Familjen Znark



Trötta pensionärer somnar efter båt/bussresa till Eckerö och ungdomar somnar efter picknick i Sigtuna. Man kan lugnt konstatera att bilåkning har en sövande effekt.


En tonårings nattmål.

imag0953 (MMS)

En Calzone (fryspizza), 6 mackor, en skål med rischips och en Hariborulle. Till det 1 liter mjölk. Nu klarar han nog av att titta på tv hela natten så att han orkar sova hela dagen. Sommarlov är härligt!


Bara tisdag...

När klockan var runt tolv slog det mig att det var tisdag o inte onsdag. Tänk vad fel det blir när man jobbar söndag. Och en dag längre till helg...

Tråkig, lugn dag på jobbet. Stod mest framför datorn och gjorde mailbokningar och slängde ett kik på regnet då och då.

På kvällen var jag till mamma och medans Oliver badade i poolen tog jag mig en tupplur på soffan. Sen blev det Allsång på Skansen innan vi åkte hem igen.

Imorgon - onsdag!

Sushi of Sweden

Firade den härligt regninga dagen med middag på Sushi of Sweden. Oliver vräkte i sig och tyckte det var jättegott! Danny som vägrat sushi innan gick med på att äta de utan fisk. Skagenröra o renköttsröra smakade tydligen bra!

Danny och jag käkade med fingrarna men kolla in vår lilla gourmet - pinnar!!!



Men majonäs på laxsushi? - Näe, jag föredrar orginalet.


Lyxpass

Jobbade mitt första söndagspass idag då den som skulle jobba blev sjuk sent igår kväll. Vilket lyxpass! Lite frulle, lite gäster och ingen telefon som ringde. Jag han med att fixa med massor. Så imorgon när jag kommer vet jag inte vad jag ska syssla med.



Ska i alla fall till naprapaten med Victor imorgon klockan två. Undrar om han kommer tycka att det är lika läskigt som jag tycker den här gången?

- Ta ett djupt andetag... andas ut... - KNAK O BRAK!

Scary som fan!

Jordgubbstårta i Sigtuna

Oliver sov kvar hos mamma o pappa igår och på morgonen idag ville han baka en jordgubbstårta. Då vädret inte lockade att ta en tur med Lennakatten blev det en biltur till Sigtuna istället. Efter promenad genom den mysiga lilla staden blev det fika nere vid vattnet.




Trött mor o son somnade i bilen... och jag vaknade av att mamma o Danny satt o garvade. Då var man redan publicerad på Fejjan.


Löjliga familjen


Midsommarafton 2012

Underbart sommarväder med värme och stårlande sol! Vi slog oss ner på en filt i Hammarskog och åt smörgåstårta o sedan fika. Kvällen spenderades hemma hos mamma o pappa.




Vafan!

Oliver har fått nya Blogg.se men inte jag...

JAG VILL OCKSÅ!!!

Glad midsommar!

Vaknade kvart i tio, invigde mina träningskläder som jag köpte på invigningen av Intersport i september och gick ut på en långpromenad som blev till en joggingrunda. Sprang minst 3 km och det tycker jag var bra gjort för att inte sprungit på evigheters, evigheter.

Nu blir det en sväng till Hammarskog med mamma, pappa, Oliver o Danny. Sedvanligt midsommarfirande med midsommarstång, ponnyridning, tombola och fiskdamm. Tråkigt med saknade barn men det är väl det som är avigsidan med splittrade familjer o tonårsbarn.

Glad midsommar!

Egentid

Fick en hel kväll och natt för mig själv. När hände det sist?

Skjutsade upp Victor till pitchen för lite grillning med rugbylaget och drog sen vidare till Gränby. Ringde Anneli och hörde om hon ville hänga på - och det ville hon.

Efter diverse affärer tog vi en fika innan vi drog hem. Sen blev det en långpromenad runt Årsta och givetvis massor med snack.

♥ underbart med egentid

Förbud mot moped klass 2




Så till alla gnälliga kärringar o gubbar som inte har något liv:

Det är fullt lagligt att köra moped klass 1 där denna skylt finns.

Ta reda på fakta innan ni retar er själva till döds...

Dagens wow!

Och då menar jag WAOOOOOW och inte Woffwoff - HAHAHAHHAHA!!!

Kläderna som jag beställde från http://www.topstreetwear.com/se igår morse kunde jag hämta ut på Coop i Gränby idag. Är inte det sjukt snabbt???

Oliver var så fin i sin onepice - hoppas att Victors skor blir bra också.

Sol & väme!



Efter hämtning på dagis cyklade jag och Oliver till mamma och pappa. 20 grader i poolen och Oliver och pappa badade länge. Själv somnade jag i solstolen.

Helt otroligt!

Beställde hem fem olika plagg från MQ via postorder och hoppades på att åtminstone två av dem skulle gå att behålla. Men hör o häpna - de satt perfekt - Så himla fina! ♥

Att de sen gick att köpa till halva priset gjorde juh bara lyckan dubbelt så stor. Allt detta för 1 500 på MQ - Inte illa!!!





Nu skulle jag bara behöva lite byxor...

Thuns

Eftersom bilen inte fanns hemma fick jag lura med mamma och pappa till Thuns. Blev inte så lång stund men jag han i alla fall med att shoppa lite snyggt. En blus, en kofta, en scarf (varför hittar jag alltid det?) och ett par skitsnygga skor med kilklack. I love ♥




Och till Kungsängstorg blev det ett kakfat och en servetthållare (påminner otroligt mycket om krukorna som vi har från IKEA) samt två små gulliga väggdekorationer.


Nerbantat...



...runt fikabordet. Däremot så var kakutbudet det samma även om min kladdkaka inte riktigt höll måttet enligt mig själv. Skulle aldrig ha dammsugit igår medans kakan stod i ugnen...

Victor, David och Rickard dök upp lite senare men annars var det bara vår lilla skara som syns som firade att sommarlovet började och nian tog slut.

Äntligen!

Jag fick beställa RÖDA DC dojjor till Victor!



Så sjukt snygga!



Och till Oliver kommer en onepice!




Fatta den va!

Jag har en son som går ut nian idag. Jag som själv gick ut gymnasiet för bara några år sedan...


Som traditionen lyder...

Imorgon har jag en liten semesterdag. Victor slutar nian och sommarlovet börjar. Det ska vi fira här hemma med sedvanlig kakbuffé. Tyvärr så är vi inte så många i år men vi håller på traditionen.

Min kladdkaka står i kylen och Camilla har bakat sin supergoda rabarberpaj. Lägg till diverse andra kaloribomber och ni kan börja dregla.

Let the kakparty beginn!!! (men först sova...)

Rugby lördag



Först hade Oliver träning och sen spelade Victor match. Inte lika regnigt och kallt som förra lördagen men efter fyra timmar på pitchen är man endock fryssen och mör. Nu har jag druckit lite varmt te och ska ta och lägga mig och ta en timmes tupplur - underbart!

Bal på slottet



... eller i skolan i alla fall.

Så fina pojkar!

GRATTIS!!!


Den 6:e juni - Sveriges nationaldag och familjen Hellers stora födelsedagsdag!

Tre stycken Hellers ska firas. Pappa, Robban & Meja.

Hurra, hurra, hurra!

Fillingbikers

Utan att nämna några namn. En femtonåring lånar ut sin moppe och en annan kör på skolgården iförd endast kalsonger.

Ja, jösses...

Sen får en mamma åka till skolan, möta rektorn och hämta ut den beslagtagna moppen.

Ska man skratta eller gråta???


Det brinner i fingrarna!!!

Att massera en ond nacke med tigerbalsam i en kvart har sina nackdelar. Det bränner som tusan och det känns som om fingrarna håller på att domna bort. Rugbyspelaren har nu fått en vetekudde på det onda men va fan ska jag göra? HAHAHAHHHA!

Låt det regna!

Ska strax iväg på en heldag på rugbyplanen. Oliver har träning, Victor match och sen ska det även hjälpas till med försäljning på damerna o herrarnas match. Regnet vräker ner och jag beräknar vara hemma runt fyra.

Jag köpte stövlar igår så det känns jävligt bra. Låt det regna - jag blir inte blöt!!!

...men solen får väldigt gärna titta fram endå.

RSS 2.0