Dumpade D med myggen!

När vi varit till Årstahallen och handlat pratade vi om dagen som varit. D skulle inte behöva gå till jobbet i morgon och på onsdag skulle de höra av sig om han behövde dyka upp. Det beror på konkursförvaltaren. De ursprungliga ägarna tror dock fortfarande att skolan ska starta på måndag och väntar bara på klartecken. Vi har i alla fall hört idag att pengar kommer komma inom 30 dagar, lärarnas löner är prio ett för konkursförvaltaren. Känns skönt!
 
Hur som helst - vi kom fram till att han kunde åka ut till Borrlövsta och va där tills på onsdag. Toa taket ska bytas, huset grundmålas och någon vindskiva ska upp. Perfekt att göra nu när jag är hemma med ungarna i några dagar till. Detta skulle ju ha gjorts redan i juni så det är ju skönt att det blir fixat.

Sagt och gjort, vi lånade mammas och pappas bil och åkte ut med D till landet. Mamma följde med hon också. Vi insåg ganska snabbt när vi kom fram att det bara var att åka hem igen. Smockfullt av mygg! Vi sa puss och hej och drog in till Uppsala igen. Kvar var D med alla myggen... 



Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0