fika och få medaljerna innan brandlarmet gick och hallen måste utrymmas. Kändes skönt med ett snabbt avslut.
 

Victor ♥


Meandi

 
Har varit på Me and I party hos Camilla och kommer inom kort vara ägare till dessa:
 
 
 
 
 
En svart klänning och ett par svarta mjukisbyxor - fanns hur mycket fint som helst för vuxna -  förr har det mest varit för barn och något enstaka plagg för vuxna. Hade priserna varit lägre hade jag shoppat betydligt mer... Oliver fick ingenting för jag tycker att deras kläder är för barnsliga för en sexårig kille.

Kungsberget

Idag blev det en tripp till Kungsberget med Oliver, Robban, Sonja & Charlie. Kanonväder och knappt en människa i backen då de hade extraöppet för att backen fortfarande höll måttet.
 
Oliver tog några varv med Robert då denna backe var av helt andra mått en Sunnerstabacken. Höll på att gå riktigt illa när han helt plötsligt släppte Robbans stavar och drog på själv - rakt ner!!! Kom farandes som ett skott genom backen och gjorde en volt en bit från mig. Det gick bra förutom lite revor på sidan av magen. När Robban frågade varför han släppte svarade han att han ville köra lika fort som Sonja och Charlie...
 
Sen var det några åk med tårar innan han vågade köra på igen. Han lärde sig dock ganska snart att bromsa genom att ploga eller att styra skidorna upp mot backen. Sen gick det bättre o bättre och mot eftermiddagen var han skitduktig!
 
 
Själv höll jag på att dö av rädsla när vi tog sittliften upp till toppen för att njuta av den nya farleden "Kungenskurva" som var 1700 m. Jag var så konsentrerad på att jag skulle åka sittlift och hur jag skulle komma upp i den att jag inte hade en tanke på att det skulle bli högt. Fy fan - jag var gråtfärdig. En oförståendes Sonja babblade om att jag skulle titta bakåt och bla bla bla medan jag själv höll på att spy av rädsla. När jag för femte gången sa åt henne att va fan gör vi om korgen ramlar ner sa hon åt mig att va tyst!
 
När vi väl var uppe så var jag tvungen att stanna i tio minuter och lugna mina nerver innan jag åkte ner. Jag skakade och mådde illa. Sen blev det ingen mer sittlift för mig och det tror jag nog aldrig att det kommer bli igen heller. En riktig jävla nära döden upplevelse!!!
 
Jag trodde att jag skulle slockna i bilen när vi åkte hem men det gjorde jag inte. Ungarna, ja de var utslagna redan efter några minuter.
 
 
Jag sitter fortfarande vaken trots att det är mitt i natten. Har så sjukt ont i benen och vänster knä är helt bortdomnad. Har tagit värktabletter så när de börjar verka om en stund somnar jag nog gott.
 
 

När tålamodet tryter...

 
Fick spel häromdagen när madrasskyddet till en säng med all säkerhet hade blivit torktumlat trots order om att så icke är tillåtet.
 
Efter ett jävla dragande med tre personer involverade och där madrassen envisades med att få en stor knöl mitt på fanns bara en sak att göra - Fram åkte SAXEN!!! (Och vi slapp åka till IKEA o köpa en ny)
 
                         
 
                                 Från 140 cm till 135 cm på några sekunder!
 
 

Samtal med Oliver

- Mamma, när Victor träffar en tjej och blir kär måste han pussa henne!
 
- Jaha, varför då?
 
- Annars kommer han inte få några barn...

DC ♥

 

Titta vad fina saker jag hittade till Oliver när jag satt klarvaken i måndagsnatt och inte kunde sova. Oliver börjar i förskoleklass till hösten så nu är både skolväska och gympapåse inhandlat. De ursnygga skorna smög med i farten.

 

Stolt lillebror har nu fått DC skor som storebror ♥

 

 


Yohio

Avslutade dagen med att se Yohio på Gränby Centrum där han framförde två låtar playback och sedan satt och signerade sin skiva. Kan säga att vi var inte ensamma!!!
 
Oliver tog med sin cd som han fick i påskägget och den pryds nu av en autograf liksom denna plansch.
 

Härlig dag i backen!

 
Men shit - att det var sååååå roligt att åka slalom hade jag totalt glömt bort. Varför har jag inte åkt på alla dessa år? Och till råga på allt så råkade vi åka på precis sista dagen som Sunnersta hade öppet för i år. Ja blir det inte Kungsberget redan till helgen så blir det till att boka stuga eller våldgästa Camilla o Niklas i Funäs - nästa år ska det banne mig åkas!
 
Och vilket väder - strålande solsken o värme som gjorde att vi åkte endast i tröjor. Tack Robert som nu lärt både Victor och Oliver att åka slalom, TACK!!!
 
 
 
Hur det gick? Jo för mig gick det rätt bra - ramlade två gånger men annars höll jag mig på benen. Plogade väl mest av alla i hela backen men på slutet var jag riktigt tuff!
 
Oliver åkte några varv med Robban, först mellan hans ben sedan hållandes i hans stavar innan han till slut kände sig så säker att han skippade oss och endast åkte med sina kusiner.
 
 
 
 
 
 

Dagens utmaning!

 
Och nu snackar vi inte om något löjligt första aprilskämt. Det här är blodigt allvar!!!
 
Slalom i Sunnerstabacken med Robban o ungar samt Oliver och jag. De sistnämnda har aldrig respektive inte på 20 år åkt slalom.
 
Heaven - here I come!
 
 
                          Min lånade självmordsutrustning.

Gårdagen

Hade en sjukt trevlig dag hemma hos Tompa & Camilla. Vi fikade ute på altanen i strålande solsken vid ett vartefter vi tog en långpromenad för att bränna åtminstone en halv kaka.
 
Efter det återintog jag viloläga på altanen o njöt av solen medans herrskapet fixade middag. Fick ett glas Masi i handen och det var gudomligt gott!
 
Tack för en supertrevlig Påskdag!
 

RSS 2.0