♥ Sov gott Älskade farmor ♥


Fredagsmys m kusinerna

imag0724 (MMS)

Oliver fick buskompisar hemma ikväll då Meja o Melker kom på besök. De åt middag med oss och sen busade de hela kvällen. På bilden håller de på och gör lasersvärd. En trött kille gick nyss till sängs med orden: God natt mamma, stäng dörren jag ska sova...


Pulka!

imag0721 (MMS)

Bara för att klockan är halv sju på kvällen och det är mörkt ute innebär inte det att man måste sitta inne och tråka! Oliver och jag tog cykeln till storakullen. Sen åkte vi så våra skratt ekade över hela Årsta. Jag måste köpa en snöglidare till mig också så vi kan åka ikapp. 40? - Näe, 10!!!


Tröjan innanför jeansen...

... det var länge sen. Vet inte om det beror på modet eller magen???

Nu ska i alla fall allt som hänger över bort. Sen jag började på hotellet har vågen ökat 5 kg. Detta beror enbart på att jag inte rör på mig längre. Jag står stilla och glor in i min dator dagarna i ända. Enda gången jag rör på mig är när jag plockar lite disk eller går ner för trappen för att gå på toa.

På Maxi gick jag typ 13 000 steg på ett arbetspass. Nu blir det nog inte mer än max 1 000. Inte konstigt att man jäser. Men nu surri är det promenader som gäller. Gick runt Årsta igår och tog samma vända ikväll. Fortsätter jag med detta så kan jag snart stoppa in tröjan i brallorna.

Och när Helena, Susanne eller Carina tröttnar på sina gåband kanske ni kan bära ner dem till hotellet. Då kan jag promenera samtidigt som jag lägger in bokningar...


Punka igen - suck!

Ok för att jag cyklar mycket men va fan, hur ofta ska man behöva få punktering? Tur att min snälla pappa fixar cykeln åt mig varje gång däcket blir platt. Tack pappa!


Pulka på storakullen.

imag0717 (MMS)

Pulka på storakullen.


Pullan på!!!

Dessa moderna telefoner med stavningsprogram. Shit va fel det blir ibland. Skickade precis ett meddelande till mina bröder med budskapet Pulka på Storabacken?

Gissa om jag garvade när jag såg vad jag skickat: Pullan på storabacken?

HAHAHAHHAHA!!!

Snön vräker ner!

Imorgon kan vi kanske premiäråka pulka på Årstakullen. Snön vräker ner. Tänk att det inte gått att åka pulka en enda gång denna vinter. Nu är det verkligen på tiden att man får sätta sig i pulkan o garva lite.

Skridskor med Oliver



På eftermiddagen var jag med Oliver på Årsta isen. Trots att det var första gången så gick det riktigt bra. (Jo, han åkte i Borrlövsta för två veckor sen men den isen var 2x1m)

Snacka om att jag blev impad när ungen kunde åka baklänges helt utan instuktioner om hur man skulle göra. Mammas lilla kille - så duktig!!!

Sovit som en Gudinna!

Äntligen, efter nästan fyra nätters sömnlöshet kunde jag sova. Fick nio timmars härlig sömn innan klockans alarm väckte mig. Vaknade till ett härligt vinterlandskap - vitt, vitt, vitt. Visserligen bara frost men endock - vitt! Nu kan kung Bore få släppa ner lite härlig snö också.

Nu blir det rugbyträning och sen är eftermiddagen öppen.

God morgon!

Garderob ovanför taket

Idag hade vi två elkillar på besök som skulle fixa diverse saker på hotellet. På eftermiddagen kom en av killarna o hämtade mig för att visa mig något konstigt.

Inne på en av de stora toaletterna ovanför takplattorna låg det kläder. Massor med kläder! Någon hade slängt upp bh:ar, trosor, byxor, strumpor, en filt, ett ljus och en burk med knäck??? Hur fan kommer man på att göra något dyligt?

Jag trodde att jag skulle fynda något olagligt också men det gjorde jag inte. Jag plockade bort allt och fyllde en jättepåse som jag sen slängde. Det lär knappast komma någon och fråga efter sina kläder.

Skulle så gärna vilja veta varför de låg slängda där. Det hade varit betydligt lättare att bara slänga i sopen om man inte skulle ha dem. Robert hade en teori om att det kanske var en uteliggare som hade sin garderob där. Svaret lär man väl aldrig få veta.

Skojade om detta med en femtioårig gäst och sa att jag hittat hans gömställe och att han var avslöjad om att klä sig till dam på kvällarna. Svaret jag fick var - Jag trodde bara att man gömde knark o spritflaskor på sådana ställen. Ok...

Gissa vem som fortsättningsvis kommer att kolla under takplattorna i hopp om att hitta något?

Sushi på G.

imag0714 (MMS)

Robban o pappa har varit och hämtat sushi. Oh va gott det ska bli!


Uppe tidigt får man mycket gjort!

Klockan ringde åtta trots att det var lördag och sovmorgon. Victor skulle iväg på rugby så det var bara att masa sig upp. En kvart senare var tvättmaskinen igång, dammsugaren framme och golvmoppen redo för att skura leriga golv.

Tänk vad man hinner med mycket när man går upp tidigt!

Nu är klockan tio - golven är rena o fina, tvätten är hängd och jag har monterat klart min garderob. Får se om jag hinner sortera in alla kläder idag. De ligger allihopa slängda i en stor gigantisk ormgrop i soffan.

Ska bära ytterligare lite skräp till containern, två sängbord, de gamla garderoberna och annat bråte. Så jävla bra att containern står uppställd på gården.

Nu blir det dusch och sen åka över till mamma. Klockan två ska vi gå på bio med Sonja, Charlie och Oliver. Lejonkungen i 3D. Undrar hur länge jag håller mig vaken?

Fucking Friday the 13:e!!!

Snacka om att göra skäl för sitt rykte. Denna dag är nog den mest jobbiga ever på hotellet sen jag började. Ja t.o.m så den slår ut dagen då parkeringsgaraget stängde huxflux!

Började med en strömlös reception och matsal som sedan fixade sig. Sen var det bokningsprogrammet som jag sabbade på något vänster. Fick ingen ordning på det så till slut fick Robban komma ner och fixa. Någon timme senare slutade skrivaren att fungera på kvittona medans gästerna strömmade in, telefonen ringde i ett och Viktoria var ute på stan på rast. Varför i hela världen ringer man åtta gånger på raken när vi har en telefonsvarare som säger att vi ringer upp om man lämnar ett meddelande????

Dagen gick så snabbt och krånglade så mycket att jag inte han med att äta varken frukost eller lunch. Vilket i.o.f inte gjorde något för jag var endock inte hungrig.

Avslutade dagen med att cykla hem i en snöig motvind. Var som att cykla mot en vägg.

Kvällen avslutades i alla fall underbart hemma hos Tompa med ett glas rött och en jättegod Italiensk buffé... (Jo, tanken var buffé men Tompa han inte med så det blev pizzabagaren som fick göra jobbet)


Sugen på ny lägenhet?

Robert och Charlottes lägenhet finns nu till försäljning. Härligt läge i Höganäs, nästan mitt i stan med källare - inte illa!!!

Kan även tillägga att så där såg den inte ut för några veckor sen. Jag är målös och förstår nu varför ingen av dem synts till på hotellet den senaste veckan. Finns inte ett spår av Sonjas konstutställning i vardagsrummet eller alla klistermärken som satt klistrade på väggarna och vart har alla leksaker tagit vägen?  Jo,jo - fint blev det!

Här kommer miljonerna rulla in!


Lycka är...

...när man med ballkongen full av skit läser en lapp på anslagstavlan i trappuppgången om att det finns en container uppställd på gården och det i några dagar framöver.

Har gått några varv och fortsätter imorgon. Håller lyckan i sig kanske fler orkar bära. Skönast var i alla fall att bli av med granen för den vill jag inte ha in i bilen för vidare färd till Spikgatan.

Av någon underlig anledning brukar dock vår gran ha förvana att  självmant hoppa över ballkongräcket mitt i natten och sen försvinna mot järnvägsspåret...

Premiär åk.

imag0711 (MMS)

Oliver tog sina första stapplande steg på isen i Borrlövsta idag. Gick väl sådär - Bambi på hal is...


Minus fem - julklappsmössan på!

imag0710 (MMS)

Mössa är inte min grej men när jag endå har en så kan jag väl lika gärna använda den. Nu blir det promenad till Årstahallen för att köpa ingredienser till Tacos.


Oliver sover i köket.

imag0707 (MMS)

Oliver bäddade i köket och lade sig sedan och somnade bums. Han ville inte sova i sin säng för pappa snarkade...


Levis

Tjugo år minst sedan sist. Jo, så länge sen är det nog sen jag bar ett par Levis jeans. Men idag har jag köpt ett par och fan va de är snygga. Läste om modellen på nätet och det var juh precis vad jag behövde - Jeans med extra plats för rumpa o lår.

Jag är så sjukt glad över dem - Wohooo!!!



Och när jag endå var inne på MQ kunde jag juh lika gärna slå till på en tröja från Zoul som fanns på rea för 199:-



och ett litet mini, mini köp...


Ensam kväll

Victor drog ut efter middagen och jag blev kvar ensam hemma. Det händer inte ofta att jag blir helt ensam vill jag lova. Helt underbart att få vara för sig själv ett tag. Tyvärr så var det huvudvärk idag med så en Treo och en timmes vila på soffan var nödvändigt.

Har tvättat, suttit framför datorn och hunnit med en timmes promenad runt Årsta i regn o rusk. Härlig promenad trots vädret och det var så skönt att komma ut o röra på sig.

Nu ska jag strax ta en dusch, värma vetekudden och hoppa i säng. Hoppas Victor inte är ute allt för länge för jag är så trött. (Ja, jag tillhör dem som inte tillåter mig att sova förräns alla som ska va hemma är hemma)


Så fin. <3

imag0583 (MMS)

Så fin. <3


Iband är det meningen...

Det händer ibland att man är tvungen att handla fast man egentligen inte vill. Som idag t.ex när jag stod på jobbet och frös så jag höll på att bli tokig. Hängde vid min värmefläkt hela tiden och frös som fan när jag var tvungen att lämna den. När jag fick hjälp vid tio var jag tvungen att gå till MQ o köpa en tröja.

Kom tillbaka tio minuter senare med en svart kofta och ett litet extra köp. Blusen som jag har velat ha i två veckor fanns äntligen i 38 igen. Ett ex hängde på en galge och då var det juh bara meningen att jag skulle ha den!


Smällarna ligger på tork!

Berättade juh igår att Victor och hans kompisar blivit av med smällare då de blev stoppade av polisen. Frågade ikväll lite mer utförligt hur det hade gått till.

En polisbil hade kommit upp och tre grabbar av fem hade börjat springa. Gissa vilka polisen följde efter? Victor o en annan kille hade gått lugnt åt ett annat håll och kände sig lugna då de inte hade några smällare. Polisen hade fått tag på killarna och tagit deras smällare och sen åkt vidare.

Hur jag vet att min son inte ljuger???

Jo, hans stora Kinapuffar ligger hemma så fint på tork för jag tvättade dem i fredags och sen lade jag dem på hans element i hopp om att jag inte förstört dem...

Favvo i repris.

imag0701 (MMS)

Bjöd över mamma o pappa för att rensa upp i kylskåpet och bli av med resterna från igår. Gott var det men nu kan jag hålla mig tills sista april innan det är dags igen.


Matlåda!!!

Det blir mitt nyårslöfte.

Varje dag sak det finnas en matlåda på jobbet. Nu jävlar ska det ätas mat och inte massa skit.

Gott nytt år!

Men va med mat!!!

Vi åt och åt och det syntes inte ens på faten. Jag skickade med Anneth massor med mat hem. Herre Gud, vi kommer äta italienskt tills vi storknar.

Kvällen gick väldigt snabbt och vips var klockan halv två. 

Tack för en underbart trevlig kväll Anneth och Roger!!!


Har du öl i ryggan?

Störta killen skulle ut med polarna ikväll. Han brukar alltid ha ryggsäck när han åker moppe så jag reagerade inte över den. Sen märkte jag att hjälmen inte var borta och då började hjärnan att jobba...

Till slut var jag tvungen att ringa:

- Har du öl i ryggan???

- Men mamma....

Genom sig själv känner man andra...

Men klockan fem i ett kom han hem, fem minuter tidigare än han skulle och han luktade inte öl. Puh!!!

Jag vill inte att min son ska lukta öl än - han kan gott o väl ha mjölkmustasch och kolla på Bolibompa i några år till.

Samtal med son

- Morsan, snuten tog våra smällare...
- Men herre gud, sa du ditt namn????
- Näe, de frågade inte. Tog smällarna och åkte.
- Är du säker på att de var snutar???





RSS 2.0