Gjort läpparnaVarför slösa massa pengar på att injicera massa skit i läpparna när det räcker med att krocka med en tvättvagn? Billigt och snabbt resultat!
 
 
 
Pang, puff - färdigt & klart!!!
 
 
 
 
 
 
...men fy vilka håriga näsborrar jag har!
 
 
 

Annorlunda egenskaper

 
Någon mer som begåvats med denna kunskap?
 
 
                                           Camilla och hennes ihopvikta tunga
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Någon som läste och inte försökte göra om detta? ;)

Amazing!!!

Hur i hela världen kan man rita så här fint?
 
Och då säger tjejen som ritat att det bara är en skiss. Jag hade inte ens fått till näbben...
 
 
 
Fatta vilken begåvad tjej jag jobbar med!

Hjälpt en kotte

Idag när Oliver och jag skulle åka iväg med bilen låg det en årsgammal igelkott vid ett träd. Han tittade upp på oss men lade sig utslagen ner igen när vi stod bredvid. Den andades tungt och orkade inte ha ögonen öppna. Vi lät den vara och åkte iväg.
 
När vi kollade en timme senare låg den kvar. Då ringde vi till Ultuna och frågade vad vi skulle göra? Vi kunde juh inte låta den ligga kvar.
 
Med igelkotten i en låda åkte vi sedan upp till Ultuna och lämnade in den. Om den bedömdes som att den gick att rädda (utan medicinska ingrepp som de ej får göra på vilda djur) skulle de skicka den vidare till någon viltvårdare som tar hand om upphittade vilda djur. Bedömde de att den var döende skulle de låta den somna in.
 
Kändes bra vilket som - då slapp den i alla fall lida och dö liggandes vid vägen.

Sushispett

 
Varför krångla till det när man kan trycka igenom pinnen och käka som ett spätt. Vi käkade middag på Stinsen i Sollentuna med mamma och pappa.
 
Oliver kom hem med två par jeans och ett par nya skor. Själv fick jag en bal toapapper - shit va nice!

Bästa hjälpen!

Idag har Oliver hjälpt mig på jobbet när jag var tvungen att gå in och städa lite mitt på dagen. Han var superduktig och belönades med 100 kronor!
 

Biologilektion

 
Som jag skrev häromdagen trodde Oliver att han kom ut genom bajshålet. Farmor som hade en bok hemma om det här med hur bebisar blir till och allt runt om detta kom över med den. Idag var det alltså dags för lektion nummer ett.
 
Oliver skrattade och lyssnade intresserat. T.o.m Danny kom och lade sig på sängen. Själv fick jag vid flertalet gånger hålla mig för skratt. Måste nog informera fröknarna på dagis om att jag läst denna bok för honom så de inte börjar tänka massa konstiga tankar om vad vi sysslar med här hemma.
 

Ribcat

 
 
I fredags hade vi en personalaktivitet som innebar att vi skulle åka ribcat genom Stockholmsskärgård. Vi blev påpackade flytoveraller, flytvästar och SLALOMGLASÖGON!!!
 
 
Vi hade juh ingen aning om hur det skulle vara att åka eller vad som skulle hända. Många skratt och skrik blev det när vi drog iväg, först lugnt och sen i upp emot 110 km/tim. Att flyga över vågorna efter Ålandsfärjorna - det var så jävla sjukt roligt!
 
När vi efter över en timme nådde slutet av skärgården stannade vi till vid en kobbe där det låg sälar och vilade. De var så nyfikna och runt om i vattnet pluppade det upp små huvuden som kikade på oss.
 
 
 
Pustar ut och slappnar av. Helt slut efter alla skrattatacker. Efter en stund vände vi tillbaka och käkade middag på en ö som hette Ingemarsö. Sen körde vi hemåt i mörker. Det blev som en ny tripp, så fint med alla öar och upplysta hus.
 
Sjukt rolig resa som jag rekomenderar alla att göra!

:(

Det är inte varje dag som jag skrattar högst och mest. Idag har varit en sådan dag.

Skam den som ger sig!

Efter sammanlagt miljoners gånger av tittande på spisen vid varje utgång i över tjugo års tid fick jag äntligen JACKPOT!!!  Ena plattan stod på tvåan och var jättevarm!
 
Så nu mina vänner tänker jag fortsätta med detta onaturligt sjuka beteende för jag vet att det kan löna sig!
 
Alla gånger då jag kollat och repeterat högt - 0, 0, 0, 0 gått ut låst dörren, låst upp dörren, gått in igen för att börja om... 0, 0, 0, 0. Gått ut, låst dörren, gått ner för trappen, tagit ut cykeln och där... hm - stängde jag VERKLIGEN av plattorna osså upp igen....
 
Öhh!!!
 
 

Skitunge

Oliver till mig: - mamma, hur stort är ditt bajshål?

Jag: hm... ungefär så här säger jag efter att tänkt en stund och gör en ring, typ 1 cm (va fan ska man svara???)

Oliver: Men mamma, hur fick jag plats att komma ut där????
 
Du kom inte ut där!!! Du är väl ingen skitunge heller???
 
Så nu kom han officiellt ut genom kisshålet. Orka förklara att det finns ett tredje hål...

Schhhhhhhh....!

                      
Jag har sovmorgon!  SOVMORGON!!!
 
(Oliver sover hos mamma, telefonerna står på ljudlöst, fönstren är stängda för att inte Lennakatten eller bomsignalen ska höras, Kevin har blivit tillsagd att inte väcka oss, Victor har varit hemma hela natten...)
 
FATTA VAD JAG SOVER SKÖNT!

Dagens bästa - näe... ÅRETS!

Fem tummar av fem! (Carina - Där fick jag användning av din tumme för första gången...)
 
 
 
Efter tre månader av handdisk åt fem personer har jag åter en diskmaskin!
 
 
 
                   Tack SNÄLLA Niklas Svensson för att du installerade den åt oss ♥
 
 

Gubben i lådan...

 
Oliver har pysslat och gjort en mask.
 
Tycker han var duktig som prickade in både ögon, näsa o mun ♥

Godaste lunchen!

 
Började första dagen efter semestern med att unna mig en låda sushi. Fy farao så gott!
 
Idag höll jag mig undan från sushihaket ♥ men imorgon blir det kanske en låda igen...
 

Rugbyträning

 
 
                     
 
 
Varit på pitchen nu på morgonen i ett strålande solsken! Det var Olivers första träning efter sommaruppehållet och det gick strålande. Min lilla kille är så superduktig!!!
 
 
 

Kantareller!!!

 
Oj, oj - det finns verkligen Kantareller i skogarna!
 
Ärligt talat så såg vi inte så mycket andra svampar än just Kantareller.
 
Tyvärr så började skogsturen med att jag fick två getingstick och mamma & Oliver varsitt. Satans så ont det gjorde. Mina svider & sticker fortfarande.
 
Vi fick ihop en hel del men Oliver var lite ledsen över bettet och terrängen då vi kom in i en skog som var  väldigt jobbig. Men - vi tar nya tag - imorgon drar vi till skogen igen!

Parken Zoo, Eskilstuna

 
Innan karusellåkningen tog fart på Eskilstuna Zoo var Robban tvungen att preparera Charlies skor så att han blev 3 cm längre. Med hjälp av barkbitar o ihopknölade strumpor lyckades han bra. Att ungen inte vrickade fötterna var en bedrift för han sprang med hälarna ovanför bakvalvet på skorna.
 
 
Sonja & Charlie ♥
 
 
Charlie & Oliver ♥
 
 
Lite finjustering av skorna.
 
 
Oliver, Sonja, Charlie & Isabelle - 3dje turen...
 
 
Glasspaus - pappa vet inte om det ännu men strax har även han en glass i sin hand då Oliver gett honom sin och dragit vidare för  mer karusellåk.
 
Vi hade en härlig dag på Eskilstuna Zoo. Mest sol och lite regn. Och framförallt - INGA KÖER!!! Vädret i kombination med att folk säkert har slut på semestrarna gjorde att vi nästan var ensamma på stället. När vi var inne på Zoo delen såg vi knappt några andra och till karusellerna var det som sagt aldrig kö. Tack alla för en trevlig dag!

Bra start

Har precis avklarat en powerwalk/joggingtur på dryga timmen. Ville springa hela vägen men vågade inte när höften sa nej. Gjorde ju det på midsommarafton och fick lida för det i över en månad.
 
Sol idag - vi får se vad dagen bjuder på!
 
Gårdagen spenderades i alla fall i ett strålande Stockholm där vi var på Pride paraden med mamma o pappa. Vi hade kanonplatser på Sveavägen. Gulligast var Jonas & Mark som kom hand i hand. En kanondag!

Balkongen klar!

Efter en heldag med shopping kunde jag på kvällen fixa till det sista på balkongen. Brickbordet som jag fyndade på Rusta för 99:- och det fina hjärtat från Thuns blev pricken över i:et.
 
 
 
 
 
 

Så söt!

Hittde denna söta plinga på Thuns igår. Kommer passa perfekt på disken på Kungsängstorg!
 
 

To the country!

 
Nu drar jag och Oliver till Anneth på landet! Grillat är utlovat men med det här vädret får vi väl se. :)

RSS 2.0