Gubbjävel!

Tycker så synd om dessa uttråkade, bittra grannar som inte har något annat att fylla sitt liv med än att roa sig på sina grannars bekostnad. Hur kan man vara så innibängen dum i huvudet att man finner det roligt och givande att ringa vaktbolagen för att bötfälla sina grannar. Eller snarare, hur fan orkar man reta sig på att någon har parkerat på gatan? 
 
Nu snackar vi inte parkering där man står i vägen för utryckningsfordon eller utgör fara för andra. Här snackar vi parkering i en vändhållplats längst inne på en gata i Årsta där högst fem bilar per dygn kör förbi. I en sväng som just nu i huvudsak består av snövallar då det är där traktorerna lägger snön på hög. Borde inte det också vara böter i så fall??? (snön tar nu upp större plats än vad en bil gör när det är barmark)
 
Siewert din gubbfan - jag hoppas dessa 350:- gjorde din kväll och att ditt kvällskaffe smakade lite extra gott när du såg att p-fittan satte lappen på min bil!
 
                                  
 
                                 Boten ser t.o.m ut som en gubbjävel! 

Skrivet av: Carina

Usch! Jäkla skitgubbe!

Svar: Ja usch. Pappa trodde att det kanske inte var han den här gången men det tror jag. Annars får han vara en skitgubbe endå pga av alla andra gånger han har gnällt. ;)
Freddis

2013-01-08 @ 23:44:33
URL: http://carinaahlstrom.blogg.se
Skrivet av: Ewa

Tycker boten ser ut som en enda stor pung!

Svar: En riktigt gammal, grå, hängpung!!!
Freddis

2013-01-09 @ 21:04:07
Skrivet av: Ewa

En dag kommer även du kära Fredrica vara så uttråkad att du kommer att kolla varenda en som gör ngt fel! Vad är då roligt? Jo att sätta dit dem! ;)

Svar: Alltså, vad är vitsen med att sätta dit någon när pengarna endock bara går till p-bolaget? Annars kunde man juh i alla fall få någon nytta av att ringa o gola ner en granne... Näe när gubbfan har tråkigt kan han ta en promenad eller runka i stället!
Freddis

2013-01-09 @ 21:06:26

Kommentera inlägget här:

Jag som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0