Vem fan var hon?

                                 
 
 
Någon som minns bruden som alltid drack sex burk Pripps Light när hon förfestade och absolut inte åt chips och godis men kunde trycka i sig ett paket Noblesse för att det var kakor....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                    
 
 
 
 
 

Jävligt bra lunch!

Blev bjuden på lunch idag av chefen som tog med mig till Edenbergs i underbara Rådhuset för att ha ett litet jobbsamtal oss emellan. Slog till med en hummersoppa efter att jag fått avslag på att beställa gårdagens dagensrätt... Fy fan va gott! - ungefär som man blandat hummerfond med 3 dl grädde - kaloribomb av stora mått vill jag lova.
 
En annan bomb var att jag fick en tjänstetelefon - TJOHOOOOOO!!!!
 
 
Ingen dålig pryl vi gick och hämtade ut efter lunchen!
 
Så med en sprillans ny Samsung Galaxy S3 i handen och ökning på lönen kunde man helt klart konstatera att det var en jävligt bra lunch.

Julbocken Sten

Igår fick jag ett samtal från Robban som hade sett en stor julbock och undrade om det kunde vara något?
 
- JAAAAAAAAAAA!
 
Inte var dag min bror köper julpynt för 800:-, visserligen prutat till 700:- men endå.... gäller att passa på!
 
 
 
                   Sonja & Charlie med Sten ♥

Julmarknad på Steningeslott

Igår var jag på julmarknad på Steningeslott. Har varit där massor av gånger förut och det är t.o.m så att man tycker att allt står på samma ställe varje gång och att det t.o.m är samma saker. (ungefär som på marknaden på stan)
 
Blev påmind över att jag köpte tre ramar från Sia design förra året som fortfarande ligger i påsen i garderoben. För övrigt samma ramar som jag tittade på året innan och insåg att jag ville ha. Och dessa ramar stod även detta år på samma ställe, var fortfarande lika snygga och ja.....
 
Oliver blev i alla fall överlycklig då glasblåsaren bjöd in honom till sitt lilla område. Han fick t.o.m prova på att blåsa en glasblåsa! Tack snälla för det. :)
 

Varning för skåpätning!

 
Köp inte hem denna underbart goda produkt för du kan fan inte låta bli att gå o sleva i kylen. Nu ligger min instoppad längst in i kylen med hopp om att jag ska missa att den finns där.
 
Underbart god är den i alla fall och vilken topping till cupcakes man kan göra med denna! Gud förbjude....

Besök på akuten

 
Igår var vi till akuten för att få hjälp med Olivers kisseriproblem då han även drabbats av hög feber. Doktorn löste problemet men hittade även ett nytt.
 
Så in kom EKG maskiner och en massa provtagningar. Nu väntar vi på att få hem en remiss till hjärtspecialisten.
 
Det bara att hålla tummarna för att det doktorn hörde var falskt alarm. (känns dock lite oroväckande då han t.o.m tog systerns stetoskop efter att ha lyssnat på sitt eget först...)
 
Vi har dock aldrig märkt att Oliver skulle ha något problem med hjärtat och orken. Eller så är han en ännu större kämpe än vad vi anat...
 
Älskade barn ♥
 

Blivit av med bogsermödan

Då har man en en gång fått göra något som mammor till flickor slipper...
 
Mitt i mörkaste skogarna norr om Bälinge var vi ut och hämtade Victors halvfärdiga epa. Sen fick jag köra (styra) King Cabben hem till Uppsala dragen av Robert. Jag hade aldrig någonsin blivit bogserad och nu för första gången i denna stora bil utan lampor (för att spara batteri) och med en broms som man fick stå på för att få stopp på bilen. Kan säga att jag var sjukt nervös.
 
När vi var uppe i 70 på kolsvarta landsvägen fick jag säga åt Victor att ringa Robban för att sakta ner. (jag vet inte om det gick så fort men det kändes så) Fick svaret att vi aldrig skulle komma hem om han körde för sakta. Kallt var det också för vi var tvungna att ha rutorna nere för att det inte skulle bli imma på rutorna.
 
Men jag var riktigt duktig och vi kom hem tryggt. Kommer nog ha träningsvärk i högerben efter allt tryckande på den stenhårda bromsen samt värk i ryggen efter att ha suttit som en potatissäck och glott ut med ansiktet nästan tryckt mot fönsterrutan.
 
Men nu är epan i alla fall hemma!
 
 
 
 

Nyklippt!


Pratkvarn!!!

 
                             När inget annat hjälper ♥

Lägesrapport - lördag natt

Oliver och Danny snarkar i kapp sen några timmar tillbaka och jag sitter uppe och lyssnar på gamla hårdrockslåtar på Youtube. Inväntar kvällssuddande tonåring som snart bör komma hem till sin gamla trötta mor.
 
Imorgon bitti väntar fotbollsträning.
 
Snart - God natt - hoppas jag... :)

Lägesrapport - fredag midnatt

Händer inte mycket här just nu. Oliver snarkar sen länge i sin säng och Danny snarkar inne i Kevins säng. Victor är hemma och sitter framför datorn och jag sitter här o hänger framför datorn. Ja, lika tråkigt som det låter! Eller lika skönt kanske....

 

Blir tidig uppgång imorgon då det är rugbyträning för Victor i Diös hallen klockan tio. Sen får vi se vad som hittas på. Kanske en tripp till landet om vädret tillåter.

 

Tjolahopp o hej - nu väntar sängen på mej!


KÅT

 
Ja jösses vad jag skrattade när jag var inne på Media Markt med Danny idag. Asså jag skrattade så tårarna sprutade och jag visste fan inte hur jag skulle göra för att sluta.
 
Innan vi var in på Media var vi på Toys ´r us och där fick jag tag på en adresslapp som jag skrev KÅT på. Sen klistarade jag den på Dannys rygg.
 
Folk gick förbi o tittade o läste på lappen och jag skrattade så jag stod dubbelvikt. Roligast var två japanskor som stod bredvid honom strax efter den här bilden togs. De fnissade och gick bakom honom o kikade på lappen.
 
Till slut sa jag att han skulle kolla sin facebook eftersom jag la ut det hela där med bild och han garvade han med.
 
 

Underbara Kungsan

 
Vårt hotell/vandrarhem Kungsan kommer verkligen bli Uppsalas mysigaste place när det är klart. Var där igår och fixade lite och jag hoppas jag får lite tid över i dag också.
 
Nu makeover och sen järnhästen till stan - trevlig torsdag!

Dagens fynd

ONSDAG!!!
 
(Jag trodde fram tills klockan ett att det var tisdag...)

Dop i Bälinge kyrka

Jepp, idag har jag varit och skaffat mig lite andlighet och kristlighet o allt som hör där till. Fader vår, bästa psalmen - "Du vet väl om att du är världefull", släktmingel och UNDERBARA KAKOR!!!
 
I centrum stod mitt kusinbarn Harry Erling Roos.
 
Min dåliga kamera fotade dock bara mörkklädda siluetter med lysande ögon så att istället för att lägga in en bild på något som föreställer ett Halloweenmonster väntar jag tills jag kan sno en bild på fejjan. Tyvärr är inte mina släktingar lika snabba som jag med att slänga ut saker på nätet...
 
So long, Amen!

La roche sur-foron

              
 
Höstlovslediga ungdomar har precis avslutat en morgonjogg klockan 07:45 i Frankrike. Är man på träningsläger med rugbylaget så är man...

Pimpad orkidé

Tänk ibland får man briljanta idéer som man bara tycker är så himla bra. Fick idén när jag var nere i förrådet och grävde i en banankartong efter Hallowen saker till Oliver. Med en nyinköpt orkidé i köket och spindlar och spindelnät i handen brann det till i hjärnkontoret!
 
 
Blev den perfekta gåbort presenten till Agneta ♥

Mormor & Morfar

Jepp - så här ser det ut hemma hos dem!
 
 
 
Eftersom min mamma skickade samma mms fem gånger med denna bild så förmodar jag att hon var väldigt ivrig med att få med den på bloggen. ♥

Utvilad - imorgon!

Trött som fan och tänker strax hoppa i säng. Rena lyxen inatt att få sova utan att behöva oroa mig för vad min kära tonåring håller på med och när han kan tänkas komma hem.
 
Så inget häng för mig framför datorn till långt in på småtimmarna i natt. Lovely ♥
 

Curling - macho, macho!!!

 
              
 
 
Nu är man inte bara curlingmorsa utan även sambo med en curlare. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.
 
Hade formulerat miljoner roliga saker tidigare idag i mitt huvud som jag skulle skriva om detta men nu får jag inte ihop något alls. Ord som macho, iskalla fötter, fula skor och stora vinstsummor var ord som figurerade i min skalle. Nu blev det black out - måste ha snubblat o slagit huvudet i isen...
 
Tjohej!
 

RSS 2.0