Thank Good!

imag0159 (MMS)

Thank Good!


Nya tvättmaskinen!



Pappa håller just nu på att montera vår nya tvättmaskin.

Tänk att jag hade turen att vinna en helt ny Electrolux tvättmaskin i Maxis midsommargissaomsättningstävling! Inte illa!

Jag är så himla glad!!!

Och som vanligt var jag ju tvungen att gå ut på Pricerunner och titta vad den kostar. Fanns från 4000:- och upp till 6000:-


Underbara värme!

Gårdagens timmar efter jobbet spenderades i mammas och pappas trädgård. Denna ljuvliga värme fick mig att sitta i skuggan och njuta.

Vet inte hur många timmar som Oliver, Melker och Meja låg i poolen. Mamma och Victor badade också men inte lika länge. Tänk om vi fått haft en sådan pool när vi var små!

Vi sålde jordgubbar för 7:- lådan så jag hade med mig sex stycken vilket gjorde att alla fick äta precis så mycket jordgubbar de ville och endå blev det över.

Sista doppet tog ungarna vid kvart över nio. Vi var inte hemma förräns kvart i tio och då somnade Oliver bums. Jag tog då cykeln och cyklade ner på stan och mötte Danny när han kom med bonnbussen från jobbet. Det var en sådan underbart varm sommarkväll/natt. Hade gärna suttit på en uteservering och druckit lite öl.

Vi tog dock ett glas vin på balkongen när vi kom hem i sällskap av tända ljus. Ett härligt avslut på en härlig dag!



Mamma och Meja i poolen.


Härlig morgon!

Solen skiner och det är redan varmt ute. Blir säkert en 29 grader idag med. Sitter här och äter cornflakes och jordgubbsfil. Det är sommar det!


Strax Lennakatten

imag0135 (MMS)

Vi sitter vid mc Donalds Fyrislund och inväntar ångloket. Blir en tripp till Marielund.


Vilken kock man är!

imag0132 (MMS)

Ser ni att alla fyra plattorna är på samtidigt! Här vankas delikat pasta med skinksås samt en firre med sötsursås till mig. Bon apetit!


Midsommardags middag

imag0131 (MMS)

Sitter hemma och ska avnjuta en liten midsommarmiddag. Som start blir det nubbe och gubbröra.


Poolbad i regn

imag0130 (MMS)

Regnet öser ner men vad gör väl det? Man ska ju ändå bli blöt.


Midsommarafton i Hammarskog

Det var jag, ungarna samt mor och far som begav oss till Hammarskog. Det var som vanligt mycket folk och vi slog oss ner bland alla andra i den underbara backen. Solen ömsom sken ömsom lös med sin frånvaro. Mamma försökte dansa lite med Oliver men det gick inte så bra för han ville inte hålla någon främmande i handen.

Vi fikade med jordgubbar, grädde och maränger. Det var skitgott!

Sen spelade vi på chokladhjulet och både mamma och jag vann. Ja, det var inte någon 20 kg:s Maraboukartong som man får på Grönan men väl en kexchoklad. Oliver blev så besviken när han inte vann.

Oliver köpte sockervadd också. En liten kluns för 30:-. Man skulle köpa sig en sockervaddsmaskin och börja sälja. Man måste bli tokrik.

Vid halv fem drog vi hemåt. Jag och killarna åkte till Gottsunda centrum för att inhandla lite gott till kvällen. 250:- gick myspyset på men det var vi värda. Vi slog även till med pizza från Liljehallen. Sillen tar vi en annan dag.


Ooops!

 

Här sitter far*....


 

...och bakom ligger flickan med rumpan bar!



*Väskan tillhör min mor ifall någon skulle tro något annat.





Fixad och klar.

imag0123 (MMS)

Oliver sitter och väntar på att mamma och pappa ska komma och hämta honom. De ska åka och handla lite innan vi åker till Hammarskog.


Fucking midsommar!

Måste man vara så jävla glad och lycklig bara för att det är midsommarafton? Alla skriver på facebook om hur glada de är, solen skiner, blommor plockas, nubben är på kylning och alla 150 vänner är snart på plats. Alla försöker bräcka alla med hur lyckliga de är.

Jag hoppas att alla mina älskade vänner är lika glada och lyckliga ikväll när de lägger sig och att deras midsommarfirande blivit så där fantastiskt som de planerat.

Själv så ska jag fira midsommar med mina barn. Vi kommer att åka till Hammarskog och ta en sväng runt midsommarstången i sällskap av min mamma och pappa. (eventuellt även Ewa och Tomas) Dansa till smågrodorna och käka jordgubbar.

Vad som händer i eftermiddag vet jag inte ens. Danny jobbar 7 - 22 efter en övertalning med jävligt bra lön. Vi hade inte råd att tacka nej till det gulderbjudandet. Då hade vi varit dumma i huvudet. Tror inte att barnen lider för att de inte får fira midsommar med sin pappa. Vi kan göra något roligt en annan dag istället.

Med mens, sönderhostade magmuskler och ett svullet ben som bara blir värre önskar jag er alla en underbar midsommar!!!

Näe, jag är inte bitter - HAHAHAHAHAH!!!


Allt är fixat här hemma!

Fint på rummen, dammsuget, diskat, tvättat och t.o.m middagen är klar. På spisen står en lasagne och svalnar. Tänk vad mina kära har de bra när de kommer hem från dagis/fridids/jobb.

Nu ska jag vila en stund på soffan medans jag väntar på tumlaren. Sen blir det vika tvätt och dra till jobbet. Har ett skönt 15:30 - 19:30 pass idag.

Och att regnet öser ner det är helt ok. Rent ut sagt underbart!


Ska man inte bli bättre?

Nu är min veckokur för foten avslutad. Efter en veckas behandling är min fotled nu tjockare än den var innan. Knylarna syns inte på någon sida. Hälsenan spänner och allt känns varmt.

Är det inte meningen att man ska bli bättre?

Blir att ta kontakt med Vårde C på måndag för en ny behandling. Suck!!!

Ett glas rött

Hade en mysig kväll hemma hos Susanne och Pelle. Vi satt ute och snackade medans ungarna lekte på baksidan av tomten.

Till vårt sällskap hade vi ett glas rött och det var trevligt.


Ont ända ut i röva

Hostan håller i sig och det verkar som jag kanske måste ta och ringa en läkare. När inte ens Cocilianan hjälper då är det illa. Jag hostar så mycket så det gör ont i röven när attackerna kommer. Känns som tarmarna är på väg ut. Nu vill jag ha slut på detta elände. Det possitiva är väl att om det fortsätter kommer jag ha större mer vältränade magmuskler än Marcus Schenkenberg.

Dags o inhandla ny bikini...

Livet på ett papper

Fick höstschemat idag och det känns ju skönt att veta hur man ska tillbringa sina dagar fram till slutet av november. Vecka ut och vecka in - same, same...

De säger att rutiner är bra men det vette fan? Hade ett pass varit ändrat hade jag i alla fall fått reagerat, tagit luren och ringt till Vera - VA FAN ÄR DETTA??? Nu blev det bara ett stilla ok.

Känner mig inte så peppad på jobbet just nu. Det har varit tuffa veckor och nu känns det att man behöver komma ifrån och vila upp sig. Semestern närmar sig med stormsteg. Det värsta är att när semestern väl börjar ökar stegen till orkanstyrka.





Det går undan

imag0108 (MMS)

I morse såg man bara grunden. Nu börjar ett av Årstas absolut finaste hus ta form. Shit va snabbt det går att bygga hus! Jag såg mig själv för ett tag stå där och putsa de fina fönstren...


Pojkar, pojkar...

En personalfest i juni ute på Bosse och Wiviannes ägor. Mina älskade medarbetare Simon och Anders utmanar varandra i en brottningsduell. När princessan Emelie kommer och vill ha alkoholsällskap kan så äntligen fighten avslutas...




Lägg en pizza på Ica

Till skillnad från de flesta av mina arbetskamrater som hade "näradödenupplevelser" idag mådde jag skitbra. (Kan bero på att jag höll mig hemma igår) Maxis sommarpersonalfest var igår och alla hade inte turen att vakna pigga och fräscha. En del var naturligtvis lediga men några få fick bita i det sura äpplet och ta sig till Maxi.

En älskad kollega ringde vid tio och undrade om jag kunde jobba åt honom. Jag skrattade lite och sa - men du, jag jobbar ju redan... Erbjöd mig dock att stanna några timmar om det behövdes.

Jag tänker inte sprida massa rykten och späda på något för har det varit personalfest så har det. Den här killen är så skärpt så att han går ut och springer en timme innan jobbet bara för att komma i form. Vilket dock inte funkade. Hur fan kan man gå ut och jogga när man är bakis???

Som den underbara perfektionist han är skötte han sitt jobb galant trots att han hellre velat lega hemma o sova och kanske gjort en pizza eller två. Ingen kund kunde någonsin ana i vilken kondition han var. Jag hade aldrig fixat det.

Sen började brudarna droppa in. En del hade bakat sina pizzor igår och andra nu på morgonen/förmiddagen. Den sötaste av dem alla skulle göra det när hon kom hem runt åtta.

Och för dem som inte gjorde pizzor blev det väl pizza till lunch/middag kan jag tänka. Brukar vara perfekt dagen efter mat.

Trött

När Oliver somnat om ställde jag min egen klocka för att ringa varje kvart. När det gått en timme och han fortfarande sov och andades pustade jag ut och slutade att larma klockan.

Blev inte mycket till sömn för jag vaknade endå lite då och då för att lyssna. Han har dock inte vaknat något mer och jag hoppas han mår bra när han vaknar.

Nu ska jag fixa till mig och dra till Maxi.

Sitter uppe o vaktar

Oliver vaknade för en timme sen med ett pipande ljud. Han var hes som bara den och hade svårt att andas. Jag funderar nästan på om han fått astma. Men kan man få det bara sådär?

Nu vågar jag inte somna ifall han slutar andas och jag inte hör. Blir en tung dag på jobbet imorgon.

Från spelhål till rövhål

Så kändes det i spelbutiken idag. Känns så ruttet att vi ska ligga på en sämre nivå än vad vi egentligen kan prestera bara för att det är brist på personal.

Väggtidningar som visar fel eller inget alls, hyllor som glappar tomma, tv:apparater som är släkta, andelar som är slut men skyltarna hänger kvar för att ingen har tid att byta, kunder som man egentligen vill prata lite mer med men som man "klipper av" för att nästa står bakom och stampar.

Jag hoppas trenden vänder snart så att vi kan få den bemanning vi behöver. Jag vill att vi ska vara den bästa, mest uppdaterade och framför allt gladaste spelhålan i Uppsala. Det är vi inte just nu.


Tyyyyst...

När jag läst klart godnattsagan för Oliver sa jag att jag skulle gå och dammsuga i hallen innan jag lade mig bredvid honom i sängen.

När jag kom tillbaka sov han med öronkåperna på. Älskade barn! 


Så gullig etikett



När jag stod där bland rosévinshyllorna och valde föll min blick på denna flaska. Helt jävla perfekt till Anneth!!!

Jag hoppas den kommer smaka lika bra som den ser ut. Priset 99:- borde ju vara till dess fördel då de flesta rosé viner är ganska billiga och kostar bara hälften så mycket.

Onsdagsmys



När kvällens aktiviteter av rugbyskjuts och fotbollsmatch var över begav vi oss till Anneth och Roger. Anneth fyllde år igår men vi firade henne idag.

God smörgåstårta och ännu godare vin förgyllde vår onsdag. Varför gör man inte sånt här oftare på vardagar?


Pattarna blev mosade!

Det här med mammografi var inget att oroa sig över alls. Visst det tryckte lite men det gjorde inte ont. Nu är det bara att invänta provsvaret som kommer med brev. Om det står att man ska tillbaka är det inget att oroa sig för...

Klart som fan att man målar upp fan på väggen om det står att man ska tillbaka!


♥Busiga Oliver Danny Bajen Forstén♥


Städar garderoben

imag0086 (MMS)

Håller på att städa garderoben i hallen och sorterar ut alla vinterkläder. Strumpor, vantar, mössor allt i en salig oordning. Kommer känna mig nöjd när jag är klar. :)


Går jag hem med hängpattar?

Dagens viktigaste blir besöket på sjukhuset. Dags för min första mammografi. Tuttarna ska plattas ihop i den där maskinen. Alla snackar om hur ont det gör - jag funderar mer på hur jag ska få in dem.

Tuttarna kommer blir mosade. Går man hem med hängpattar sen? Är det sista dagen i mitt liv som jag inte klarar av att göra penntricket?

Hängtuttar eller inte, jag hoppas vid min Gud att de inte hittar något konstigt och att jag är frisk.

Sommarpresent

Idag fick vi vår sommarpresent från Maxi. En praktiskt ryggsäck från Haglöfs. Jag valde en svart men man kunde välja röd också.




För den som är lika nyfiken som jag kan jag berätta att den kostade 600 på Stadium...

Måndag = rutinuppdrag

Måndagen försvann i ett nafs. På jobbet var det vanlig måndag - det är rutin på rutin som gäller hela dagen. Finns ingen dag som är så inrutad som måndagar. Jag vet exakt minut för minut vad jag kommer göra och i vilken ordning. Att det sen ska tas lite kunder emellan det får man räkna med.

Roligast idag var en finsk tant som sa på ren svenska "Jag kan inte prata svenska" och så räckte hon över telefonen till mig. Där fanns en man som berättade att kvinnan hade tandvärk och att hon behövde medicin. Jag sa att vi bara hade svaga mediciner som typ Alvedon. Det blev bra sa han. Jag räckte tillbaka luren, hon fnissade lite, betalade och gick. Ja, man får vara med om nya saker varje dag.

Veronica, min chef, frågade om det var några oklarheter inför sommaren. Vips så hade jag lämnat över mitt checklisteprojekt till henne. Hon fixade det galant och nu kommer det inte vara några oklarheter i spelbutiken över sommaren och framöver om vad som ska göras under ett arbetspass. Tack Vera!

Måndag är också träningsdag för de två största killarna. Jag skjutsade Victor till rugbyn och stannade en liten stund. Sen när jag kom hem tog jag och Oliver cykeln och åkte över till Camilla för att lämna tillbaka sovsäcken som Kevin lånade i helgen när han var på scoutläger. Fick i mig en kopp kaffe med kaka där också.

Avslutade dagen med att titta på Änglagård 3. Den var rent ut sagt skitdålig men böla det gjorde man.


Söndag 12 juni

Idag har det hunnits med mycket även om det har varit i ett lugnare tempo. Tänk vad mycket roligt det finns att göra!

Vi startade dagen med att ta en tur till Marielund med mamma och pappa. Första resan med Lennakatten för den här säsongen.



När vi kom hem stekte jag pannkakor och råkade även brännskada min stora son på handen. Sen tog vi bilen till Fjällnora för att hämta hem Kevin som varit på scoutläger.



Efter märkesutdelning, fika och annat roligt ville ungarna bada. Vi tog vårt pick och pack och gick över till badet. Mamma och pappa hade också anslutit en kvart tidigare och vid badet väntade Robban med Sonja och Charlie. Vi badade (ja inte jag då men ungarna) ett tag och sen dök även Tompa med sina ungar upp.



Vilken tur jag har som har så fina människor i min närhet - stora som små som man kan dela dessa gulddagar i livet med. Jag Älskar er!


Marielund

imag0068 (MMS)

Marielund


oliver gungar i borrlövsta

imag0048 (MMS)

oliver gungar i borrlövsta


Lördag morgon

Alarmet stod på nio men ljudet från Kevin och Oliver väckte mig långt tidigare. Att det ska va så himla svårt att sitta still och ta det lugnt på morgonen?! Suck...

Nu ska jag fixa ordning mig sen bär det av till Fjällnora. Ska lämna av Kevin på scoutläger. Sen blir det expressfart in till Uppsala, hämta Victor och sen dra till Enköping för rugbymatch.

Sommarlov!

Idag har ungarna haft skolavslutning. Vi var på Kevins i Årstaskolan då vi inte längre är välkomna att närvara på Victors. Efter avslutningen var det sedvanlig fika hemma hos oss.

Susanne hade bakat världens godaste vanlijbullar och Camilla hade som seden säger gjort rabarberpaj. Själv så stod jag för kladdkakecalorierna. Oj, va gott det var!


Poolbad hos mamma

imag0046 (MMS)

Poolbad hos mamma


Lunch

imag0041 (MMS)

Lunch


Påväg till skolavslutning

imag0040 (MMS)

Påväg till skolavslutning


Fålhagsleden by night

imag0039 (MMS)

Fålhagsleden by night


Nu är jag slut.

Shit vad jag hunnit med att fixa mycket idag. Och vad mycket skoj jag gjort. Imorgon är det skolavslutning följt av fika hemma hos oss. Kakbuffé i stora lass precis som traditionen lyder.

Puss o god natt!

Dagens lösning

imag0038 (MMS)

Tvättkorg utan lock.Då kan smutskläderna inte hamna ovanpå locket. Lösning för kläder bredvid korgen och kvar på golvet mottages gärna.


Baka kladdkaka

imag0037 (MMS)

Nu är det dags för dagens näst sista uppdrag - att baka kladdkaka.


0-1

imag0036 (MMS)

En match mot Uppsala IF borta vid Ekeby. Tyvärr så lyckades det andra laget vinna med ett mål mot noll men shit vad det var spännande.


Ekeby nästa

Strax drar jag och Kevin iväg till Ekeby för fotbollsmatch. Danny sluter upp med buss när han slutat jobba. Oliver drog till mormor för att bada i poolen med Melker och Meja.

Det är skönt att nästan hela dagens "what to do" lista är struken. Efter fotbollen återstår bara (bara?) bakning av kladdkaka och tvätta en maskin.

Ja man har ju inga problem att få tiden att gå i alla fall.

Sjukt ont i benen. :(

imag0035 (MMS)

Mina stackars ben är så svullna. Det är värre än vanligt idag, kanske beroende på värmen? Jag kan knappt ställa ner fötterna för det värker så hemskt. Man ser nästan inte knölen.


Sommarfest

imag0031 (MMS)

Mormor, Meja, Melker, Kevin och Oliver sitter och fikar på filten inne på dagis.


Lunch framför datorn

Allt är fixat och klart - Tjohoo och pust, pust, pust....

Det enda som är kvar är att handla en Pelargon och jord men Danny var i stan så jag bad honom att köpa en säck om tid fanns. Annars får jag fixa blommorna ikväll.

Nu har jag en halvtimme att pusta ut på innan jag ska vidare till dagis. Underbart att middagen är klar så killarna kan kasta i sig den efter avslutningen innan vi ska vidare på fotbollsmatch. Sa jag att jag han med att torka golven och dammsuga också?

Det gäller att vara effektiv som nu när jag bloggar o lunchar samtidigt.


Fixat!

imag0029 (MMS)

Presenterna till Axelina är inhandlade på Plantagen. Nu bär det av vidare för att bocka av shoppinglistan! Måste bara säga - Vilket underbart väder!!!


Idag är det mycket!

Ska strax dra iväg för att möta Helena utanför Bauhaus. Vi ska handla en present till förskolan. Ideén just nu är en rolig vattenspridare men vi får se. 500:- har vi samlat in och det är ju inte så mycket. Drygt 20 betalande föräldrar á 20:- (några hade stoppat i lite extra i kuvertet) På Olivers förskola vill inte fröknarna ha några presenter (eller vill o vill...) så det köps alltid något till barnen/gården. Två år i rad har vi köpt fruktträd men med årets budget blir det inte så mycket. Tråkigt att inte fler vill vara med att lägga ett litet bidrag.


Sen ska jag köpa jord, åka till Apoteket, Köpa vin till Kevins lärare (jo, det kan man visst - det har jag alltid gjort) och köpa en tröja till Victor som han kan ha på avslutningen imorgon.

Klockan femton är det dagisavslutning och halv sex bär det av på fotbollsmatch i Ekeby. Förutom detta måste jag laga mat innan avslutningen och baka inför vårt årliga avslutningsfika härhemma imorgon.

Ledig dag? - Jo, hejsan!

Dags att plantera.

imag0027 (MMS)

Plantorna som stått på köksbordet i över en månad är nu så stora att de måste planteras ut. Några ska till Borrlövsta och några ska stanna på balkongen. Ska till Bauhaus imorgon och köpa jord.


The sun is shining!

En stor Guldstjärna för det. Äntligen är sommaren här på riktigt!!!

Morgonen har varit fullspäckad med skjutsning av barn till dagis/skola och stadsparken. Sen blev det ett besök hos distriktssköterskan för att visa upp mitt konstiga märke ovanför knävecket. Fick en salva som jag skulle prova i två veckor för att förhoppningsvis bli av med skiten.

Sköterskan såg mina svullna ben men trodde absolut inte att de hade något samband med märket. Jag skulle helt enkelt boka en tid hos doktorn. Hon rekomenderade att jag skulle ha mina ben i högläge när jag satt ner men hur ofta gör jag det?

Nu ska jag i alla fall vila en timme innan jag börjar jobba. Kanonpass idag 12 - 15. Jenny och jag gjorde en liten omstrukturering i våra scheman så nu får jag gå hem 19:30 dagen före midsommarafton istället för att stänga samtidigt som hon slipper åka från Morgongåva för att jobba tre timmar idag. Bra för båda!

Som sköterskan sa - Benen i högläge!




What?!!

I över ett års tid har jag hjälpt en romsk kvinna med att skicka brev till en kvinna hon känner. Hon har alltid lämnat fram två skrynkliga lappar med adresserna till henne och till kvinnan som ska få breven.

Jag har hela tiden förutsatt att hon inte kan skriva och självklart har jag hjälpt henne. Förra veckan stod hon bredvid disken i nästan en kvart för att jag skulle kunna hjälpa henne när kön tog slut.

Idag kom denna kvinna in och ville köpa ett papper. Jag sa att jag inte sålde papper bara kuvert. Hon köpte ett kuvert och gick iväg till disken längst bort, tar upp en penna och börjar skriva. VA FAN????

Jag tänkte att hon kanske skulle stå där länge och försöka skriva av så gott hon kunde från busstabellen som hon hade bredvid sig. Men när hon kom fram till mig så såg jag hennes bokstäver. Hon skrev jättefint!

Jag kunde inte hålla mig utan sa som jag tänkte - va fan du kan ju skriva!? Jag trodde att du var icke skrivkunnig. Hon tittade bort lite försynt men när hon bad mig skriva på kuvertet så sa jag att hon kunde göra det själv.

Jag undrar så himla mycket varför hon vill att jag ska skriva på hennes kuvert när hon kan skriva. Hon kan knappt någon svenska så det är ingen idé att fråga. Eller så pratar hon svenska också...


Födelsedagskalas

Eftersom jag tyckte att Robban behövde en laminator till hotellet så köpte vi helt enkelt en till honom i födelsedagspresent. Jag tror faktiskt att han blev riktigt glad. Meja fick sju stycken nagelack i olika färger och hon ställde in dem så fint i sin hylla. Gladast blev nog pappa som äntligen fick en ny riktig skrivbordsstol. Ni ska veta att stolen han använt i alla år är en stol från restaurangen som låg i varuhuset Epa som fanns för typ 30 år sedan.

Grillat ute hos Tompa på Blixtgatan följdes av tårta och kaffe. Härligt väder att sitta ute och gotta sig i. Ungarna lekte för fullt sysselsatta med fotboll, badminton och lek i sandlådan.

Grattis ännu en gång pappa, Robban och Meja!


Bombad?

Simon ringde mig och skrattade och frågade hur jag hade tänkt imorgon? Skulle Sverige verkligen få stryk av Finland i fotboll?

Va fan - klart Sverige vinner!

Och för er som tror på Finland har vi imorgon väldigt bra andelar på Bomben till Finlands fördel.Kan bara konstatera att även en stjärna gör fel ibland. (fast det är jävligt sällan - hahahah)

Men denna feltryckning döljer vi snabbt genom att ha två Bomben andelssystem imorgon. En för de som tror på Finland och en för oss som tror på Sverige. Allting löser sig alltid!

Dubbel försäljning - inte Bombat alls.

Grattis X 3


Idag är det inte bara Svenskaflaggansdag utan även familjen Hellers stora familjefödelsedagsdag. Vad Gud tänkte när han skapade tre födelsedagar på samma dag har jag ingen aning om. Familjen är ju känd för att vara stor konsumenter av kaffebröd och gräddbakverk. Kanske ville han minska vårat kakintag?

Grattis pappa, Robban och Meja!


Osså jobbar vi lite mera...

Redan när Anders kom vid tre erbjöd jag mig att stanna kvar till stängning medans  han kunde gå hem när jag skulle gå hem dvs kl 19. Han nappade på erbjudandet direkt.

Jag kände att jag lika gärna kunde jobba lite till när jag endå var där. Danny skulle jobba till tio och Oliver sov hemma hos farmor och farfar. Victor tyckte bara att det var skönt att få vara hemma ensam.

Så efter en utstämpling 3,5 timmar senare kan man andas ut och känna lyckan över att ha jobbat en hel dag då det är dubbellön idag. Lättförtjänta pengar!

Nu blir det jobb imorgon och på tisdag sen är jag ledig i 5 dagar - FEM DAGAR!!!

Jobb på g.

Oliver blev precis hämtad av farmor och farfar. Han ska vara ute hos dem hela dagen och även sova över. Själv ska jag strax åka till Maxi och göra mitt dagsverke.

Danny jobbar också så Victor får lugnt och skönt här hemma. Skulle tippa på en heldag framför datorn...

The Ark

Igår käkade jag, Danny och Oliver kvällsmat nere vid ån. Det var sommarens första härliga utekväll och solen värmde så gott. Vi hade lite plockmat med oss och Oliver käkade en Happy meal som vi köpt på vägen.

Lagom till nio var vi utanför Flustret för att få oss en titt av The Ark utan att behöva göra av med en förmögenhet. Vi hade turen att komma vid ett stängsel där inget hängde för. Vi såg precis lika bra som de som var på insidan.

Hela stadsparken var fylld av människor som njöt av Ola Salos underbara röst. Den mannen kan sjunga och vilken enterainer han är - Wow!!!




Har jag sagt det förut?

Fy fan vad jag är bra!!! Med lite envishet så kommer man långt. Nu har jag lyckats ladda upp bilderna på datorn efter att ha kämpat i nästan en och en halvtimme med att lyckas.

Skam den som ger sig...

Hur fan gör man?

Sitter och försöker få in i min skalle hur jag ska göra för att kunna skicka över korten på den nya telefonen till min dator. Det går inte så bra...

Jag återkommer med ett inlägg när jag lyckas. Har några tappra vänner på Fejjan som gör allt för att jag ska fatta.

Ja, jag är inte den som ger mig!

Mys vid ån

imag0015 (MMS)

Vi sitter och myser nere vid ån.


olivers naglar

imag0014 (MMS)

olivers naglar


Imorgon - stängning

Jo, det är sant. Jag ska jobba stängning imorgon. Den andra sen i somras. Jag har inte ens försökt att byta. Det är Kristihimmelsfärdsdag imorgon och då är ju ungarna lediga. Tänkte det var mysigt att vara hemma med dem på dagen och göra något.

Kan lugnt påstå att imorgon kommer det vara kaos på Maxi. Rätta mig om jag har fel men jag tror inte att vi har den bemanning som vi kommer att behöva...

Ska bli skönt med sovmorgon imorgon och på fredag. Har inget öppningspass på fredag heller utan jobbar mitt egna 10 - 18. Det känns bra för ungarna är hemma då med så då kan jag sova till åtta halv nio. Dessutom är allt fixat och klart med hästandelar, Bombenandelar, omskyltning och annat som ska göras innan jag kommer. Man kan bara glida in och ställa sig och möta alla härliga kunder. Alla pass har sina fördelar.

Shoppat kläder på VILA



Marlene hade bjudit in till tjejkväll på VILA med 25 % rabatt på alla kläder. Jag tog med mig Anneli och drog dit.

Kom hem med sex olika toppar i olika färger och mönster. Hela kalaset gick på 300:- tack vare en rabatt på 270:- samt ett presentkort på 500:-

Känner mig väldigt nöjd.


Fyndat på Vila

imag0006 (MMS)

Har köpt sjukt snygga kläder på VILA.


800 fattigare...

men nu är jag hel i munnen!

Hade faktiskt räknat med att få betala mer än vad det kostade idag. Funderar på det här med tandvårdsförsäkring och skulle återkomma till tandläkaren på tisdag om vad det skulle kosta i månaden.

Han trodde runt 300 men mamma tyckte det lät mycket för det är mer än vad hon betalar. Med tanke på att jag hade ett hål efter ett uppehåll hos tandläkaren på sju år så borde jag ju ha rätt bra tänder.

Men vi får se!

Laga hål



Ska strax till tandläkaren och laga mitt hål. Känner redan hur ont det kommer göra trots bedövning. När sen betalningen ska ske gör det om möjligt ännu ondare. Men sen är jag fin i munnen igen och det får man väl vara tacksam för. Vill ju inte se ut som personen på kortet - usch!!!


RSS 2.0