Världens sötaste kusiner.




Här är resultatet av fotograferingen förra lördagen. Kunde inte skriva vad vi gjorde eftersom det var en present till mamma när hon fyllde år idag.

Det var inte det lättaste att fånga 7 barn på bild samtidigt. Någon grät, någon ville inte vara med och någon hade bara spring i benen.

Har även tagit syskonkort som jag hoppas kommer i veckan.


Vad är meningen?

♥ Idag har mina tankar gått till den familj som igår förlorade pappan och den 7 åriga sonen i bilolyckan på Skärfälten. Tårarna rann när jag läste om det i lunchrummet och sen har det snurrat i mitt huvud hela dagen.

Vad är meningen? Varför?

Tänk vad livet kan ta slut snabbt.

Hur går man vidare som mamma när man förlorar sitt barn och barnets far. Jag vet inte om de levde tillsammans eller var separerade men det är lika tragiskt ändå.

Jag känner med dig mamman.♥



Dricker citronkoncentrat

0-12d0c5e996b3e69909fddea1c0f47b12.png

Dricker citronkoncentrat


Lek i snön

Oliver och jag har varit ute och lekt i snön. Först grävde vi gångar i snön men sen så bestämde vi oss för att bygga en snögrotta. Vi hittade en lämplig snöhög som vi grävde ur. Riktigt roligt var det och vi var ute i över en timme. Fortsättning följer...


Lunchdax

-63bf9b17fe157c05eeb794348702d43.png

Lunchdax


Nyttig frulle

0-7f049ec0fa2579a93f13843afe165620.png

Nyttig frulle


Jag fryser!

0-184893e1dbf369009976d4f5d0f71088.png

Björn och jag står i kortärmat och fryser ute på Maxis parkering. Kan vi inte få vinterjackor?


Bussen går om 10...

2a5cfa7a9127cb1ad189211c82519d2b.png

Bussen går om 10...


Oliver, vovven o Emma.

0-1a63b59f6bc117bd12855d408fd0b2b1.png

Oliver, vovven o Emma.


En kassörskas vardag





Nu ringer sovklockan

Dags att vila lite innan det är dags för avfärd till Maxi. Jobbar 12 - 20 idag. Med tanke på lönevecka och fredag så blir det nog fullt ös idag. Roligt som fan!

Ha en bra dag!


PPM

Nu har jag bytt fonder till mig och D igen. Tänk vad skönt att pappa har koll på läget och mailar över oss när det är dags.

Med hopp om ett liv som miljonär när det är dags att bli pensionär!







Underbara snö!

0-37b2bf79827ba3a7a4d7441cef5b2ebc.png

Underbara Årsta är helt snötäckt. Kan inte minnas när det var så här mycket snö. Nu börjar det se ut som när man själv var liten. Snövallar som når upp till taken på husen.

Man ser ungar som sitter och gräver snögrottor.

Jag älskar den här nya fräscha vita snön. Tänk vad bra att de kom lite påfyllning så man slipper se allt gult kiss och alla fastfrysna bajskorvar. Förstår inte varför hundägare inte plockar upp efter sina fyrbenta. Men det är ju lätt att sparka lite snö över och gå.

Låt snön stanna till början av vecka nio. Sen vill jag ha vår!!!

Ut och lek i snön och njut av att vi har en riktig vinter!


Bilder från Idrottsgalan

När jag tömde kameran igår hittade jag bilder från Idrottsgalan. Lägger ut dem nu, bättre sent än aldrig. På den första bilden är det en tjej med som inte hör till vårt gäng. Nelson bad henne att fotografera oss. När hon stod med kameran i högsta högg kom en man och sa - Nej, nej klart att ni alla ska vara med på bilden! Han trodde att hon hörde till oss och vi hade inte hjärta att säga att vi redan bett henne att fota.





Igår...

...hade jag besök av Cathrine och Philip på eftermiddagen / kvällen. Vi har inte träffats sen i somras så det var mycket att prata om. Ungarna hade jätteskoj och det är roligt att se att de leker med varandra och inte var för sig.

Jag hade gjort lasagne som jag bjöd på. Både en vegetarisk och en vanlig. Till det blev det ceasar sallad och baguette.

Till efterrätt gjorde jag semlor. Brödet blev lite misslyckat men annars var de jättegoda. När man äter dem som vi gjorde i varmmjölk märker man inte att de var lite för hårda och kompakta.





Vegetarisk lasagne!

58ab9b9527371b7adf0cc17e4b5a36fe.png

Vegetarisk lasagne!


Så tokigt det kan bli...

Victor berättade för mig idag att de hade fått biblar i skolan idag. Han sa att de som delade ut biblarna kom från något som hette Giljotinerna.

Hahah! Jag svarade att de nog kom från Gidioniterna.


Vi sa ja!

Svärmor ringde idag och frågade vad vi gjorde på onsdag. Hon ville att vi skulle åka och tvätta hennes bil så att vi fick en ren bil att åka i.

Visade sig att hon gått och köpt en sprillans ny bil och undrade om vi ville ha hennes gamla?

Jissa vad svaret blev?

Så fr.o.m nästa vecka kommer den "Gröna faran" bo på parkering nr 21.

Tack så mycket!!!




Rockstars



Erik Adielsson och Timo Nurmos - så klockrena. Men var är Björn Goop?

 

Morgonbad

0-76f234c0c5559c2068d91f3b2bc6c5bb.png

Morgonbad


Middags mums

0-3b5f1eb5cd5715e9e9be32d1baf6e9c4.png

Middags mums bestående av ugnsbakade grönsaker och potatis med tzatziki och fetaost. Nyttigt som bara den och jättegott! Och tänk - matlåda till imorgon blev det också.

Lite senare ska jag gå ut och gå en timme. Måste även berätta om hur duktig jag var idag som hoppade över tårtan i lunchrummet trots att den stirrade på mig och såg så god ut. Bra gjort!


Kevins hamster

081384fbc869e8e6f92fb4d0a3173584.png

Kevins hamster


♥ åh härliga söndag♥

Vilken bra dag det blev idag!

Oliver väckte mig klockan sju men det gjorde inte så mycket. Han grejade med sitt och jag grejade med mitt. Fick håret färgat och pysslade med nya layouten på bloggen.

Vid halv elva hämtade jag upp Anneli med pappas bil. Sen åkte vi över till dem och lämnade bilen. Oliver stannade kvar medans Anneli och jag gick upp till Gränby. Hon skulle få tag på träningsbrallor och jag hängde på. Kul att det finns folk som är lika veliga som jag...

Var in en snabbis på Polarn o Pyret och fick tag i en jättefin tröja till Oliver på rean. Tänk att Polarn är en sådan butik som jag bara handlar på när det är rea eller om jag ska köpa en present till någon. Annars tycker jag att det är alldeles för dyrt. Strumpor är dock det ända som jag bara köper där. De håller jättebra och sen lämnar vi över till kusin Charlie när det är dags att byta storlek.

Kom tillbaka till mamma runt ett och då åt jag lunch. Fick jättegod fisk och ris som var kvar från deras middag igår. Till efterrätt blev det päron i någon chokladsabbajon. (Jag vet att jag stavade fel men jag orkar inte goggla på hur det stavas). Perfekt till mina samlade extra kilon...

Efter maten cyklade Oliver och jag hem och sov middag. Jag fick ont i huvudet och var tvungen att ta lite migrän medicin. Sen bar det av till kullen med D och Oliver. Vi mötte upp Anneli och Jonna i backen. Var nog där i lite över en timme innan vi begav oss till Årstahallen.

På kvällen blev det mys framför tv:n - tillsammans. Det är inte ofta.

Tack för en underbar dag med mina nära & kära ♥


Klart!

2f809aa884bdfbafea64d425e0199d0a.png

Klart!


Medlet é i!

0-752cb2d8bf089e73dd904950e46692cb.png

Medlet é i!


Pernilla Wahlgren och jag.

Vad gör man klockan åtta en söndagmorgon?

Färga håret blir sysslan i brist på annat. Köpte en kartong med Garniers 5.3 Ljus brun. Så nu ska jag ha samma hårfärg som Pernilla Wahlgren. Får väl se vem som blir snyggast...




Snart blir det ändring!

Pizza till kvällsmat igår. Frukosten åts inte förrän klockan tolv och då i form av kaffe och kex. Lunchen bestod av kaffe och två härligt goda chokladmuffins. Min middag köptes nere på gulakiosken och bestod av falaffel & pommes.

Tur att man ska på enskilt samtal med hälsocoachen på tisdag eftermiddag. Vi har mycket att jobba med!


Ny tvättmaskin!

0-372c43c14f58206923b7df12937ab2ca.png


Då har vi då äntligen fixat en ny tvättmaskin. Vi hade turen att få en Husqvarna igen. Camilla hade en kompis som flyttat till ny lägenhet och ville ha allt i tipptop. Camilla frågade om vi var intresserade av maskinen i utbyte mot en vinare. Vi slog till direkt. Vi blev ägare av en begagnad tvättmaskin och den andra fick en flaska Masi 1,5 l för 215:-

Just nu håller vi på och provtvättar. Kommer nog dock även i fortsättningen använda tvättstugan eftersom den är gratis, man kan tvätta undan fort och man får tvätten torr på engång. Men det är bra att ha i nödfall.

Tack i alla fall Camilla för tipset!


Dubbel plopp

649dc6994e9c6bb4ace6a11fc9ca03ef.png

Dubbel plopp


Tokig morgon utan osämja.

Efter en morgon som inte var "världens bästa" för någon lyckades vi i alla fall samla ihop oss och ta oss till våra olika skolor och dagis.

Kevin var trött och jag väckte honom kvart över sju. Frukost är ju inte hans stora passion. Oboyen dricks upp i en väldig fart och sen är den torra mackan kvar. Att vika ihop den till en tärning underlättar inte precis tuggandet. Då kom han på den briljanta idén att han skulle borsta tänderna innan han åt mackan. Jag förklarade att den skulle smaka jätteäckligt efter tandkrämen. Han lyssnade på mig och fortsatte harva med mackan. Sen efter en kvart blev det i alla fall tandborstning och sen hela mackan i munnen. Han klädde på sig och skyndade iväg till skolan. Jag antar att mackan ligger i en buske någonstans på vägen...

Victor var trött, trött, trött. Har blivit alldeles för sena kvällar och ikväll ska det banne mig vara släkt klockan tio. Var in och väckte honom säkert sex gånger. Ungen somnar på sängen med en macka i handen...

Oliver skulle kolla på tv! Hade inte tid att varken klä på sig eller att gå till dagis. Vi blev jätte sena och jag var tvungen att skicka iväg Kevin ensam till skolan. Fast jag vet att han gillar att gå själv så det var ingen panik. Jag fick jaga Oliver runt bordet och under bordet för att få på strumpor, långkalsonger mm. När han äntligen var klar med kläderna, ja då skulle han promt äta mackan som legat framme i en halvtimme. Sen satt han i soffan och åt upp hela mackan. När vi skulle ta på ytterkläderna blev det som han ville - framför tv:n.

Skönt i alla fall att man kan ha en stressig, tokig morgon utan osämja. Alla hade bråttom och var sura över något men det gick inte ut över någon annan.

Nu ska jag och D snart gå till IKEA och reklamera bordet. Sen blir det frulle innan vi går hem igen. Har nattskiftet på jobbet så jag ska passa på att sova lite middag innan jag drar till Maxi.

Ha en bra dag!





Muffin

-a201bc1194f5003bb1f68c3a3ef3a48.png

Muffin


Även tjejer lämnar spår

0116ff04d794f507eca68500d855552a.png

Även tjejer lämnar spår


Globen!!!

0-256879cf8d477625fba07c154ab18227.png

Globen!!!


Rödvin

0-1119e34ebac9c92f4eb33324ef90e803.png

Rödvin


Nu börjar festen!

0-31974ed54c13652cbdc23d027a778915.png

Nu börjar festen!


Idrottsgalan

Väntar på att bli upphämtad av Nelson. Sen ska vi till Stockholm och Idrottsgalan. Fem lyckliga fick åka från Maxi. Innan tv:sändningen blir det mingel, mat, dricka och kändisintervjuer.

Skickar lite bilder till bloggen under kvällen.

Nu jävlar blir det kul!


Present från Mallan o Allan

0-665d118263ace7228ba79d84b95b0a5d.png

Present från Mallan o Allan


Gud hör bön!

Tack Camilla för att vi fick Melkers overall. Att det var storlek 110 gjorde ingenting. Den passade jättebra. Det är fan vansinnigt att det inte ska gå att få tag på en overall så här års.


Irriterad...

... över att jag inte hittar någon vinteroverall till Oliver!!!

Det är vinter, januari, 20 minusgrader och i affärerna plockar de upp sommarkläder. Jag behöver inga shorts jag MÅSTE ha en overall till hjärtat.

Om någon ska till Thuns imorgon följer jag gärna med!


Nya gardiner i köket.

4a726779e1e9ac24d03375ffb6896de6.png



Nya gardiner i köket. Hade kostat 299:- på Hemtex men var nedsatta till 149:- Blev jättesnyggt med det bruna mot resten av det vita köket. Hittade bordstabletter också i brunt för bara 9:- Tyvärr fanns det bara tre kvar. Blir nog en repa upp till Gränby imorgon och kolla om de har kvar.


Stora kullen

0-6c9c43f6cab592c39d9b63112087c71d.png



När jag hämtade Oliver på dagis gick vi till Stora kullen och åkte pulka. Han skrattade som en dåre när han for ner. Jag önskade att vi haft den stora pulkan för jag fick inte plats. Varje gång när han kom ner så var han tvungen att springa och krama mig. (Jag kom ju efter åkandes på fötterna) Sen sprang han upp för kullen igen alldeles själv.

Blir lite pulkaåkning i morgon också!


500:-

77e36744a8427d8552468f67ba2c0e9a.png



Fick lite pengar av farmor i julklapp som jag spenderade idag. Hade lyckan att MQ började sin stora rea just idag och när jag kom in så satt precis den tröjan som jag ville ha nedsatt till 250:-

Hittade även ett linne nedsatt till 100:- på MQ och en nyinkommen baströja på Vila för 150:-

Så nu är pengarna från farmor brända men jag är super nöjd. Tack farmor!


Tänk vad lite medicin kan göra...

Nu är blodtrycket ganska ok. Låg på 90 i undertryck och det var tydligen ok när man är på medicin. Själv har jag ingen aning om hur det ska va. Vet inte ens vad som är bra.

Blev ingen koll av värdena i blodet för det var för tidigt att se förändringar. Men jag ska fortsätta och äta leverpastej och annan mat med mycket järn. Och jag lyder doktorns råd - tog en järnbrus till frukost och nu sitter jag och trycker i mig en avokado. Det ska nog bli bra det här. Fick också rådet av sköterskan att ta det lugnt och inte stressa runt för att hinna så mycket som möjligt. Mina barn kommer ändå inte ha någon nytta av mig om jag dör.(kanske inte aktuellt med död just nu men blodtrycket är en varningssignal att något är fel) Drastiska ord men hon fick mig att tänka till.

Nu ska jag ta en promenad upp till Gränby och se om jag kan hitta en ny overall till Oliver. Den gamla sprack ju och vi hade inga fler kvar på Maxi. Just nu har han förra årets på sig och han kan nog knappt sitta i den - haha!

Har lämnat Oliver på dagis fast jag är ledig eftersom jag skulle till doktorn och sen upp och leta overall. Att ha honom med sig i affärer är som sagt - stressigt! Hämtar hem honom tidigt idag och imorgon får han vara ledig.
Ha en bra dag!


Kakor i stora lass!

0d27618adfa39270b8bd36dacd0beadb.png


Kakfatet är fullt! Fatet på bilden är dock inte mitt utan Victors. Duktig som jag var efter att ha börjat mitt nya hälsosammare liv just idag så åt jag middag innan jag åkte för att gratta min bror. Normalt brukar jag aldrig äta mat innan för att kunna orka äta mer av det goda fikabrödet istället. Bra gjort av mig att ändra inställning! (vi får väl se hur länge det håller i sig...) Njöt i alla fall av en bit Budapesttårta och jag tog inte om.

Min bror fyllde i alla fall 35 idag och vi var dit allihopa och grattade honom. Det gamla vanliga gänget förutom D som var hemma och var sjuk och Kevin som är hos Camilla. Wille, Oliver och Charlie var väldigt förtjust i Melkers Lego till hans stora fasa. Många tårar där när de mindre intog hans Lego och började leka med dem. Kändes i alla fall skönt att det var Charlie och inte Oliver som förstörde mest. (tack Gud för att min son börjar lugna ner sig) Jag lovade i alla fall Oliver att han skulle få köpa en egen truck i Lego. Det var nämligen den han lekte med mest. Hoppas bara den inte var en del i den stora flygplanskartongen för då blir det dyrt. (800:- haha)

Måste även berätta att vi hade en jättebra föreläsning i dag av Björn Andersson. Han kommer från Uppsala men reser runt i hela landet och pratar om hur man ska göra för att må bra. Äta frukost, sova, hur socker påverkar vår kropp mm mm. Bästa föreläsningen på Maxi någonsin! Vi kommer nu även att få varsin egen timme med en livscoach (tror det hette så) Ska bli spännande. Jag kommer nog vilja lägga min fokusering på att lära mig att äta mat och inte bara mackor och kakor. Att fixa matlåda varje dag. (har väl en låda med mig tre gånger om året...)

Imorgon ska jag till doktorn och följa upp mina värden. Blodprover och blodtrycksmätning blir det. Får väl se om blodtrycksmedicinen gjort någon verkan och om jag har höjt bla järnet i blodet. Någon blodpudding eller leverpastej har det ialla fall inte blivit.

Kram alla








Oj - idag hände det massor!

Började dagen med att knalla upp klockan sju. Ni kan ju gissa vem det var som väckte mig...

Städade lite i köket, satt vid datorn och gick sen vidare in i vårt sovrum där jag började möblera om. Jag tog bort skötbordet för Oliver är ändå för lång för att ligga där. Sen flyttade jag på sängen. Nu är det förberett för att plocka hem Kevins gamla säng så att Oliver slipper ligga i spjälsängen. Vi får väl se hur det går med det. Pojken har ju en hel del bus för sig...

Tog en promenad till Ica och köpte lunch. Vilket härligt väder - snö och sol!

Hemma igen tog jag med resten av familjen ut på en liten promenad. Vi gick mot Livetsord och ungarna lekte av sig. Vi hittade en snögrotta som Oliver älskade.

Vid halv tre kom Lisa med familj. Vi fikade och snackade och hade det jättetrevligt. Oliver och Ossian lekte med varandra för första gången. Förut har de alltid suttit på varsitt håll och grejat med sitt. Lisa hade en julklapp med till Victor. En jättefin blårutig PocoLoco tröja. Han gillade den skarpt. Tror inte att Gudmor Lisa någonsin misslyckats med en present till Victor.

Lisa berättade att barnet, som är beräknat till 12 mars, är en pojke. Han ska heta Loar. Fanns tydligen bara en i Sverige som heter så i första namn. Ganska fint namn måste jag säga.

När Lisa åkte sprang jag ner i tvättstugan och körde mörktvätt. Samtidigt kom mamma och pappa. Pappa och D skulle åka till IKEA och byta två av stolarna. Mamma stannade och lekte med Oliver.

Bjöd pappa på middag (mamma hade redan ätit) spagetti och köttfärssås med vitlöksbröd. Till mig själv serverade jag morotssås istället för köttfärs och det var riktigt gott. Räckte till en matlåda imorgon också.

Nu har jag städat lite här hemma och vikt tvätt. Kvar i påsen ligger de tråkiga strumporna. Jag HATAR att para strumpor. Egentligen skulle man sätta ihop dem när man slänger dem i tvättkorgen. En säkerhetsnål skulle säkert funka riktigt bra.

Nu är stolarna bytta och det blev jättefint i köket. Kvar att fixa är vita gardiner och en bänkbelysning till diskbänken. Ska även ta och byta ut de fula krokarna på sidan om skåpet till något snyggare. Kommer bli kanon snyggt! Sen är det dags att ta tag i nästa projekt. D ska måla väggarna vita i vardagsrummet, hallen och lilla hallen. Ut med det fula gula. Sen ska inhandlas garderober till hall och sovrum. En ny högre byrå till hallen och en ny tv bänk. I lilla hallen ska det upp någon form att krokar/hatthylla. Ja ni ser - visioner finns - det är bara pengar som fattas.


Snögrotta

6fbb45056d4fca10f64c6d5cc64f8889.png

Snögrotta


Nya stolarna!

0-3f6293c84a4b4fe72255f14c750e2d9b.png

Nya stolarna!


Frukost i soligt kök

-6cc7fdb7a38725a4e8194ccc4a3d3bc.png

Frukost i soligt kök


Imorgon = 7.00!

Varför sover inte hjärtat länge när jag är hemma och ledig? Klockan sju väckte han mig. Igår sov han när klockan var halv nio och dagen innan likaså. Grr..

Har legat på soffan och halvsovit medans Oliver har lekt så fint. Byggare Bob verktygen används flitigt. Han har även lekt doktor med mig. Precis som storebror och jag själv älskar han att bli kittlad på ryggen så det roade vi oss med i en halvtimme.

Har lite ont i huvudet idag. Måste bero på laxen som Anneli serverade igår...

Nu ska jag krypa ner under täcket en stund till och titta på när Oliver leker. Senare på dagen ska vi ta en promenad till Mio och Möbler och slöjd. Nya stolar är projekt nr 1 just nu.

Ha en underbar dag i snö och kyla. Idag kommer de stora killarna hem och jag längtar!




02:12

Dags att hoppa i säng. Hade en trevlig kväll hos Anneli där det bjöds på lax och någon form av chokladmouse - hahah - hur stavas det??? Mouse - inga chokladmusar var det i alla fall...

När de drog ner på Flurran vid halv elva drog jag hem. Här hemma hade vi besök av en lillebror till D:s gamla barndomskompis och hans flickvän. Trevligt, trevligt.

Nu är det dags att borsta tänderna och ta natter. Imorgon kommer alldeles för snart.


Efterrätt hos Anneli

0-5ee7da3e508e8741e53583e941adb586.png

Efterrätt hos Anneli


Fredag!!!

Fredag morgon. Oliver och D sover fortfarande och de andra två killarna är ju fortfarande ute på äventyr. Lugnt och skönt. Ska ta en snabbdusch innan sminket åker på.

Idag slutar jag fyra och från klockan två har vi spelmöte. Känns som en dag som kommer rinna iväg. Sen är det ledigt i helgen - underbart!

Blir mycket snölek imorgon och när mamma kommer hem från fjällen ska långfärdsskidorna lånas. Har försökt övertala D att han ska ta pappas skidor och det blev inte ett tvärnej - så kanske... Fast om temperaturen inte stiger en aning är det nog lite kallt att skida över Skölsta åkrarna.

Ha en bra dag!




Torsdag morgon

Oliver väckte mig klockan åtta och då gick vi upp. Jag hade legat och halvsovit ett tag så det var skönt att komma upp och greja.

Vi sov ju lite länge så tvättiden missade vi. Eller vi hade väl hunnit med på två timmar också men orken och viljan fanns inte riktigt där. Bokade om till söndag eftermiddag.

Ikväll blir det jobb men innan dess ska jag vara hemma och njuta av världens bästa Oliver. När D vaknar ska vi ta en promenad till Årstahallen och sen vidare förbi mamma. Hon ville att vi skulle gå förbi och kolla till huset. Jag vågar ju inte gå ner i kjällaren när ingen är hemma så det blir D som får gå ner och kolla om det blivit någon vattenläcka - mammas stora farhåga när hon åker bort.




Julen é borta!

614cab6648a8a426221411e3f92c40f4.png


Har plockat ner julgardinerna och tagit bort staken. Julblomman har åkt till himlen och de röda bordstabletterna är undanlagda. Det enda av julen som finns kvar hos oss är granen. Ska plocka ner den underdagen om jag hinner. Annars blir det ett helgprojekt. Inväntar att första grannen ska slänga sin gran bakom förrådet på gården så att vi kan hänga på...


Kvällsmat på IKEA

0-3c979538bd0f3dcb46d5cf43be2e128a.png

Kvällsmat på IKEA


God morgon!

En utvilad Freddis kan inte minnas att hon någonsin sovit till halv ett! Vaknade dock vid halv åtta av att jag var kissnödig. Bredvid toan är ju datarummet och jag slank in där. Tyvärr så funkade inte internet så jag gick och lade mig igen. Och somnade om på en gång.

Det här var verkligen vad min kropp behövde och jag vaknade utan huvudvärk för första gången på två veckor. Oliver kommer hem om fyrtiominuter så nu blir det duschen och frulle. Sen får vi se vad vi hittar på. Kullen kanske?


Sovmorgon stundar

Klockan är strax två på natten och jag ska ta och gå och lägga mig. Sitter här och njuter av att veta att imorgon behöver jag inte gå upp pga att klockan ringer eller att Oliver är vaken. Har stängt av alla telefoner för att vara säker på att ingen ringer och väcker oss.

Men jag vaknar väl halv sju eller så börjar grannen borra i väggen klockan åtta...

Med hopp om en lång sovmorgon - God natt!


Efter bröllopet

Vi tittade på en film ikväll med bla Rolf Lassgård - Efter bröllopet. Oj, vad den var bra! Jag var verkligen trött men det gick inte att somna för man ville se vad som hände. Både D och jag tyckte att den var bra mycket bättre än vad vi hade förväntat oss. En hel del tårar men också massor av skratt.

Om du inte sett den - Gör det! Om du har divx på din dvd kan du låna den av mig.





Barnfri

Victor drog till fjällen i morsen med mormor och morfar. De skulle till Lofsdalen tillsammans med Robban och hans familj. Kul julklapp som Victor fick av morbror och moster.

Kevin och Oliver drog hem till farmor och farfar. Farmor och farfar kom in och hämtade dem vid fyra. Oliver kommer hem imorgon eftermiddag men Kevin skulle stanna en eller flera nätter till.

Skönt var det när man kom hem från jobbet. Hade ont i huvudet så jag började den barnfria kvällen med att sova i en och en halv timme. Sen gick D och jag till Ragusa och käkade middag.

Vi passerade Årstahallen på vägen hem och köpte med oss lite gott. Nu ligger vi framför tv:n och bara njuter av tystnaden. Ska bli skönt att få sova ut imorgon bitti. Kommer stänga av alla mobiler och telefonen. Här ska sovas för första gången på länge! Jag lovar att jag vaknar av mig själv halv sju och inte kan somna om....


Slut på det goda.

5e04d239744239c47d9564032e7fd820.png

Kolla varifrån!

Slut på det goda. Cevapcici utan kött. Gott!


Darrhänt...

08c1751b368bea2fc0f9790077e367f1.png

Kolla varifrån!

Darrhänt... Ska gå o käka på Ragusa!


Idag ska jag inte...

... gå för tidigt till bussen. Av någon anledning går jag alltid så tidigt att jag får stå och frysa i tio minuter innan bussen kommer.

Ha en bra dag!


På väg till kullen!

1924191f0123c4fdba3d10326394f7ec.png

Kolla varifrån!

På väg till kullen!


2010

Nya året firades in hemma hos oss igår kväll. Precis som förra året delade vi denna kväll med Annelie och hennes barn, samt Anneth, Roger & Joel.

Som så många gånger förr blev det Italiensk plockmat. Pastasallad, pizza slice, mozzarella med honung, Oliver, olika sorters skinkor och massor med goda ostar.



Som efterrätt blev det kladdkaka med grädde och hallon. Mums!

Tolvslaget firades ute på balkongen med champagne och stans alla fyrverkerier.







RSS 2.0