Söndag på stan

Vi gick hemifrån redan strax efter elva och var inte hemma förräns vid sex. Började med att promenera ner till Strandbodkilen och passerade Fålhagen där ungarna stannade o lekte lite i en lekpark och körde BMX.

På Konsum i Fålhagen köpte vi glass och sen pumpade vi cyklarna. Sen cyklade vi ner till ån och parkerade vid Islandsfallet.

Vi började med att mata ankorna i dammen och de var inte ett dugg hungriga. Lyfte inte ens på huvudet när vi kastade bröd.




Sen promenerade vi ner på stan för att hitta någonstans att käka. Slutade med pizzahaket inne på Svava.



Sen gick vi tillbaka till Stadsparken och njöt i solen. Mamma o pappa kom också ner.

Vi hade en underbar dag i solen och när vi kom hem var vi så trötta. Oliver somnade före åtta - trött o lycklig.

Lika lycklig var inte den här krabaten:

 

 ♥ Sov gott kära råtta.


God natt!

Nu tar jag mina tepåsar o knyter mig. Zzzzzzzzzz

Zzzzchena!

Zzzzamma procedur som igår kväll. Trött mor sitter uppe till tonerna av tre sovande grabbar och väntar på tonåringen.

Ringde honom för en stund sedan o sa att han borde ta o palla sig hem så vi får väl se. Jag förstår att han har roligt ute med kompisarna så man vill inte neka det heller. Jag får väl igen för mina egna gamla synder...

Jag har precis tryckt i mig en baguette med choklad på med gott samvete baserat på mitt nygjorda ordspråk "det är ok att äta på nätterna när man måste hålla sig vaken tills tonåring kommer hem".

Det tokiga...

...med att ha två barn i så olika åldrar som Victor o Oliver är att sömnen blir väldigt lidande på helgerna. De liksom avlöser varandra. Satt uppe till ett i natt och väntade på att Victor skulle komma hem. Innan jag somnade var klockan halv två och sen vaknade jag kvart i sju av en kille som varit med om en olycka.... Gäsp! Upp o ladda maskinen, duscha av, krypa ner igen... - Mamma, jag vill gå upp! Så nu sitter jag här o väntar på att han ska käka upp så jag kan lägga mig en stund igen. Jag vågar aldrig lägga mig när Oliver äter ifall det skulle fastna i halsen. Sen kommer jag lägga mig för att om exakt fem minuter senare få gå upp igen då ungen är bajsnödig... :)

Fullt ös

Ännu en dag i hundraåttio. Fullt hotell och massor med folk som ringde o sökte boende. Vi skulle behöva ett hotell till... 

Tog en promenad till Kungsängstorg på eftermiddagen och kikade på vad vår vaktmästare Krister hade gjort sen sist. Nu sitter panelen uppe i trappen och när han fogat den ska den målas vit. Kommer bli så himla bra. Vi har även stora funderingar på att byta plats på receptionsdisken o lobbyn - även det kommer bli kanon!

Efter jobbet var det full speed på tramporna för att hämta Oliver på dagis. Sen snabbt hem o käka kvällsmat innan vi drog iväg ut igen. Vi mötte upp Robban med familj i en lekpark i Fålhagen. Sen cyklade ungarna på BMX banan och busade i lekparken.

Sista timmen i mitt vakna liv denna onsdag spenderades framför datorn - Zzzzzz


I slutet av juli...

...ses vi farmor! Tog inte chansen att åka ner på din begravning utan kommer nu i sommar och tar farväl. Ska sätta de finaste blommorna på din grav.

Sov gott så länge!


Fönsterstyling på Kungsängstorg



Har idag varit på IKEA och inhandlat underbara gammeldagsa blomkrukor och ljusstakar till ena fönstret på Kungsängstorg. Blev riktigt fint om jag får säga själv - Lantligt romantiskt. Lampskärmen ska  bytas ut mot en vit med spets och en hängampel ska sättas upp. Får jag sen som jag vill kommer två korgstolar stå placerade under fönstret med varsin gammelrosa pläd hängandes över ryggstödet.

Återstående köp:





Jag kör en Dalmatiner!

Började dagen med att köra fast i lervällingen när jag skulle parkera på knatterugbyn. Vanan troget styrde jag ut bilen på gräsfältet för att slippa betala parkering. Sladdvarnaren började blinka men jag tutade på - tills jag fastnade...

Fick lite hjälp innan träningen att försöka få bort bilen men det gick inte. Henke föreslog att vi skulle vänta till efter träningen då det fanns mer folk tillhands. Vet inte hur jag tänkte - men jag låste bilen och lät den va för en timme. Som om någon skulle sno en bil som satt fast i lervällingen????

Efter träningen var det dags igen, gasade sakta på tvåan och massa starka män tryckte på ibak. Gung-gung, gung- gung och vips - Bilen var fri! Kan dock meddela att min vita bil numera ser ut som en Dalmatiner.

Underbara klänning - kom till mig!



MQ igen...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥ Mårbacka pelargoner

Skulle behöva sitta o surfa runt lite och kolla ut lite gammalmodiga speglar, sängkappor, överkast, gardiner, krukor, tavlor - ja, allt möjligt som skulle kunna bli perfekt på Hotell & Vandrarhem Kungsängstorg. Samtliga rum ska göras om med tidtypiska tapeter och bröstpanel. Stället kommer få en rejäl ansiktslyftning och det kommer installeras tv på alla rum.

Min kärlek för spetsgardiner och Mårbackapelargoner kommer få blomma ut. Gardinerna i lobbyn sitter redan uppe och pelargonerna är på väg.



House of Lola

Japp, då har jag varit på min första Lola visning. Sjukt snygga kläder men till priser som kändes lite överkurs. Hade kunnat handla minst tio plagg om de varit lite billigare.  Slog i alla fall till på denna fina gråa blus/tröja som inte alls ser något speciell ut på bilden.





Och på lunchen tog jag en promenad till MQ och gissa vad som damp ner i påsen....




Dags för sängen

Förutom huvudvärken efter de tre öl (!!!) som jag drack igår så har jag burit lite flyttkartonger idag. Nu är familjen Heller på plats i huset i Fålhagen.

Eftermiddagen tillbringade jag i Agneta Grass sommarstuga då de tagit med sig Oliver dit tidigare på förmiddagen. Skönt att sitta ute i solen o fika och snacka skit. JO, Agneta är lika bra, och bättre, än mig på att snacka.

Direktörskan kommer till hotellet imorgon så jag kan ta det lite lugnare. Så imorgon ser ni mig inte flåsandes längs Fålhagsleden när jag trampar ner till hotellet i hundraåttio. Kan glida ner kungligt istället. Godnatt!

Lycklig kille♥



Oliver fick följa med Agneta, Anders och Oscar till deras land idag. Killarna snickrade, grillade korv, lekte i Oscars lekstuga och körde fyrhjuling!

Oliver var så stolt över att ha fått kört helt själv.


Snart...

...börjar rugbysäsongen!

Träningsmatch för stora killarna borta i Täby mot Erikslund på lördag.




Och lillebror börjar knatteträningen. Om du har ett barn mellan fyra och åtta och är sugen på att prova på är du välkommen att komma till Fyrisfjädern halv tio på lördag.

Oh my Good!

Trots våra härlig 41 år fortsätter brudarna att föda barn. Grattis Lisa och Stina till era kommande tredje barn!

Till er andra säger jag - Tack för ikväll - shit det var trevligt!

Tack o Godnatt nu ska fröken sooooooooooova.

Ikväll blir det klassfest!

Ska bli så roligt att återse mer än hälften. Men några större "wow" eller " men fan är det du???" blir det inte. Vi stöter juh på varandra hela tiden och så gott som alla finns på vår grupp på fejjan.

Men kul ska det bli!


Stolta sponsorer


Färgglatt!

Har juh glömt att berätta. Jag har brutit min färgkod. Allting i min garderob är inte längre svart eller vitt. I tisdags fyndade jag en tröja på MQ med färg.


Alltid en start...


Näe, se det snöar!!!

Kära dagbok - lördagen den 14 april.

LANDSKAPET ÄR VITT!

Laddar upp med ett glas TREO för att strax ta en promenad i snöyran. Härliga vår!


I LOVE

Dessa underbara plagg kommer snart tillhöra mig ♥




Allt från MQ.


Dildosar

Just nu har vi en liten sovsal på hotellet med plats för två tjejer varav den ena sängen har varit bokad av en tjej i två månader snart. Den andra platsen har använts till tjejer som velat ha boende då och då. Igår flyttade det in en tjej som skulle sova i två nätter.

Jag har haft lite extra koll på detta rum då jag misstänkt att den "ordinarie" tjejen haft sin kille på besök under upprepade tillfällen och då även över nätter. Detta är dock inte ok då vi har rätt att när vi så behöver, checka in en ny tjej till den andra sängplatsen. Inte vidare kul som ny gäst att komma in till sitt rum och mötas av en tjej OCH en kille. I morsen ville den nya tjejen snacka lite när jag passerade så då fick jag möjlighet att spana lite i rummet.

Den nya tjejen står där i trosor och linne och babblar på om att det inte är någon täckning på hennes telefon medans jag fokuserar blicken på väggen och en ny "tavla". På väggen sitter en sugproppsdildo!!!

hahhaha! Jag höll på att garva ihjäl mig. Medans hon babblade vidare om sin telefon så funderade jag på vem av tjejerna som ägde dildon. Och då på golvet såg jag en jättedildo - värsta hästdrulen!!!

Jag har funderat hela dagen på vem som ägde dildosarna av de två och varför de låg framme. Ofta man plockar fram sådana när man kännt  rumskompisen i typ åtta timmar.




Sonjas glasslott




Spenderade eftermiddagen och förkvällen hemma hos Sonja som fyllde sex år i måndags. Hon blev superglad över melodifestivalskivan och den spelades om och om. Favoriterna var Timoteij, Loreen och Sean Banan.

Kalas i eftermiddag




Klockan två ska vi fira Sonja som precis fyllt 6 år. Hon kommer bli så himla glad när hon får Melodifestival skivan och en matlåda formad som Hello Kitty!


Skaplig promenad




Fick ihop en hel del steg i solskenet. Vilket underbart väder det var! Mamma och jag gick och Oliver cyklade.

När vi kom till Almkvist och Wicksell gjorde vi en upptäckt. Vart fan kom den dubbelfiliga vägen, cykelvägen och alla husen ifrån?



Enligt källor är det det nya bussgaraget som vi stötte på. Och jag som trodde jag hade full koll på min omgivning...

Sätta fart på stegräknaren

Plockade fram stegräknaren i onsdags och laddade med nytt batteri. Nu är det 20 000 steg om dagen som gäller - no matter what!

Så strax bär det av på en promenad i morgonsolen med Oliver cyklandes bredvid.

Vilket jävla draaaaag!!!

Tjohhooo - påskafton, vin och partyparty!!!

NOT...


Haft en stillsam kväll hemma hos bror med familj i Nåntuna. Först kaffe och skitsnack i köket och senare glass, Martin Stenmarks tv:program Din Dag (eller vad det nu hette) och vatten i glasen.

Nu: skallebank och ett glas Treo på G. Jag måste sluta upp med mitt hårda leverne!

Larvigt




Nyss när jag stod på Mc Donald´s för att handla lite mat åt ungarna kom det fram en upprörd kvinna med en hamburgerkartong i handen. På ena sidan låg en halväten hamburgare och på den andra sidan en grön, 4cm krypandes larv.

- SKA DET VARA SÅ HÄR?????


Kan juh säga att jag funderade en stund på om jag skulle fortsätta att beställa eller gå....


Helt obokad dag.

Påskafton, ledig och nothing to do. Victor drar iväg på rugbyträning snart och Danny drog till jobbet för ett 9 - 22 pass. Men vad ska jag och Oliver hitta på?

Blir frulle nu i alla fall och sen går vi ut. Kanske börjar med en promenad till 4H i det vackra men säkert kalla vädret.

Häxan är tillbaka från Blåkulla...



Kollar på Lets Dance, bloggar och städar samtidigt. Lägenheten ser ut som skit trots att jag påskstädade och pyntade igår innan jag gick till sängs.

Med sällskap av ett glas vin fixas det nu med ur och i plockning av diskmaskin, vikning av tre maskiner tvätt som ligger i soffan, dammsugning av choklad och köttfärs som ligger spritt över hela golvet samt så småningom även en svabbning.

Helgaftonen är underbar - Skål!

Funderar på frulle.

imag0004 (MMS)

Står på jobbet och fixar till frukostbuffén. Väldigt lugnt idag så det är inte mycket att plocka med. Funderar på om man kanske skulle hugga in?


Påskäggsorientering

imag0002 (MMS)

Då är vi på den årliga påskäggsorienteringen i slottsbacken. Mamma, pappa, jag och de fem små kusinerna.


Oliver har bäddat

imag0811 (MMS)

Oliver har bäddat själv för första gången. Nu ska han få lära sina storebröder!!!


Men näej!!!

♥ Jag ska inte bli farmor! Inte ännu....


Olycksdrabbad

                               

Den här veckan har jag två gånger varit väldigt nära till att bli invalidiserad . I onsdags ramlade jag i trappan på hotellet när jag gick runt och gjorde en brandöversyn och idag ramlade jag på cykeln.

De som såg min cykelolycka idag måste ha garvat något otroligt. Själv så blev jag så chockad så jag höll på att spy. Fy fan vad jag mådde illa! T.o.m Victor blev ställd och frågade hur det gick.

Vi skulle cykla till mamma och Victor gnällde över att det var jobbigt. Jag tänkte att jag skulle trycka på honom och ge honom fart men då fastnade mitt styre mellans hans handtag och handbroms. Han lyckades hålla balansen men jag flög rakt framåt och landade på knäna.

Tänk att hur jävla ont det än gör så reser man sig upp och cyklar vidare. Så nu har jag rejält ont i vänster knä och höger skenben. Är i alla fall super glad över att mina Levis jeans inte fick några hål på knäna!

Jag kan INTE förstå!!!




Min fina lilla Victor ♥ ska bli pappa. PAPPA!!!

Fredrica 41 år ska bli farmor. FARMOR!!!


RSS 2.0